Gość Linkinia Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 Jestem wstępnie umówiona z kolegą na piwo, znamy się od dawna, dużo żartujemy i nasza relacja jest koleżeńska. Postawilam karty, bo z nim nigdy nie wiadomo, czy się nie wykręci, a ja chcę wiedzieć, jak zaplanować dzień. Na 80% jestem pewna, że nie wypali. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że jutro się z nim zobaczę? XI Sprawiedliwość, 3 buław, VIII Siła --> HB Głupiec, Cesarz Sprawiedliwość może mówić o tym, że się umówiliśmy. 3 buław - wyczekiwanie, wyjście z domu. Siła - zadowolenie albo brak rozczarowania, bo przewidziałam, że spotkania nie będzie. Podsumy są obiecujące, jakbyśmy naprawdę mieli się spotkać. Jednak ta Siła skłania mnie do myślenia, że spotkanie się nie odbędzie. Zapytałam też: jak będzie przebiegało to spotkanie? wypadł król buław. 7 buław, paź buław, 7 kielichów --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan Wydaje mi się, że zostanę w domu, 7 kielichów jako złudne nadzieje. Co myślicie? Z góry dzięki Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że jutro się z nim zobaczę? XI Sprawiedliwość, 3 buław, VIII Siła --> HB Głupiec, Cesarz uwazam ze nie dojdzie do spotkania, komus moze cos wypasc , mozliwe ze sila wyzsza jak np szef, 3 bulaw pokazuje mi - sa mozliwosci i checi ale ostatecznie nie dochodzi do sytuacji Zapytałam też: jak będzie przebiegało to spotkanie? wypadł król buław. 7 buław, paź buław, 7 kielichów --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan i tu w kartach widze potwierdzenie. Twoj kolega odwola spotkanie, mozliwe ze sklamie z powodem (7 pucharow) Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 do spotkanie dojdzie. chyba zaszumi ci w flowie od piwa Cytuj
Gość grimmoire Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 myślę, że spotkanie się odbędzie, a sam przebieg.. jakby ktoś o Ciebie konkurował bardzo jestem ciekawa weryfikacji, % możliwe oczywiście (7 kielichów) Cytuj
bimba Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 spotkania nie będzie, chciałby, ale usadowi go jak cesarza na tronie siła wyższa, drugi rozkład według mnie potwierdza, że do spotkania nie dojdzie. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Maja 2015 Napisano 14 Maja 2015 Weryfikacja Siła na końcu pokazuje mi, że nic z tego, to o co pytam się nie wydarzy. No i tak jest też w tym przypadku. Powód: praca. Dobrze odczytalyście karty! Dzięki za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi