Skocz do zawartości

jak ocenią? szybka weryfikacja

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

oczekiwania mają po horyzont, cene oczywiście zaniżają

napisałam im zgodnie z tym jak pisze, troche ich wymagań olałam ale w zasadzie, mieli możność ocenić jak pisze, jak się nie podoba to fora ze dwora ostatnio lece krótko i na temat z takimi

Jak ocenią tekst?

5 pucharów--9 mieczy--2 buławy chyba moje obawy, że niepotrzebnie się w to angażowałąm i tylko straciłam czas na pisanie, ostatecznie chyba każą napisac drugi albo wybiorą inny, Ogólnie mam kiepskie przeczucia ;)

W formie sprawdzenia brr

Czy dostane od nich jeszcze jakieś zlecenie?

7 buław--Cesarz--Księzyc jakbym miała się jeszcze dla nich wysilać...

Napisano

Niestety nie wyglada na to, aby odpowiadala im Twoja praca. 5pucharow w takim pytaniu kojarzy mi sie z ich niezadowoleniem, niezrealizowaniu ich oczekiwan. Nie wyglada tez na to, aby chcieli kontynuowac wspoprace :/ 7 bulaw na pierwszej pozycji mowi o zniecheceniu, odepchnieciu po prstu nie beda juz chcieli

Napisano

Ogólnie zlecenie przyjęłam w ciemno, a jak dostałam temat, to padłam. ogólnie chodzi o mydlenie ludziom oczu, zachwalając coś, co jest totalnym sposobem nabijania sobie kabzy kosztem naiwnych. Dlatego temat zjechałam totalnie, bo nie ludzie, o prostu, mam blokade i tyle. Nie lubie oszukiwać ludzi. Uwielbiam za to pisać teksty o tym, jak się takich właśnie rzeczy ustrzec. Wiec czy zaakceptują, czy odrzucą, to dla mnie jeden uj

Napisano

Nie zaakceptują twojego tekstu i stanowczo podziękują za dalszą współpracę.

Napisano

wstępna weryfikacja - kasa za tekst na koncie, żadnych zastrzeżeń nie zgłaszali. 2 buławy- wywiązanie się z umowy ;) a wcześniejsze to moje paranoje

drugiego pytania na razie nie weryfikuje

• Maestro
Napisano

Pierwsze zweryfikowane, zatem odpowiem na drugie

Czy dostane od nich jeszcze jakieś zlecenie?

7 buław--Cesarz--Księzyc wg mnie nie, znajdą kogoś innego