agaMAJ Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 oczekiwania mają po horyzont, cene oczywiście zaniżają napisałam im zgodnie z tym jak pisze, troche ich wymagań olałam ale w zasadzie, mieli możność ocenić jak pisze, jak się nie podoba to fora ze dwora ostatnio lece krótko i na temat z takimi Jak ocenią tekst? 5 pucharów--9 mieczy--2 buławy chyba moje obawy, że niepotrzebnie się w to angażowałąm i tylko straciłam czas na pisanie, ostatecznie chyba każą napisac drugi albo wybiorą inny, Ogólnie mam kiepskie przeczucia W formie sprawdzenia brr Czy dostane od nich jeszcze jakieś zlecenie? 7 buław--Cesarz--Księzyc jakbym miała się jeszcze dla nich wysilać... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 Niestety nie wyglada na to, aby odpowiadala im Twoja praca. 5pucharow w takim pytaniu kojarzy mi sie z ich niezadowoleniem, niezrealizowaniu ich oczekiwan. Nie wyglada tez na to, aby chcieli kontynuowac wspoprace :/ 7 bulaw na pierwszej pozycji mowi o zniecheceniu, odepchnieciu po prstu nie beda juz chcieli Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Maja 2015 Autor Napisano 13 Maja 2015 Ogólnie zlecenie przyjęłam w ciemno, a jak dostałam temat, to padłam. ogólnie chodzi o mydlenie ludziom oczu, zachwalając coś, co jest totalnym sposobem nabijania sobie kabzy kosztem naiwnych. Dlatego temat zjechałam totalnie, bo nie ludzie, o prostu, mam blokade i tyle. Nie lubie oszukiwać ludzi. Uwielbiam za to pisać teksty o tym, jak się takich właśnie rzeczy ustrzec. Wiec czy zaakceptują, czy odrzucą, to dla mnie jeden uj Cytuj
Taya Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 Nie zaakceptują twojego tekstu i stanowczo podziękują za dalszą współpracę. Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Maja 2015 Autor Napisano 15 Maja 2015 wstępna weryfikacja - kasa za tekst na koncie, żadnych zastrzeżeń nie zgłaszali. 2 buławy- wywiązanie się z umowy a wcześniejsze to moje paranoje drugiego pytania na razie nie weryfikuje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Maja 2015 Maestro Napisano 16 Maja 2015 Pierwsze zweryfikowane, zatem odpowiem na drugie Czy dostane od nich jeszcze jakieś zlecenie? 7 buław--Cesarz--Księzyc wg mnie nie, znajdą kogoś innego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi