h20kas Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 Poznałam chłopaka, podoba mi się liczę, że uczyni jakieś kroki.... Jakie działania podejmie ten ktoś w stosunku do mnie? Cesarz ---> 6 buław ----> 2 buław ---> 9 buław No i wychodzi, że chyba prędzej ja zrobie jakieś ruchy niż on podejmie działanie....Bo jakby nie patrzeć Cesarz jest bierny. Cytuj
bimba Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 też mi się wydaje, że prędzej Ty podejmiesz jakieś działania, on chyba za bardzo boi się o swoje ego. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Maja 2015 Maestro Napisano 14 Maja 2015 Facet pewny siebie, widać, że będzie miał Cię na oku, będzie się przyglądał, ale nie podejmie działań.. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Maja 2015 Napisano 14 Maja 2015 cesarz na początku rozkładu a na końcu 9 buław, zatrzymane działania, chęci ma ale coś go powstrzyma, działaj pierwsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi