silver Napisano 16 Maja 2015 Napisano 16 Maja 2015 Zaistniała pewna przykra sytuacja i nie obyło się bez solidnego konfliktu. Sprawa stała się poważna ponieważ kolega zgłosił sprawę na policję o mobbing. Stroną konfliktu jest pewien pan który nas współpracowników mobbinguje.Teraz czekam na jakieś rozwiązanie i zapytałam jakie będą konsekwencje dla mnie tej sytuacji? 4 Monet, 3 Monet i 9 Pucharów. Pojawił się lęk o utratę pracy, kurczowe trzymanie się tej pracy, swojej pozycji, trwanie przy swoim zdaniu. Pewien etap się skończy na twoją korzyść. Czegoś się nauczysz, coś z tego wyniesiesz dla siebie na przyszłość. W 9 Pucharów przyniesie satysfakcję, spokój, stabilizację. Mam szczerze tego dosyć bo nie można normalnie pracować. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Maja 2015 Maestro Napisano 16 Maja 2015 Nie poniesiesz zadnych przykrych konsekwencji zaistniałej sytuacji. Ale wydaje mi się, ze i ten pan zbytnio tez ukarany nie będzie, w związku z tym nie poczujesz się w pełni usatysfakcjonowana. 1 Cytuj
Grahanka Napisano 16 Maja 2015 Napisano 16 Maja 2015 Jakie będą konsekwencje dla mnie tej sytuacji? 4 Monet, 3 Monet i 9 Pucharów Z sumy XVI Wieża, w sprawie nastąpiły/następują gwałtowne, nieodwracalne zmiany. Jest to strata, a jednocześnie wyzwolenie. Lękasz się o utratę pracy (4 monety). Zachowasz dobrą twarz (3 monet) oraz ciepłą posadkę (9 pucharów). 1 Cytuj
silver Napisano 16 Maja 2015 Autor Napisano 16 Maja 2015 No ja nic złego nie zrobiłam, powiedziałam tylko prawdę, potwierdziłam słowa współpracowników. Źle się czuję w takich konfliktowych sytuacjach po prostu. Kto nie chce pracować w miłej atmosferze. Cytuj
silver Napisano 16 Maja 2015 Autor Napisano 16 Maja 2015 Jak zapytałam o konsekwencje dla pana to wyszło :3 Pucharów 6 Mieczy Siła więc tak jak piszesz Inez może ewentualnie zaproponują przeniesienie na inne stanowisko. Przykre to ale prawdziwe jeszcze mu na dobre wyjdzie Cytuj
silver Napisano 29 Lipca 2015 Autor Napisano 29 Lipca 2015 Weryfikacja: Tak jak pisała Inez nikt nie poniósł konsekwencji. Grahanka- w samo sedno. Dziękję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi