Skocz do zawartości

konflikt (ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaistniała pewna przykra sytuacja i nie obyło się bez solidnego konfliktu. Sprawa stała się poważna ponieważ kolega zgłosił sprawę na policję o mobbing. Stroną konfliktu jest pewien pan który nas współpracowników mobbinguje.Teraz czekam na jakieś rozwiązanie i zapytałam jakie będą konsekwencje dla mnie tej sytuacji?

4 Monet, 3 Monet i 9 Pucharów.

Pojawił się lęk o utratę pracy, kurczowe trzymanie się tej pracy, swojej pozycji, trwanie przy swoim zdaniu. Pewien etap się skończy na twoją korzyść. Czegoś się nauczysz, coś z tego wyniesiesz dla siebie na przyszłość. W 9 Pucharów przyniesie satysfakcję, spokój, stabilizację.

Mam szczerze tego dosyć bo nie można normalnie pracować.

• Maestro
Napisano

Nie poniesiesz zadnych przykrych konsekwencji zaistniałej sytuacji. Ale wydaje mi się, ze i ten pan zbytnio tez ukarany nie będzie, w związku z tym nie poczujesz się w pełni usatysfakcjonowana.

• Lubię to! 1
Napisano

Jakie będą konsekwencje dla mnie tej sytuacji?

4 Monet, 3 Monet i 9 Pucharów

Z sumy XVI Wieża, w sprawie nastąpiły/następują gwałtowne, nieodwracalne zmiany. Jest to strata, a jednocześnie wyzwolenie.

Lękasz się o utratę pracy (4 monety). Zachowasz dobrą twarz (3 monet) oraz ciepłą posadkę (9 pucharów).

• Lubię to! 1
Napisano

No ja nic złego nie zrobiłam, powiedziałam tylko prawdę, potwierdziłam słowa współpracowników. Źle się czuję w takich konfliktowych sytuacjach po prostu. Kto nie chce pracować w miłej atmosferze.

Napisano

Jak zapytałam o konsekwencje dla pana to wyszło :3 Pucharów 6 Mieczy Siła więc tak jak piszesz Inez może ewentualnie zaproponują przeniesienie na inne stanowisko. Przykre to ale prawdziwe jeszcze mu na dobre wyjdzie :(

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja: Tak jak pisała Inez nikt nie poniósł konsekwencji. Grahanka- w samo sedno. Dziękję