silver Napisano 16 Maja 2015 Napisano 16 Maja 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura:6 Mieczy- Coś odejdzie i się skończy-smutek z tego powodu Dom: As Mieczy- wymyślisz jakieś przemeblowanie Uczucia: 2 Mieczy- brak zaufania do partnera Zdrowie: Rydwan- uwaga na wypadki komunikacyjne Praca: Eremita- będziesz się czuła odizolowana Rada: 2 Buław- nie zdradzaj nikomu swoich zamiarów Ostrzeżenie: 2 Mieczy- możesz czegoś nie dostrzegać Niespodzianka: Paź Mieczy- niespodziewane niesnaski, kłótnie, plotki Podsumowanie: Siła - wyjdziesz z wszystkiego silniejsza Ogólnie kiepski tydzień- dużo Mieczy, ale w podsumowaniu Siła więc nie źle. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Maja 2015 Maestro Napisano 16 Maja 2015 Aura:6 Mieczy-karta zwiastuje jakies zmiany Dom: As Mieczy- być może czeka Was szczera rozmowa, albo ktos postawi jakąś sprawę na ostrzu noża Uczucia: 2 Mieczy- powieje chłodem Zdrowie: Rydwan- może sie rozwinąc jakaś infekcja Praca: Eremita-albo poczucie ilolacji, samotności, albo opieka nad starszym człowiekiem Rada: 2 Buław- badź ostrożna, przed podjęcem decyzji zastanów sie dwa razy, przyjrzyj się problemowi z dystansem Ostrzeżenie: 2 Mieczy- możesz czegoś nie dostrzegać Niespodzianka: Paź Mieczy- niespodziewane niesnaski, kłótnie, plotki Podsumowanie: Siła - wyjdziesz z wszystkiego silniejsza Ogólnie kiepski tydzień- dużo Mieczy, ale w podsumowaniu Siła więc nie źle. Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Silver pokaż mi weryfikację. Ja tu niestety nic prócz Twojego i Inez postu nie widzę. Cytuj
silver Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Napisano 6 Czerwca 2015 Przepraszam Ciasteczko To był ciężki tydzień pomiędzy interpretacją moją a Inez. Obyło się bez problemów ze zdrowiem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi