agaMAJ Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Zamiast zapytać, zamknięto mój temat,http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/87080-czy-jest-w-ciazy.html mimo, że nie naruszał regulaminu bo pisałam go RAZEM z kuzynką, ona nie chciała po prostu robić testu. Zamiast zapytać, napisano że to nie moja sprawa. No cóż, skoro tak się tu traktuje ludzi, że robi się samosąd, to nie mam ochoty więcej tu bywaC. Ten temat też jest do zamknięcia. Domagam się równiez usunięcia mojego konta ŻEGNAM. Jakie kompleksy mają tu osoby, które wydają samosądy? 4 Denary-- 6 buław--As denarów no cóż... więc miłej zabawy w państwie policyjnym, jakie zrobiono z tego forum
Trida Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Skomentowałabym ale boję się bana / osta / patrzenia na ręce i oczekiwania na potknięcie
Gość MaryjaMagdalena Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) Sorry, ale nie zaznaczyłaś, że post pisałaś razem z kuzynką, więc nie rozumiem, do kogo masz pretensje? Gdybyś poprawnie napisała, to nie byłoby tematu. A poza tym, to chyba Ty masz kompleksy i dodatkowo emocjonalny bałagan w głowie, skoro taka jest Twoja reakcja. Edytowane 17 Maja 2015 przez MaryjaMagdalena
Gość Noa20 Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Ja się rozstałam ostatnio z tarotem więc nie zinterpretuję ale miałam taką sytuację dość niedawno, że moją wróżbę wycięto nie wiedzieć czemu:_bezradny:
Gość anhana Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 I chciało Ci się na to kłaść karty i tracić energię ? Serio ? Wystarczyło napisać, że za zgodą kuzynki.
Gość MaryjaMagdalena Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Ja się rozstałam ostatnio z tarotem więc nie zinterpretuję ale miałam taką sytuację dość niedawno, że moją wróżbę wycięto nie wiedzieć czemu:_bezradny: To że rozstałaś się z Tarotem, nie oznacza że nie możesz interpretować? Wróżyc rozumiem, no bo jak bez kart? Ale interpretacja w czym przeszkadza?
Administrator Ismer Napisano 17 Maja 2015 Administrator Napisano 17 Maja 2015 Pat. Jedna strona nie napisała czy jest zgoda kuzynki a druga nie zażądała wyjaśnień. Obie postąpiły niezgodnie z regulaminem Też bym się wqrzyła, ale kart na kompleksy nie stawiała, szkoda czasu i atłasu.
Gość Luna9 Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) Za malo znam Adminow, zeby sie wypowiadac, ale uwazam, ze watek z rozkladem na "kompleksy" kogolwiek bez kogos zgody..to moze wyciagnij karty na Twoje ewentualne kompleksy i my moze zinterpretujemy;) Widzialam Twoj watek na temat ciazy - bardzo chaotyczny..wrecz nieelegancko podeszlas do tematu i ze nam teraz tu dopowiadasz, ze to nie byla Twoja niezdrowa ciekawosc, a na prosbe kuzynki? Nie wiem kto dokladnie z administracji wpisal tam ten komentarz..troche obcesowy, ale Twoj watek etycznie tez nie wygladal, wiec komentarz niestety dopasowany..takie troszke "przyganial kociol garnkowi" w tych tematach "brzuch sie komus wylewa" / "kompleksy Adminow".. Edytowane 17 Maja 2015 przez Luna9 ortografia
Gość Noa20 Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 To że rozstałaś się z Tarotem, nie oznacza że nie możesz interpretować? Wróżyc rozumiem, no bo jak bez kart? Ale interpretacja w czym przeszkadza? Karty to ja mam jeszcze jedne;) a to co mogę lub nie - decyduję w tej materii sama.
Gość MaryjaMagdalena Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Ja nie napisałam czy możesz czy nie możesz, lecz zauważ iż postawiłam znak zapytania? więc zapytałam. No ale nic nie poradzę na to, że ludzie czytają wypowiedzi bez zrozumienia
Gość grimmoire Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 emocje MM rozstanie z Tarotem Luny jest opisane w innym wątku, nie chodzi tylko o fizyczne odsunięcie, ale psychiczne także (w tym interpretacje) jak wiadomo wróżenie jest dość indywidualną sprawą, np. można też mieć karty, oglądać je, a nie interpretować... ale spokojnie, kontakt internetowy jest bardzo okrojony, stąd niedopowiedzenia, napijmy się - ale Wy dopiero jutro :] a jak nie to może założymy wątek hejterski gdzie każdy będzie mógł się powyżywać? alternatywą jest gra w kalambury ze mną..
Administrator Ismer Napisano 17 Maja 2015 Administrator Napisano 17 Maja 2015 Powyżywać? Dobry pomysł! Trzeba to zgłosić adminowi. Tylko kto zechce zostać workiem treningowym? Ja przed chwilą miałam scysję z dwoma pijakami, którzy rozrabiali na podwórku, po czym oburzeni zwróceniem im uwagi zapowiedzieli mi wizytę i ją uskutecznili. Poziom agresji skoczył wysoko ale sobie poszli niestety i nie mogłam użyć żadnego materialnego narzędzia w obronie własnej
Maestro Inez2503 Napisano 18 Maja 2015 Maestro Napisano 18 Maja 2015 Sorry, ale nie zaznaczyłaś, że post pisałaś razem z kuzynką, więc nie rozumiem, do kogo masz pretensje? Gdybyś poprawnie napisała, to nie byłoby tematu. A poza tym, to chyba Ty masz kompleksy i dodatkowo emocjonalny bałagan w głowie, skoro taka jest Twoja reakcja. Zgadzam się z Maryją. Aga, jestes już jakiś czas na forum i wiesz, ze w Regulaminie zaznaczono, zeby opisać sytuację. Co za problem dodać, że rozkład na prosbę kuzynki?
Gość Noa20 Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Zauważyłam, że osoby, którym zdarza się łamać regulamin najbardziej zwracają uwagę innym:/
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Myślę, że trochę nie w porządku jest pytanie o kompleksy Adminów. Choćby dlatego, że jest ich troje, plus my jako modzi. Ja na ten przykład, mam kompleks "urodowy". Ale nic w kartach nie wyszło, więc mogę zluzować Dwa, nie stawia się kobiecie w ciąży kart, a jak wiadomo jedna z naszych adminek potomka się spodziewa. Wątek był nieregulaminowy, więc został zamknięty. Jeśli komukolwiek zamknięto wątek bez słowa, w każdej chwili może napisać wiadomość, ewentualnie zaraportować w celu wyjaśnienia. To nie jest tak, że kogoś nie lubimy i wątki zamykamy. Chcemy utrzymać jakikolwiek porządek na forum. Gdyby było "każdy sobie", to wyobraźcie sobie co by się tu działo. Jeden wielki chaos. Nie ma sensu drzeć kotów o to, że wątek został zamknięty. Wystarczy do kogokolwiek z nas napisać wyjaśnienie. Ten wątek nie jest usuwany, on jest zamykany, a jeśli da się go zamknąć, to da się go również edytować i otworzyć ponownie. A tak nawiasem, nie dajemy banów za złośliwości Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi