Arcan Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Z zaskoczenia, niedlugo gram Jak mi pojdzie? Sprawiedliwosc,rydwan,gwiazda Dobrze! Stresuje sie,ale licze,sie uda Chyba zaraz mnie rozniesie Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 super WYPADNIESZ, sama gwiazda mówi,ze zostaniesz gwiazdą haha A może nam zdradzisz gdzie można będzie Ciebie oglądac? :-D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Maja 2015 Maestro Napisano 18 Maja 2015 Jeśli wróżyłaś z całej talii, to widać, ze ktoś obiektywnie ocenił, że się nadajesz i ta rola sprawi, ze staniesz się popularna:) Powodzenia:) Cytuj
pretoria Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 A może nam zdradzisz gdzie można będzie Ciebie oglądac? :-D Dołączam się do pytania Chociaż w prywatnej uchyl rąbka tajemnicy Cytuj
Arcan Napisano 19 Maja 2015 Autor Napisano 19 Maja 2015 Starałam się...chyba mogę być z siebie zadowolona... Teraz wszystko w rękach losu...jak mnie ocenią Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Z zaskoczenia, niedlugo gram Jak mi pojdzie? Sprawiedliwosc,rydwan,gwiazda Dobrze! Stresuje sie,ale licze,sie uda Chyba zaraz mnie rozniesie tak, tak! pójdzie Ci bardzo dobrze:) Gratuluję!!!:-)))))) Cytuj
Trida Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 Jak mi pojdzie?Sprawiedliwosc,rydwan,gwiazda Jak na moje zabłyśniesz Rola chyba dość 'szybka' ale pokażesz swoje możliwości i zostaniesz doceniona. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 szybkie przejście z sprawiedliwej oceny do świata marzeń. Zastanawiam się tylko, czy karty pokazały obecny stan: przesłuchanie i bujanie w obłokach po nim, czy też to, że plany związane z tą rolą odsuną się w czasie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi