Halsky Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Moja żona Marta ma szanse podjąc prace jako księgowa oto wynik XXI ŚWIAT - 4 buławy - III CESARZOWA Z tych kart czytam, ze jest to odnalezienie swojego powołania, buławy oznaczają sukcesy, a sama cesarzowa oznacza nowy kierunek działania. Moim zdaniem są to super karty na tą pracę, więc moim zdaniem uda się ją podjąć i będzie to właśnie TA praca. Cytuj
Agiatis Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Moim zdaniem jest otwarta na zmiany, ta praca może dać stabilizację, ale również może spełnić się w tej dziedzinie Cytuj
Gość SooYoung Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Karty pokazały że będzie pracowała dla jakiejś kobiety (Cesarzowa) i tu ma szanse na prace. Jest też praca, kontakt przez internet. Może wysyłanie jakiś dokumentów, druków. Cytuj
Halsky Napisano 20 Maja 2015 Autor Napisano 20 Maja 2015 Rozstrzygnie się wszystko chyba do lipca, więc wówczas zweryfikuje temat. A czy mogę prosić o podanie czasu? Cytuj
Agiatis Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Rozstrzygnie się wszystko chyba do lipca, więc wówczas zweryfikuje temat. A czy mogę prosić o podanie czasu? Jak dla mnie do 3 miesiecy Cytuj
Grahanka Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Bardzo szybko, za 4 dni będzie już jakiś odzew. Cytuj
Arcan Napisano 22 Maja 2015 Napisano 22 Maja 2015 Ta praca da jej szczęście i spełnienie:) bardzo ładne karty Cytuj
silyen Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 jakie było w ogóle pytanie? bo jak o czas to trzeba czytać w kartach czas, a jak czy dostanie to powinno się dociągnąć dodatkowe karty do tego kiedy to się stanie, jeśli się stanie, bo to wynika z kart wcześniejszych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi