Skocz do zawartości

Praca dla Marty jako księgowa

Halsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja żona Marta ma szanse podjąc prace jako księgowa oto wynik

XXI ŚWIAT - 4 buławy - III CESARZOWA

Z tych kart czytam, ze jest to odnalezienie swojego powołania, buławy oznaczają sukcesy, a sama cesarzowa oznacza nowy kierunek działania.

Moim zdaniem są to super karty na tą pracę, więc moim zdaniem uda się ją podjąć i będzie to właśnie TA praca.

Napisano

Moim zdaniem jest otwarta na zmiany, ta praca może dać stabilizację, ale również może spełnić się w tej dziedzinie :)

Gość SooYoung
Napisano

Karty pokazały że będzie pracowała dla jakiejś kobiety (Cesarzowa) i tu ma szanse na prace.

Jest też praca, kontakt przez internet. Może wysyłanie jakiś dokumentów, druków.

Napisano

Rozstrzygnie się wszystko chyba do lipca, więc wówczas zweryfikuje temat.

A czy mogę prosić o podanie czasu?

Napisano
Rozstrzygnie się wszystko chyba do lipca, więc wówczas zweryfikuje temat.

A czy mogę prosić o podanie czasu?

Jak dla mnie do 3 miesiecy

Napisano

Ta praca da jej szczęście i spełnienie:) bardzo ładne karty

Napisano

jakie było w ogóle pytanie? bo jak o czas to trzeba czytać w kartach czas, a jak czy dostanie to powinno się dociągnąć dodatkowe karty do tego kiedy to się stanie, jeśli się stanie, bo to wynika z kart wcześniejszych