pretoria Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 Standardowo, karty muszą być Egzaminy do bani, wszystkie z jedną babką, sama stwierdziła, że nam współczuje i zastanawiała się kto nam to zrobił... Jak dla większości 3 najgorszy. Wolałabym z tą panią się nie widzieć więcej, mam jej przesyt... Weryfikacja pod koniec czerwca/początek lipca E1 - Jak mi pójdzie? król pucharów, cesarzowa, rycek mieczy Czy zdam? kapłanka TAK. Wydaje mi się, że powinno pójść gładko. E2 - Jak mi pójdzie? 8denarów, król buław, diabeł Czy zdam? 9mieczy -> w tym momencie rozproszył mnie szczur NIE Widać, że będę się uczyła, karty niby ok, ale sama odpowiedź niezbyt - może przez tego francowatego szczurasa No i ten diabeł zaburza, może będę chciała za dużo napisać i przedobrzę. E3 - Jak mi pójdzie? rycek denarów, siła, królowa denarów Czy zdam? 4puchary TAK No karty też ładne, będę pewna tego co piszę, choć może siła wskazuje, że pytania nie będą najlepsze, ale wybrnę. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 Pierwszy egzamin - super karty, pójdzie Ci dobrze i zdasz na dobrą ocenę obstawiam 4,5 lub 5 Drugi egzamin - będziesz przygotowana, ale jakieś ograniczenia będą, może któreś z pytań Ci nie podpasować. 9 mieczy brzydka karta... tu chyba nie zdasz. Trzeci egzamin pójdzie Ci dobrze i go zdasz Cytuj
Arcan Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 E1-kapłanka... zdasz, bo się solidnie do niego przygotujesz E2-9 mieczy...tutaj bym dociągnęła... 9 mieczy często pokazuje nasze schizy, a nie prawdziwe wydarzenie E3-4 kielichy, albo ledwo ledwo, albo ne Cytuj
Agiatis Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 E1 - moim zdaniem zdasz, będziesz zaskoczona wynikiem, E2 - tutaj aby zdać musisz przyłożyć się, mnie diabeł pokazał niejednokrotnie że " liczymy na jakiś pakiet pytań lub podpowiedzi że to moze być na egzaminie" (to egzamin praktyczny?) abyś wzięła całościowo materiał nie wybiórczo, wtedy możesz zdać E3 Rycerz denarów pokazał mi niejednokrotnie zmianę osoby oceniającej, uważaj abyś nie przeoczyła pytania, aby Ci coś nie umknęło - wtedy możesz zdać.. Cytuj
pretoria Napisano 20 Maja 2015 Autor Napisano 20 Maja 2015 E3-4 kielichy, albo ledwo ledwo, albo ne w tej talii to przepych Dziękuję Kobitki Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 E1 - Jak mi pójdzie? król pucharów, cesarzowa, rycek mieczyCzy zdam? kapłanka TAK. pójdzie jak po maśle! E2 - Jak mi pójdzie? 8denarów, król buław, diabełCzy zdam? 9mieczy -> moim zdaniem zdasz, będziesz dużo się uczyć i się uda, 9 mieczy to Twoje nastawienie.... E3 - Jak mi pójdzie? rycek denarów, siła, królowa denarówCzy zdam? 4puchary TAK tak, tak:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Maja 2015 Maestro Napisano 20 Maja 2015 E1 - Jak mi pójdzie? król pucharów, cesarzowa, rycek mieczy wydaje mi się, że pomoże Ci jakiś kolega, uważaj, bo pani może być zła, gdy zauważy, ze ktoś zwala Czy zdam? kapłanka jak się przylozysz to zdasz, Kapłanka radzi Ci się dobrze przygotować E2 - Jak mi pójdzie? 8denarów, król buław, diabeł karty tu tez radzą Ci się dobrze przygotować, uważaj, bo może byc haczyk w pytaniach Czy zdam? 9mieczy ta karta nie jest ciekawa, wydaje mi się, że będziesz w nerwach czekała na wyniki, właśnie z powodu tego diabła wyżej E3 - Jak mi pójdzie? rycek denarów, siła, królowa denarów ten to Ci pójdzie na luzie, widac pomoc kolegi Czy zdam? 4puchary zdasz na 4 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 pierwszy i trzeci zdasz. z drugim może coś być nie tak... Cytuj
Trida Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 E1 - Jak mi pójdzie? król pucharów, cesarzowa, rycek mieczy Czy zdam? kapłanka Zdasz na spokojnie. E2 - Jak mi pójdzie? 8denarów, król buław, diabeł Czy zdam? 9mieczy Tutaj mogą być problemy, podchwytliwe pytanie bądź takie, które źle zrozumiesz. Wydaje mi się, ze zdasz na naciągane 3. E3 - Jak mi pójdzie? rycek denarów, siła, królowa denarów Czy zdam? 4puchary A ja bym powiedziała, ze nie zdasz. Niby pójdzie fajnie ale 4 puchary to taka karta niedosytu. Więc uważam, że niestety do poprawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi