Skocz do zawartości

Egzaminy

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Standardowo, karty muszą być :)

Egzaminy do bani, wszystkie z jedną babką, sama stwierdziła, że nam współczuje i zastanawiała się kto nam to zrobił... Jak dla większości 3 najgorszy. Wolałabym z tą panią się nie widzieć więcej, mam jej przesyt...

Weryfikacja pod koniec czerwca/początek lipca

E1 - Jak mi pójdzie? król pucharów, cesarzowa, rycek mieczy

Czy zdam? kapłanka TAK.

Wydaje mi się, że powinno pójść gładko.

E2 - Jak mi pójdzie? 8denarów, król buław, diabeł

Czy zdam? 9mieczy -> w tym momencie rozproszył mnie szczur :P NIE

Widać, że będę się uczyła, karty niby ok, ale sama odpowiedź niezbyt - może przez tego francowatego szczurasa :P No i ten diabeł zaburza, może będę chciała za dużo napisać i przedobrzę.

E3 - Jak mi pójdzie? rycek denarów, siła, królowa denarów

Czy zdam? 4puchary TAK

No karty też ładne, będę pewna tego co piszę, choć może siła wskazuje, że pytania nie będą najlepsze, ale wybrnę.

Gość Linkinia
Napisano

Pierwszy egzamin - super karty, pójdzie Ci dobrze i zdasz na dobrą ocenę ;) obstawiam 4,5 lub 5 ;)

Drugi egzamin - będziesz przygotowana, ale jakieś ograniczenia będą, może któreś z pytań Ci nie podpasować. 9 mieczy brzydka karta... tu chyba nie zdasz.

Trzeci egzamin pójdzie Ci dobrze i go zdasz ;)

Napisano

E1-kapłanka... zdasz, bo się solidnie do niego przygotujesz

E2-9 mieczy...tutaj bym dociągnęła... 9 mieczy często pokazuje nasze schizy, a nie prawdziwe wydarzenie

E3-4 kielichy, albo ledwo ledwo, albo ne

Napisano

E1 - moim zdaniem zdasz, będziesz zaskoczona wynikiem,

E2 - tutaj aby zdać musisz przyłożyć się, mnie diabeł pokazał niejednokrotnie że " liczymy na jakiś pakiet pytań lub podpowiedzi że to moze być na egzaminie" (to egzamin praktyczny?) abyś wzięła całościowo materiał nie wybiórczo, wtedy możesz zdać

E3 Rycerz denarów pokazał mi niejednokrotnie zmianę osoby oceniającej, uważaj abyś nie przeoczyła pytania, aby Ci coś nie umknęło - wtedy możesz zdać..

Napisano

E3-4 kielichy, albo ledwo ledwo, albo ne

w tej talii to przepych ;)

Dziękuję Kobitki :kwiatek:

Napisano

Czy zdam? kapłanka TAK.

pójdzie jak po maśle!

Czy zdam? 9mieczy ->

moim zdaniem zdasz, będziesz dużo się uczyć i się uda, 9 mieczy to Twoje nastawienie....

Czy zdam? 4puchary TAK

tak, tak:-)
  • Maestro
Napisano

E1 - Jak mi pójdzie? król pucharów, cesarzowa, rycek mieczy wydaje mi się, że pomoże Ci jakiś kolega, uważaj, bo pani może być zła, gdy zauważy, ze ktoś zwala

Czy zdam? kapłanka jak się przylozysz to zdasz, Kapłanka radzi Ci się dobrze przygotować

E2 - Jak mi pójdzie? 8denarów, król buław, diabeł karty tu tez radzą Ci się dobrze przygotować, uważaj, bo może byc haczyk w pytaniach

Czy zdam? 9mieczy ta karta nie jest ciekawa, wydaje mi się, że będziesz w nerwach czekała na wyniki, właśnie z powodu tego diabła wyżej

E3 - Jak mi pójdzie? rycek denarów, siła, królowa denarów ten to Ci pójdzie na luzie, widac pomoc kolegi

Czy zdam? 4puchary zdasz na 4

Gość Euterpe
Napisano

pierwszy i trzeci zdasz.

z drugim może coś być nie tak...

Napisano

Czy zdam? kapłanka

Zdasz na spokojnie.

Czy zdam? 9mieczy

Tutaj mogą być problemy, podchwytliwe pytanie bądź takie, które źle zrozumiesz. Wydaje mi się, ze zdasz na naciągane 3.

Czy zdam? 4puchary

A ja bym powiedziała, ze nie zdasz. Niby pójdzie fajnie ale 4 puchary to taka karta niedosytu. Więc uważam, że niestety do poprawy.