Iwka78 Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Witam jestem zatrudniona na etacie, ale szukam innej pracy na etacie, w domu próbuję rozkręcić swoją działalność (PP). W trakcie tasowania wypadły: 10 denarów i 6 pucharów - kompletnie nie wiem... na spadek nie czekam... ale coś dotyczące finansów z przeszłości wróci chyba... Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów - oj chyba ćwiczę swoje emocje, a generalnie cierpliwość, z którą mam kłopoty:-) i będzie jakiś nieokiełznany seks z mężem!:-P Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec - pokazuje się praca w domu, dużo będę tworzyć i zrobię coś nowego, zamierzam wziąć pierwszy raz udział w targach... Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag - finansów zero....:-( nie obczajam tych kart:-( może chodzi o to, że wystawię się na targach, wydam kupę kasy i nie będzie żadnego rezultatu? Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec - o rzesz... hm... czyżbym się rozstała z obecnym pracodawcą? ale jakby nie było to będę zadowolona, tylko coś będzie wstrzymane.... niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy - będę dużo pracować, ale może pojawi się jakaś szansa na lepsze życie.... tylko może nie do końca będzie to, to co ja bym chciała? może ktoś zerknąć? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Maja 2015 Maestro Napisano 20 Maja 2015 Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów tu widąć jakąs inicjatywę, propozycję ze strony męża (jaki on jest znak zodiaku? Lew, Strzelec, Baran??), ale karta diabła mówi o nieoczekiwanym wstrzymaniu, o przeszkodzie, spętaniu, dla mnie to nie jest karta seksu, niestety..tu się może pojawić cos nieprzewidzianego.. Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec nic się nie ruszy w tym temacie, widac, ze tak do końca nie będziesz wedziała, w czym tkwi problem Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag cos wstrzymane z powodu mężczyzny, prężne i aktywne działania nie przyniosą efektu, w wyniku czego poszukasz innych sposobów Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec ja tu widzę ich brak i siedzenie w domu niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy propozycja pracy, która może okazać sie pisana palcem po wodzie Ja tak te karty widze, ale to tylko do końca czerwca: 1 Cytuj
pretoria Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 W trakcie tasowania wypadły: 10 denarów i 6 pucharów - kompletnie nie wiem... na spadek nie czekam... Też kompletnie nie mam pomysłu, fakt faktem, że przeszłość się odezwie. Może z kimś z przeszłości coś 'stworzysz', zarobisz. No nie wiem... Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów - W domu ładnie, widać, że facet dobrze zarabia. Będzie Cię wspierał, czeka Cię radość przy jego boku, dobre nowiny, no i będziesz czuła się kochana i potrzebna. A głupiec, to głupiec - będzie gorąco, fajny seks, ale może i też bezpodstawna zazdrość. Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec - będziesz 'ciułać', widać, że będzie to trwała baza materialna, ale niezbyt duża. Sporo marzeń z tym związanych, nierealnych oczekiwań, dezorientacja, trema, niepewność, dylemat. W głupcu pokazałaś się Ty, jako początkująca. Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag - A mi się wydaje, że nie będzie tak źle jak Ty to widzisz. Możliwe wyjazdy związane z pracą, a ponadto dawanie i otrzymywanie ważnych i właściwych impulsów, odpowiednia ocena swojego zadania, dążenie do wyższych celów i ich osiągnięcie. Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec - coś znajdziesz, ale to nie będzie to. Nie zmienisz pracy. niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy - niespodzianka związana z pracą, będzie ona wytężona, widać zyski, dobrobyt. Przed Tobą pierwsze sukcesy, radość z ukończenia planów, ważne wydarzenie, ale może coś pójść nie tak. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Maja 2015 Autor Napisano 21 Maja 2015 Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów - W domu ładnie, widać, że facet dobrze zarabia. Będzie Cię wspierał, czeka Cię radość przy jego boku, dobre nowiny, no i będziesz czuła się kochana i potrzebna. A głupiec, to głupiec - będzie gorąco, fajny seks, ale może i też bezpodstawna zazdrość. Generalnie wszystko się zgadza:-) mąż jest zarabiający i wspierający jak najbardziej:-) nie narzekam:-) ale skąd wzięłaś głupca?:-) Cytuj
silyen Napisano 21 Maja 2015 Napisano 21 Maja 2015 Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów - uważaj, żeby z tego szaleństwa nie było ciąży. No chyba że o to Wam chodzi to jak najbardziej. To może być nieoczekiwane to znaczy nie planowane:) Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec - ja tu widzę nadaremną pracę i to chyba po nocach, bez końcowej satysfakcji i w dodatku z niezbyt sprecyzowanym jej celem ostatecznym Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag - pieniędzy będziesz mieć tyle ile masz (nie wiem czy to zrozumiałe, chodzi o to że wzrostu tu nie będzie, ale ciągle będziesz narzekać że to za mało zamiast coś z tym zrobić Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec - na razie na jakiś czas zapomnij o nowej pracy, ale w twojej obecnej coś się może poprawić, lub odbędziesz kilka interesujących spotkań o pracę ale bez rezultatu niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy - to może być propozycja, która może przynieść korzyści, niekoniecznie materialne od razu. Będą też ci, którzy spróbują ci w tym przeszkodzić lub z powodu nieostrożności stracisz tę okazję. Nie wiem czy to nie odnosi się do wcześniejszego pytania o efekty poszukiwania pracy. Rozglądaj się uważnie 1 Cytuj
Trida Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 może ktoś zerknąć? A może W trakcie tasowania wypadły: 10 denarów i 6 pucharów Jakieś pomysły z przeszłości mogą Ci się zrodzić w głowie wg mnie. Dużo finansowych rozkmin Cię dopadnie jak na moje oko. Miesiąc skupienia się właśnie na finansach i ogarniania uczuć (żeby wrócić do jakiś miłych wspomnień z przeszłości) Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów Ja bym powiedziała, że poza seksikiem z mężem może być też jakaś mała kłótnia, wymiana zdań, która rozjaśni miedzy Wami to i owo i o dziwo – polepszy Waszą sytuację po kłotni, na pogodzenie się dobry ‘sport’ Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec Tutaj nie za dobrze to wygląda… Będziesz raczej brodzić w swoich rozmyślaniach nt działalności, oczywiście nowe pomysły wpadną, niektóre nawet w życie wprowadzisz ale niestety, wg mnie, może iść jak po grudzie… Pod koniec czerwca może się coś tam ruszyć. Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag Ty się bd starała, dwoił i troiła ale kokosów z tego nie widzę. Duża konkurencja i raczej zarobisz tyle, by wyjść na zero. Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec Uhuhu jak na moje szykuje się zmiana. Bd musiała na nią poczekać ale to ‘wisi’ w powietrzu. niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy Dobre wieści związane z pracą, jednak musisz być czujna (7 mieczy może oznaczać kłopoty z poprzednim pracodawcą). PS. Sorry, ze tak ni z gruchy ni z Pietruchy ale co to PP?? 1 Cytuj
Trida Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 PP to pierwsze litery mojej nazwy;) ... Tyle się domyśliłam, ze jest to jakiś skrót branżowo - nazwowy i liczyłam na rozwiniecie. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Maja 2015 Autor Napisano 24 Maja 2015 ...Tyle się domyśliłam, ze jest to jakiś skrót branżowo - nazwowy i liczyłam na rozwiniecie. A rozwinięcie prześlę na PW:-) Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Lipca 2015 Autor Napisano 10 Lipca 2015 Inezka Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów tu widąć jakąs inicjatywę, propozycję ze strony męża (jaki on jest znak zodiaku? Lew, Strzelec, Baran??), ale karta diabła mówi o nieoczekiwanym wstrzymaniu, o przeszkodzie, spętaniu, dla mnie to nie jest karta seksu, niestety..tu się może pojawić cos nieprzewidzianego.. Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec nic się nie ruszy w tym temacie, widac, ze tak do końca nie będziesz wedziała, w czym tkwi problem Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag cos wstrzymane z powodu mężczyzny, prężne i aktywne działania nie przyniosą efektu, w wyniku czego poszukasz innych sposobów Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec ja tu widzę ich brak i siedzenie w domu niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy propozycja pracy, która może okazać sie pisana palcem po wodzie Ja tak te karty widze, ale to tylko do końca czerwca: Pretoria Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów - W domu ładnie, widać, że facet dobrze zarabia. Będzie Cię wspierał, czeka Cię radość przy jego boku, dobre nowiny, no i będziesz czuła się kochana i potrzebna. A głupiec, to głupiec - będzie gorąco, fajny seks, ale może i też bezpodstawna zazdrość.Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec - będziesz 'ciułać', widać, że będzie to trwała baza materialna, ale niezbyt duża. Sporo marzeń z tym związanych, nierealnych oczekiwań, dezorientacja, trema, niepewność, dylemat. W głupcu pokazałaś się Ty, jako początkująca. Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag - A mi się wydaje, że nie będzie tak źle jak Ty to widzisz. Możliwe wyjazdy związane z pracą, a ponadto dawanie i otrzymywanie ważnych i właściwych impulsów, odpowiednia ocena swojego zadania, dążenie do wyższych celów i ich osiągnięcie. Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec - coś znajdziesz, ale to nie będzie to. Nie zmienisz pracy. niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy - niespodzianka związana z pracą, będzie ona wytężona, widać zyski, dobrobyt. Przed Tobą pierwsze sukcesy, radość z ukończenia planów, ważne wydarzenie, ale może coś pójść nie tak. Dackis Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów - uważaj, żeby z tego szaleństwa nie było ciąży. No chyba że o to Wam chodzi to jak najbardziej. To może być nieoczekiwane to znaczy nie planowane:) Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec - ja tu widzę nadaremną pracę i to chyba po nocach, bez końcowej satysfakcji i w dodatku z niezbyt sprecyzowanym jej celem ostatecznym Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag - pieniędzy będziesz mieć tyle ile masz (nie wiem czy to zrozumiałe, chodzi o to że wzrostu tu nie będzie, ale ciągle będziesz narzekać że to za mało zamiast coś z tym zrobić Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec - na razie na jakiś czas zapomnij o nowej pracy, ale w twojej obecnej coś się może poprawić, lub odbędziesz kilka interesujących spotkań o pracę ale bez rezultatu niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy - to może być propozycja, która może przynieść korzyści, niekoniecznie materialne od razu. Będą też ci, którzy spróbują ci w tym przeszkodzić lub z powodu nieostrożności stracisz tę okazję. Nie wiem czy to nie odnosi się do wcześniejszego pytania o efekty poszukiwania pracy. Rozglądaj się uważnie Tridka A możeCytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta W trakcie tasowania wypadły: 10 denarów i 6 pucharów Jakieś pomysły z przeszłości mogą Ci się zrodzić w głowie wg mnie. Dużo finansowych rozkmin Cię dopadnie jak na moje oko. Miesiąc skupienia się właśnie na finansach i ogarniania uczuć (żeby wrócić do jakiś miłych wspomnień z przeszłości) Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Dom - król buław, As pucharów+XV diabeł, 7 denarów Ja bym powiedziała, że poza seksikiem z mężem może być też jakaś mała kłótnia, wymiana zdań, która rozjaśni miedzy Wami to i owo i o dziwo – polepszy Waszą sytuację po kłotni, na pogodzenie się dobry ‘sport’ Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Efekty działań związanych z działalnością PP - 4 denary, XVIII księżyc, 0 głupiec Tutaj nie za dobrze to wygląda… Będziesz raczej brodzić w swoich rozmyślaniach nt działalności, oczywiście nowe pomysły wpadną, niektóre nawet w życie wprowadzisz ale niestety, wg mnie, może iść jak po grudzie… Pod koniec czerwca może się coś tam ruszyć. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Finanse z PP - IV cesarz, królowa buław, 3 mieczy+I mag Ty się bd starała, dwoił i troiła ale kokosów z tego nie widzę. Duża konkurencja i raczej zarobisz tyle, by wyjść na zero. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Efekty poszukiwań pracy - XVI wieża, 10 pucharów, XII wisielec Uhuhu jak na moje szykuje się zmiana. Bd musiała na nią poczekać ale to ‘wisi’ w powietrzu. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta niespodzianka - 8 denarów, As denarów+ 4 buław, 7 mieczy Dobre wieści związane z pracą, jednak musisz być czujna (7 mieczy może oznaczać kłopoty z poprzednim pracodawcą). PS. Sorry, ze tak ni z gruchy ni z Pietruchy ale co to PP?? DZiękuję wszystkim za interpretacje! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi