Arcan Napisano 22 Maja 2015 Napisano 22 Maja 2015 Zauroczyłam się w jednym facecie. Wiem,że to wszystko jest bez sensu... i męczy mnie to uczucie.. Mam świadomość,że on nie jest dla mnie i nic by się nie dało stworzyć kiedy minie mi zauroczenie? słońce, wieża, as kijów Hmmm... Nie pokazało dokładnie czasu... bardziej sytuacje... Wygląda na to,że przerzucę swoje uczucia na kogoś innego....wtedy minie Można strzelać,że w sierpniu...Moje zauroczenie (słońce) minie (wieża), gdy będzie ktoś nowy (as kijów) Cytuj
Davisa Napisano 22 Maja 2015 Napisano 22 Maja 2015 Już niedługo, latem, na przełomie lipca i sierpnia:-) Cytuj
Arcan Napisano 23 Maja 2015 Autor Napisano 23 Maja 2015 dobrze... zabijam w sobie to uczucie... bo wiem,że nic z tego nie będzie i nie chce sama sobie robić złudnych nadzieji Cytuj
Trida Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 kiedy minie mi zauroczenie?słońce, wieża, as kijów Dość szybko, po jakiejś nieciekawej sytuacji (nie wiem tylko, czy między Wami czy się po prostu dowiesz o czymś). Minie jak ręką odjął. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 słońce może symbolizować stan zauroczenia wieża gwałtownie przełamuje tą sytuację as buław to nowość początek i tutaj mam kilka opcji: - bardziej się przyłożysz do pracy - nowy obiekt uczuć - skupienie energii na jakimś hobby czy czymś innym... w każdym bądź razie może się to stać z dnia na dzień czas: to chyba gorące i burzliwe lato Obstawiam do początku jesieni. Przy czym nie w pobliżu jakiegoś święta. Cytuj
Arcan Napisano 24 Maja 2015 Autor Napisano 24 Maja 2015 mam jakieś mieszane uczucia. Z jednej strony wiem,że nas za wiele dzieli i nigdy nie stworzylibyśmy udanego, dobrego związku. Z drugiej strony dawno nie czułam się tak dobrze... Czasem jakby cała depresja odeszła.. takie niesamowite uczucie sorry, za offtop"D Cytuj
Arcan Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor Napisano 15 Kwietnia 2016 Weryfka: Już minęło Nie będę więcej sie nim przejmować Cytuj
Davisa Napisano 28 Kwietnia 2016 Napisano 28 Kwietnia 2016 Weryfka: Już minęło Nie będę więcej sie nim przejmować Dziękujemy, ale weryfikacja jest niepełna. Pytanie brzmiało: "kiedy" a nie "czy minie". Więc kiedy minęła? ;-) Cytuj
Arcan Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Napisano 30 Kwietnia 2016 04. w kwietniu:) bardzo szybko... Cytuj
Davisa Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Arcan.. ja wiem, ze czas może być subiektywnym odczuciem, dla jednego 11 miesięcy to krótko, dla kogoś innego to wieczność ;-) Cytuj
Ceres Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 słońce, wieża, as kijów Tak dosłownie przyjdzie lato i jak grom z jasnego nieba objawi ci sie ktoś nowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi