Skocz do zawartości

Kiedy minie mi zauroczenie?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zauroczyłam się w jednym facecie. Wiem,że to wszystko jest bez sensu... i męczy mnie to uczucie.. Mam świadomość,że on nie jest dla mnie i nic by się nie dało stworzyć

kiedy minie mi zauroczenie?

słońce, wieża, as kijów

Hmmm... Nie pokazało dokładnie czasu... bardziej sytuacje... Wygląda na to,że przerzucę swoje uczucia na kogoś innego....wtedy minie

Można strzelać,że w sierpniu...Moje zauroczenie (słońce) minie (wieża), gdy będzie ktoś nowy (as kijów)

Napisano

Już niedługo, latem, na przełomie lipca i sierpnia:-)

Napisano

dobrze... zabijam w sobie to uczucie... bo wiem,że nic z tego nie będzie i nie chce sama sobie robić złudnych nadzieji

Napisano
kiedy minie mi zauroczenie?

słońce, wieża, as kijów

Dość szybko, po jakiejś nieciekawej sytuacji (nie wiem tylko, czy między Wami czy się po prostu dowiesz o czymś). Minie jak ręką odjął.

Gość Euterpe
Napisano

słońce może symbolizować stan zauroczenia

wieża gwałtownie przełamuje tą sytuację

as buław to nowość początek i tutaj mam kilka opcji:

- bardziej się przyłożysz do pracy

- nowy obiekt uczuć

- skupienie energii na jakimś hobby czy czymś innym...

w każdym bądź razie może się to stać z dnia na dzień

czas: to chyba gorące i burzliwe lato :) Obstawiam do początku jesieni. Przy czym nie w pobliżu jakiegoś święta.

Napisano

mam jakieś mieszane uczucia. Z jednej strony wiem,że nas za wiele dzieli i nigdy nie stworzylibyśmy udanego, dobrego związku. Z drugiej strony dawno nie czułam się tak dobrze... Czasem jakby cała depresja odeszła.. takie niesamowite uczucie

sorry, za offtop"D

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano
Weryfka: Już minęło :D Nie będę więcej sie nim przejmować

Dziękujemy, ale weryfikacja jest niepełna. Pytanie brzmiało: "kiedy" a nie "czy minie". Więc kiedy minęła? ;-)

Napisano

Arcan.. ja wiem, ze czas może być subiektywnym odczuciem, dla jednego 11 miesięcy to krótko, dla kogoś innego to wieczność ;-)

Napisano

słońce, wieża, as kijów

Tak dosłownie przyjdzie lato i jak grom z jasnego nieba objawi ci sie ktoś nowy :)