Arcan Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 Chce się pogodzić z kolegą...polepszyć nasze kontakty... w końcu razem pracujemy, dużo spędzamy czasu razem...że nie mam odwagi zrobić to w realu, to zrobię na fb:D czy przyjmie moje zaproszenie na fejsie? świat, 4 kielichy, 2 denary uuuu... świat=facebook... ja w tych 4 kielach jakiegoś focha widzę.. i to takiego porządnego...postawa ''wszystko mi jedno'', ''obojętna mi jesteś''.. 2 denary wskazują niepoważną relację... o fuck...jak facet może tak fochem walnąć? On jest zamknięty w swoim świecie Cytuj
silyen Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 ja bym bardziej tu widział, że to jakiś żal niż foch wynikający z przeszłości, która bardziej u niego rzutuje na przyszłość Cytuj
Trida Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 czy przyjmie moje zaproszenie na fejsie? świat, 4 kielichy, 2 denary Z łaską ale przyjmie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 jestem na nie: - karta świat jako pierwsza - symbolizująca całkowitą pełnię (dopełnienie, doskonałość) - blokuje - 4 puchary to niechęć - 2 denary rozważania typu "co się bardziej opłaca". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi