JagodowaTruskawka Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Nie czytalam jeszcze zadnych wiadomosci, wiec pomyslalam ze postawie karty Kto wygra wybory na prezydenta - wylatuje Diabel Umiarkowanie, 9 mieczy, Papież - ten Diabel mi sie skojarzyl z Duda. Po 9 mieczy jako moje niezadowlenie wnioskuje ze duda wygra Czy wybory wygra x1 Duda - Slonce - tak Komorowski - Krolowa pucharow - nie Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Gdybyś ten post wstawila przynajmniej rano, to może i by ci ktoś uwierzył, że nie znasz wyników sondaży.. ale wstawilas post w momencie, gdzie wszyscy trąbią = będzie Duda prezydentem Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Słowo się rzekło, Pan Duda wolą suwerena stanie się prezydentem RP. Jak tylko wyjdę z szoku, pozwolę sobie rozłożyć karty na zmiany które w zw. z tym nadejdą. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Maja 2015 Autor Napisano 24 Maja 2015 Gdybyś ten post wstawila przynajmniej rano, to może i by ci ktoś uwierzył, że nie znasz wyników sondaży.. ale wstawilas post w momencie, gdzie wszyscy trąbią = będzie Duda prezydentem Zluzuj poslady, nie wszyscy sa tacy jak ty. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Jestem całkiem wyluzowana, właśnie leżę w łóżku :-p Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 25 Maja 2015 Napisano 25 Maja 2015 Dziewczyny schowajcie pazurki bo je niepotrzebnie połamiecie Cytuj
bozenkamaria Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Moje i mojej koleżanki wahadełko raczej odgadywało nasze myśli niż rzeczywistość. Miał wygrać Komorowski :hipnoza:Musimy kupić chyba nowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi