Skocz do zawartości

Targi - brać udział, czy nie (ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam dylemat... mam okazję wziąć udział w targach, ale oczywiście wiążę się to z dużymi kosztami... poza tym, nie wiem, czy w ogóle moje produkty zostaną zauważone przez kogokolwiek....

Stąd rozkład decyzja:

Alternatywa 1 - brać udział w targach

-stan obecny - 3 denary - widać, że w to co, robię wkładam dużo pracy...

-rada od kart - paź denarów - może przyniesie to wydarzenie jakieś nowe znajomości, albo małe zyski

-wynik - 9 pucharów - generalnie będę zadowolona

Alternatywa 2 - nie brać udziału w targach

-stan obecny - 4 puchary

-rada od kart - III cesarzowa

-wynik - rycerz pucharów

tutaj ogólnie widać mój żal, że nie jestem dość przedsiębiorcza i strach wziął górę...

A jak Wy widzicie te karty?

Napisano

Weź udział, wydaje mi się, że ktoś Cię zauważy. Targi powinny Ci pomóc.

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Też jestem za opcją numer jeden, czyli brac udział :) rada od kart w Paziu Denarów to dla mnie jawna oznaka targów (w niektórych taliach Paź Monet ogląda sobie ze wszystkich stron monetę - no targi, jak nic), poza tym wynik z 9 Pucharów - ładnie, ładnie, satysfakcja kobiety biznesu ;)

Gość Bethany
Napisano

Ja również uważam, że brać udział, bo 9 Kielichów to jest w efekcie Twoje duże zadowolenie. Pazik Denarów pokazuje te targi, które są dla Ciebie okazją i szansą, aby cieszyć się finalnie z efektów swojej pracy- 3 Denary.

Napisano

Wiesz Iwka, moja babcia IX kielichów, nazywała kartą spełnionych marzeń. Jako wynik zapytania, o wzięcie udziału w targach, wróży bardzo dobrze.

Ludzie Cię zobaczą, bezpośrednio trafisz do klienta, przez co Cię zapamiętają. W ogólnym rozliczeniu, będziesz zadowolona z podjętej dobrze decyzji w przedmiocie targów.

W tym paziu denarów jako radę- nasuneło mi się na myśl, podpatrzenie innych, nauczenie się czegoś. Targi dadzą Ci świeże spojrzenie, na to, na co jest teraz zapotrzebowanie, z czym należy trafić do konsumenta.

Jeśli jednak, nie zdecydujesz się na targi- sama sobą będziesz rozczarowana (IV Kielichów). Kolokwialnie mówiąc, w brodę będziesz sobie pluła- że jednak nie zdecydowałaś się tam być. Cesarzówna w roli rady- nakazuję Ci więcej pewności co do siebie, oraz działań. Na zasadzie- powiedziałam A, powiem i B.

Wynik Cię rozczaruje- będziesz wspominać, zastanawiać się czy nie przepadło Ci masę biznesowych partnerów/znajomości.

Słowem- Jestem na tak :)

Napisano
Jeśli jednak, nie zdecydujesz się na targi- sama sobą będziesz rozczarowana (IV Kielichów). Kolokwialnie mówiąc, w brodę będziesz sobie pluła- że jednak nie zdecydowałaś się tam być.

no właśnie tego się najbardziej obawiam, że będę żałować, że nie zrobiłam wszystkiego dosłownie, aby rozkręcić swoją działalność....

Dziękuję wszystkim!

Napisano

Weź udział widać rozmowy z kimś komu podobają się twoje produkty, możliwe że konstruktywnymi uwagami się podzieli.

Jak nie weźmiesz to będziesz trochę żałować i często wracać myślami do tej sytuacji, co było by jakby...

Napisano

Jestem za opcją pierwszą. Są monety, więc konkrety. i karta zadowolenia wyniku.

Gość Euterpe
Napisano

karty aż zachęcają do tego, abyś poszła! :D

w pierwszym rozkładzie masz sporo pozytywnych na kart. Na samym końcu karta zadowolenia :)

w drugim rozkładzie również karty namawiają, abyś się ruszyła i pokazała światu swoje dzieła :)

Zawsze taki wyjazd to cenne doświadczenie.

• 3 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Mam dylemat... mam okazję wziąć udział w targach, ale oczywiście wiążę się to z dużymi kosztami... poza tym, nie wiem, czy w ogóle moje produkty zostaną zauważone przez kogokolwiek....

Stąd rozkład decyzja:

Alternatywa 1 - brać udział w targach

-stan obecny - 3 denary - widać, że w to co, robię wkładam dużo pracy...

-rada od kart - paź denarów - może przyniesie to wydarzenie jakieś nowe znajomości, albo małe zyski

-wynik - 9 pucharów - generalnie będę zadowolona

Alternatywa 2 - nie brać udziału w targach

-stan obecny - 4 puchary

-rada od kart - III cesarzowa

-wynik - rycerz pucharów

tutaj ogólnie widać mój żal, że nie jestem dość przedsiębiorcza i strach wziął górę...

A jak Wy widzicie te karty?

Na Targach byłam w tą sobotę. Dwa tygodnie przygotowań. Praca po 12h dziennie (stąd pewnie te 3 denary). Byłam sama. Naprawdę bardzo dużo temu poświęciłam. Pod względem organizacyjnym i promocyjnym oceniam targi jako kiepskie:-( niestety moim zdaniem panie organizatorki nie postarały się za bardzo:-(

Sprzedałam tylko jeden posterplate, pewnie dlatego pokazał się paź denarów. W efekcie jestem zadowolona, bo nawiązałam bardzo fajne kontakty, dostałam od innych uczestników dużo wskazówek, gdzie się wystawiać ze swoimi produktami, było naprawdę duże zainteresowanie ze strony odwiedzających - rozdałam dość sporo wizytówek; wyszłam do klienta, nauczyłam się mówić o tym, co robię i teraz wiem, jak się przygotować na kolejne targi.

Pretoria napisała, że zostanę zauważona - faktycznie zatrzymał się przy moim stoisku taki jeden bardzo rozpoznawalny Pan, który prowadzi swój program dekoratorski w TV. Czy to przyniesie jakieś rezultaty, to nie wiem... czas pokaże...

Dziękuję wszystkim za interpretacje!

• Maestro
Napisano

Weź udział w targach,bo przyniesie Ci to zadowolenie, może nie z powodu jakiegoś oszałamiającego sukcesu, ale faktycznie możesz cos zyskać; jeśli nie weźmiesz udziału, to będziesz żałowała, możesz nawet mieć pretensje do siebie, że przegapiłaś okazję do zaprezentowania się..

Napisano
Weź udział w targach,bo przyniesie Ci to zadowolenie, może nie z powodu jakiegoś oszałamiającego sukcesu, ale faktycznie możesz cos zyskać; jeśli nie weźmiesz udziału, to będziesz żałowała, możesz nawet mieć pretensje do siebie, że przegapiłaś okazję do zaprezentowania się..

Dzięki już po targach:-)

• Maestro
Napisano
Dzięki już po targach:-)

Nie zauwazyłam :lol::lol: