NarratorkaHorrorow Napisano 25 Maja 2015 Napisano 25 Maja 2015 Jestem napalona na awans i podwyżkę jak Komornik, na szafę i nowe sprzęty rtv i agd Nie wiem jednak, czy nie są to moje nierealne marzenia. Dostałam propozycje, rozpisania dlaczego chce awans i podwyżkę, i wraz z rekomendacją przełożonego- wniesienia do Der.Dep.( tego samego, który nie wyraził zgody na moje przeniesienie ). Czy w br. dostane awans i podwyżkę?( Stanowisko ponad specjalistyczne ) Paź Pałek IX Kielichów Papież. Podsumowanie = Papież. Wygląda na to, że czeka mnie dobra wiadomość, i decyzją Papieża podwyżkę i awans dostanę. IX kielichów- to tzw. karta spełnionych życzeń, więc szanse są na to wielkie. Czy działanie zaproponowane przez przełożonego (raport z uzasadnieniem dlaczego chce awans i podwyżkę) + wzięcie na siebie procesu, którym nikt nie chce się zająć, spowoduje iż do końca lipca br- dostane awans i podwyżkę? Diabeł XV III Kielichów Rydwan Podsumowanie = Umiarkowanie. Silne karty. Wydaje mi się, że szefostwo będzie zadowolone stanem rzeczy, w którym to postępowanie "spadnie na mnie". Ale podwyżki nie widzę. Sama nie wiem, czy próbować walczyć o podwyżke wraz z awansem, czy też odpuścić- by nie spadło mi na głowę milion dodatkowych obowiązków. Co sądzicie? Cytuj
Arshi Napisano 26 Maja 2015 Napisano 26 Maja 2015 1.Widać podwyżka będzie. 2.A działania będą opłacalne widać przedłuża umowę o pracę i awans , druga opcja lepsza Cytuj
Arcan Napisano 28 Maja 2015 Napisano 28 Maja 2015 Waham się przy 2 pytaniu. Z jednej strony diabeł jest świetny na hajs... ale z drugiej jest to w końcu diabeł... Pierwsza opcja jest bezpieczniejsza Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 Czy działanie zaproponowane przez przełożonego (raport z uzasadnieniem dlaczego chce awans i podwyżkę) + wzięcie na siebie procesu, którym nikt nie chce się zająć, spowoduje iż do końca lipca br- dostane awans i podwyżkę? Diabeł XV III Kielichów Rydwan uważaj. Diabeł w pracy źle wróży. Jak dla mnie, tutaj plany mogą się pokrzyżować. Czy w br. dostane awans i podwyżkę?( Stanowisko ponad specjalistyczne ) Paź Pałek IX Kielichów Papież. paź pałek to Ty. Patrzysz z przychylnym nastawieniem na to stanowisko - masz na nie sporą chrapkę - jak mężczyzna w klubie na seksowną kobietę W papieżu dowiesz się wszystkiego. Awansu nie widzę. Raczej oczekiwanie na niego. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 31 Maja 2015 Autor Napisano 31 Maja 2015 Moi Drodzy, dziękuje za opinie, i poświęcony mi czas Arshi, mam już umowę na czas nieokreślony- zależy mi na starszym prawniku w firmie. Awans wiążę się z podwyżką wynagrodzenia i ew. premii. Arcan- także niepokoi mnie Diabeł przy pracy. Chyba tak właśnie objawia się moje parcie na awans i podwyżkę. Euterpe, no właśnie. Z perspektywy czasu widzę, że jest dużo rozmów( IX kielichów), niejasnych obietnic (Diabeł ) a nic się nie dzieje. Ot strasznie napaliłam się na awans, a go nie widać. Po kolejnej rozmowie z przełożonym, gdy zauważył iż od "ręki" tworze opinie prawne dla innych działów, wykraczające poza moje stanowisko- był uprzejmy dopisać mi je oraz szkolenia- jako dodatkowe zadania. Prawdą jest, że to kompetencje kierownika. Cóż, opadły mi ręcę. Cytuj
Arcan Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 gypsy diabeł może też mówić o tym,że dostaniesz coś czego nie potrzebujesz Cytuj
Halsky Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 Sam paź pałek o tym mówi - karta pozytywnej wiadomości na którą czekałaś. Więc jeśli chodzi o awans to go dostaniesz. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Napisano 28 Czerwca 2015 Uprzejmie donoszę iż dostałam awans jak i podwyżkę Idealnie złożyło się to z wyprowadzką z domu. Przypadek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi