silver Napisano 25 Maja 2015 Napisano 25 Maja 2015 Na początek podam trochę danych. W lipcu będzie jej ślub i przyjadą 29.05 do Polski by pozałatwiać sprawy. Wzięłam wolne by opiekować się 8 miesięczną dziecinką. Jak przebiegnie wizyta Szwagierki ? Śmierć, Cesarzowa, Rycerz Monet Zmiana relacji zdecydowane ocieplenie stosunków, rozmowa o jakiś pieniądzach. 1 Cytuj
Gość Bethany Napisano 25 Maja 2015 Napisano 25 Maja 2015 Jakaś przełomowa zmiana w Waszych stosunkach. Powinno być raczej spokojnie i całkiem sympatycznie. No mogą się pojawić w rozmowach kwestie finansowe. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Maja 2015 Napisano 26 Maja 2015 Będziesz się opiekować dzieckiem szwagierki ? Widać wynagrodzenie, jak nie kasa to prezent - ryc. den Oni załatwiają sprawy i zajęci są ślubem - karta Śmierci też pokazuje ślub, bo to zmiana stanu cywilnego, a Ty zajmujesz się ich dzieckiem - Cesarzowa. Będą rozmowy o pieniądzach, głównie tych na ślub, ale mogą i Ciebie wynagrodzić finansowo za pomoc. Cytuj
silver Napisano 27 Maja 2015 Autor Napisano 27 Maja 2015 Ach największa nagroda to opieka nad tym dzieciątkiem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Maja 2015 Maestro Napisano 28 Maja 2015 Nastąpi zdecydowana zmiana, będzie miło i serdecznie,poczujesz, że możesz na niej polegać. Cytuj
Arcan Napisano 28 Maja 2015 Napisano 28 Maja 2015 o, Arachnea... trafna uwaga z tym,że śmierć może pokazywać zmianę stanu... Sądziłam,że nie przyjedzie, bo śmierć na I pozycji pokazuje często,że do jakiegoś wydarzenia nie dojdzie Cytuj
silver Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Napisano 2 Czerwca 2015 Wizyta przebiega fajnie. Radzi się w kwestii ślubu, nawet poprosiła o pomoc. Dziecinka rewelacyjna, aż by się chciało takiej Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 ciepłe, przyjazne stosunki, jeśli dotąd były jakieś nieporozumienia, zostanie wszystko wyjaśnione albo w naturalny sposób zapomniane przez obie strony. Cytuj
silver Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Napisano 18 Czerwca 2015 Wizyta istotnie zmieniła chłodne dotąd relacje. Dużo rozmawiałyśmy, ale ja raz zraniona nie do końca potrafiłam się otworzyć. Cóż pierwsze koty za płoty. Dziecinka superowa. Już za nią tęsknię. Dziękuję wszystkim pomagającym w interpretacji, wasze zdanie jest dla mnie bardzo cenne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi