Skocz do zawartości

wizyta(ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początek podam trochę danych. W lipcu będzie jej ślub i przyjadą 29.05 do Polski by pozałatwiać sprawy. Wzięłam wolne by opiekować się 8 miesięczną dziecinką.

Jak przebiegnie wizyta Szwagierki ? Śmierć, Cesarzowa, Rycerz Monet

Zmiana relacji zdecydowane ocieplenie stosunków, rozmowa o jakiś pieniądzach.

• Lubię to! 1
Gość Bethany
Napisano

Jakaś przełomowa zmiana w Waszych stosunkach. Powinno być raczej spokojnie i całkiem sympatycznie. No mogą się pojawić w rozmowach kwestie finansowe.

Gość SooYoung
Napisano

Będziesz się opiekować dzieckiem szwagierki ? Widać wynagrodzenie, jak nie kasa to prezent - ryc. den

Oni załatwiają sprawy i zajęci są ślubem - karta Śmierci też pokazuje ślub, bo to zmiana stanu cywilnego, a Ty zajmujesz się ich dzieckiem - Cesarzowa.

Będą rozmowy o pieniądzach, głównie tych na ślub, ale mogą i Ciebie wynagrodzić finansowo za pomoc.

Napisano

Ach największa nagroda to opieka nad tym dzieciątkiem :)

• Maestro
Napisano

Nastąpi zdecydowana zmiana, będzie miło i serdecznie,poczujesz, że możesz na niej polegać.

Napisano

o, Arachnea... trafna uwaga z tym,że śmierć może pokazywać zmianę stanu...

Sądziłam,że nie przyjedzie, bo śmierć na I pozycji pokazuje często,że do jakiegoś wydarzenia nie dojdzie

Napisano

Wizyta przebiega fajnie. Radzi się w kwestii ślubu, nawet poprosiła o pomoc. Dziecinka rewelacyjna, aż by się chciało takiej :)

Gość Daffne
Napisano

ciepłe, przyjazne stosunki, jeśli dotąd były jakieś nieporozumienia, zostanie wszystko wyjaśnione albo w naturalny sposób zapomniane przez obie strony.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wizyta istotnie zmieniła chłodne dotąd relacje. Dużo rozmawiałyśmy, ale ja raz zraniona nie do końca potrafiłam się otworzyć. Cóż pierwsze koty za płoty. Dziecinka superowa. Już za nią tęsknię. Dziękuję wszystkim pomagającym w interpretacji, wasze zdanie jest dla mnie bardzo cenne.