Reina Napisano 28 Maja 2015 Napisano 28 Maja 2015 Zaprosiłam kogoś do siebie na pierwszy weekend czerwca. Niestety będzie miał do przejechania pociągiem niemal cały kraj w tym celu. Pytanie czy uda mu się przyjechać? Paź Denarów + 7 Buław + 3 Buławy Chyba tak :happybounce: Ten Paź Denarów zapewne oznacza uczelnię (w końcu już prawie koniec roku akademickiego, dzienni i weekendowi zaoczni mają teraz niezły ukrop), ale chyba ogarnie się ze wszystkim, żeby w wolny weekend przyjechać. Po za tym na tego człowieka często gdzieś mi się jakiś Paź pokazuje. Cytuj
bimba Napisano 28 Maja 2015 Napisano 28 Maja 2015 przyjedzie, propozycja została potraktowana poważnie Cytuj
Administrator Ismer Napisano 28 Maja 2015 Administrator Napisano 28 Maja 2015 Przyjedzie. Powiedziałabym nawet, że bardzo chce i jest przy tym zdeterminowany Cytuj
Reina Napisano 29 Maja 2015 Autor Napisano 29 Maja 2015 (edytowane) W ramach wyjaśnienia dodam, że propozycja była potraktowana poważnie. Już się parę razy widzieliśmy, zawsze jednak jest problematyczna kwestia czasu i nie mógł mi obiecać, że przyjedzie akurat wtedy Za tydzień weryfikacja! Edytowane 29 Maja 2015 przez Reina Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Maja 2015 Napisano 29 Maja 2015 Nie przyjedzie. Chęci są, ale na tym się skończy. Coś go może po drodze zatrzymać, wypaść i nie da rady podołać temu na czas. Przyczyna niezależna od niego. Cytuj
Gość Bethany Napisano 30 Maja 2015 Napisano 30 Maja 2015 Ja uważam, że przyjedzie, będą jakieś przeszkody, ale będzie. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 30 Maja 2015 Napisano 30 Maja 2015 w sumie Koło fortuny - jeśli uda mu się przezwyciężyć kłopoty, które wypadną w związku z wyjazdem, to przyjedzie ) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Maja 2015 Napisano 30 Maja 2015 pokona jakieś bariery i przyjedzie 3 buław na końcu, 7 buław jako pokonanie drogi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi