Skocz do zawartości

Czy przyjedzie?

Reina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaprosiłam kogoś do siebie na pierwszy weekend czerwca. Niestety będzie miał do przejechania pociągiem niemal cały kraj w tym celu.

Pytanie czy uda mu się przyjechać?

Paź Denarów + 7 Buław + 3 Buławy

Chyba tak :happybounce: Ten Paź Denarów zapewne oznacza uczelnię (w końcu już prawie koniec roku akademickiego, dzienni i weekendowi zaoczni mają teraz niezły ukrop), ale chyba ogarnie się ze wszystkim, żeby w wolny weekend przyjechać. Po za tym na tego człowieka często gdzieś mi się jakiś Paź pokazuje.

• Administrator
Napisano

Przyjedzie. Powiedziałabym nawet, że bardzo chce i jest przy tym zdeterminowany :)

Napisano (edytowane)

W ramach wyjaśnienia dodam, że propozycja była potraktowana poważnie. Już się parę razy widzieliśmy, zawsze jednak jest problematyczna kwestia czasu i nie mógł mi obiecać, że przyjedzie akurat wtedy :) Za tydzień weryfikacja!

Edytowane przez Reina
Gość Euterpe
Napisano

Nie przyjedzie. Chęci są, ale na tym się skończy. Coś go może po drodze zatrzymać, wypaść i nie da rady podołać temu na czas. Przyczyna niezależna od niego.

Gość Bethany
Napisano

Ja uważam, że przyjedzie, będą jakieś przeszkody, ale będzie.

Gość grimmoire
Napisano

w sumie Koło fortuny - jeśli uda mu się przezwyciężyć kłopoty, które wypadną w związku z wyjazdem, to przyjedzie :P:))

Gość paulinqa123
Napisano

pokona jakieś bariery i przyjedzie :) 3 buław na końcu, 7 buław jako pokonanie drogi :)