Skocz do zawartości

sen o wywoływaniu duchów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Otóż, spałam dzisiaj nie u siebie. Z pokoju w którym spałam można iść do innego-ostatniego pokoju w mieszkaniu albo są też drzwi do przedpokoju. Zamknęłam te i te drzwi w nocy. Potem wyłączyłam telewizor. Odwróciłam się w drugą stronę by nie patrzeć na pokój ani na drzwi i czułam ze coś idzie w moją stronę. Wstałam o 6,a drzwi od tego pokoju ostatniego były otwarte. Nikt na pewno ich nie otworzył. Potem zasnęłam i miałam sen, że byłam ze znajomą w pokoju jakimś ze zgaszonym światłem i ona wywoływała jakiegoś demona lub ducha i ja ze względu na jej proces powinnam siedzieć w miejscu a więc wystraszona siedziałam w jednym miejscu cały czas. Ten ''demon'' mnie nie wiem jak to dokładnie nazwać, ale mnie dotykał łapał i ja to czułam nie tylko w śnie tylko ten dotyk był tak intensywny, że się obudziłam z trzęsącym ''barkiem'' ? całą obręczą barkową czyli tam gdzie mnie dotknął. Co o tym sądzicie? jestem przerażona.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano (edytowane)

"Wstałam o 6,a drzwi od tego pokoju ostatniego były otwarte. Nikt na pewno ich nie otworzył. Potem zasnęłam i miałam sen..."

Moim zdaniem, po tym jak zobaczyłaś o 6 otwarte drzwi, które powinny być zamknięte, nawkrecałas sobie ze to może duchy.. i stąd później owy sen ;)

Edytowane przez MaryjaMagdalena
Napisano

Spałaś nie u siebie czyli u kogoś innego? Rodziny? Przyjaciółki ze snu? Co wiesz o tamtym mieszkaniu i jego mieszkańcach. Może faktycznie ktoś, się kiedyś tam zajmował spirytyzmem czy innymi eksperymentami i otworzył jakieś przejście dla innych bytów, które teraz mogą się pojawiać. Albo zmarła w tym mieszkaniu jakaś osoba. Skoro masz pewność, że te drzwi powinny być zamknięte i na pewno nie ma logicznych podstaw ich otwarcia, a do tego odczuwałaś coś na jawie (obecność, dotyk) to czasem może być to kontakt z czymś z innego świata. Ten sen może wtedy być dodatkowym potwierdzeniem, próbą wyjaśnienia czego doświadczasz lub skąd się tam wzięło.

Napisano

Tak myślałabym o tym śnie,że to wymysł gdyby nie ta trząsąca się ręka oraz ten dotyk który czułam tak ''realnie''.