Skocz do zawartości

kiedy nastąpi kontakt?

foronemoment

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolega sympatyczny, był bardzo kontaktowy, coś się pourywało ostatnio. A że w to "ostatnio" głównie ja próbowałam nawiązać kontakt, tym razem się zaparłam że nie i koniec. Niech przejmie inicjatywę. Stawiałam kilka dni temu, ale dopiero teraz mam czas żeby wrzucić, stąd jest karta na maj, mimo że zostały raptem dwa dni. Co sądzicie? Dziękuję:)

Maj – 3 puchary – nie odezwie się. Jest zajęty kimś innym.

czerwiec – 7 denarów – nie odezwie się. Może próbuje mnie przetrzymać i liczy na to że ja się odezwę?

lipiec – 8 denarów – nie odezwie się. Zajęty pracą, życiem.

sierpień – 5 mieczy – nie odezwie się. I będzie mi bardzo przykro, bo mi nawet życzeń urodzinowych nie złoży.

wrzesień – moc – jest szansa że wygram starcie na „kto kogo przetrzyma” , kolega się złamie i odezwie.

Gość Euterpe
Napisano

inicjatywy z jego strony nie widzę, ale...

może jednak odezwie się w sierpniu, a we wrześniu już będziesz spokojna :)

Gość grimmoire
Napisano

wygląda, że we wrześniu, aż tak zaparty :] ?

Napisano

Maj – 3 puchary – Nie odezwie się ma inne zainteresowania, inne towarzystwo.

czerwiec – 7 denarów – Nie odezwie się przeciągnie się sytuacja z poprzedniego miesiąca.

lipiec – 8 denarów – To samo co powyżej.

sierpień – 5 mieczy – a tu bym powiedziała, że się odezwie, 5 mieczy kilka razy pokazała mi kontakt telefoniczny więc może jednak zadzwoni z życzeniami albo wyśle sms :)

wrzesień – moc – moc to w sprawie kontaktu u mnie ma miejsce, że na dwoje babka wróżyła więc nie wiem.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Maj przeminął w milczeniu. W czerwcu zmiękłam i wysłałam życzenia z okazji święta, co sprowokowało wymianę kilkunastu sms. W lipcu skomentował zmianę zdjęcia na profilowym. Kontakt na zasadzie "fajne zdjęcie" "dzięki". Zobaczymy co przyniosą następne miesiące.

Napisano

wg mnie w sierpniu sama sie do niego odezwiesz tak jak i we wrz

• Maestro
Napisano

5 mieczy na kontakt pokazala mi, ze jedna strona, ta oczekujaca "zaczepila" te druga (niby pomylkowy sms rzekomo do kogo innego), a takze ze ktos chcial sie skontaktowac, ale wystapil problem typu : utrudnienia w funkcjonowaniu sieci komorkowej, czy rozladowanie sie telefonu, ew.problem z netem. Zatem checi w sierpniu moga byc, ale albo trzeba bedzie pobudzic te osobe, albo ona sama zadzwoni i np. nie uslyszysz dzwieku telefonu.

Napisano

Odezwie się w sierpniu:-) A we wrześniu Ty przejmiesz inicjatywę

• 4 tygodnie później...