foronemoment Napisano 29 Maja 2015 Napisano 29 Maja 2015 Kolega sympatyczny, był bardzo kontaktowy, coś się pourywało ostatnio. A że w to "ostatnio" głównie ja próbowałam nawiązać kontakt, tym razem się zaparłam że nie i koniec. Niech przejmie inicjatywę. Stawiałam kilka dni temu, ale dopiero teraz mam czas żeby wrzucić, stąd jest karta na maj, mimo że zostały raptem dwa dni. Co sądzicie? Dziękuję Maj – 3 puchary – nie odezwie się. Jest zajęty kimś innym. czerwiec – 7 denarów – nie odezwie się. Może próbuje mnie przetrzymać i liczy na to że ja się odezwę? lipiec – 8 denarów – nie odezwie się. Zajęty pracą, życiem. sierpień – 5 mieczy – nie odezwie się. I będzie mi bardzo przykro, bo mi nawet życzeń urodzinowych nie złoży. wrzesień – moc – jest szansa że wygram starcie na „kto kogo przetrzyma” , kolega się złamie i odezwie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Maja 2015 Napisano 30 Maja 2015 inicjatywy z jego strony nie widzę, ale... może jednak odezwie się w sierpniu, a we wrześniu już będziesz spokojna Cytuj
Gość grimmoire Napisano 30 Maja 2015 Napisano 30 Maja 2015 wygląda, że we wrześniu, aż tak zaparty :] ? Cytuj
Ceres Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 Maj – 3 puchary – Nie odezwie się ma inne zainteresowania, inne towarzystwo. czerwiec – 7 denarów – Nie odezwie się przeciągnie się sytuacja z poprzedniego miesiąca. lipiec – 8 denarów – To samo co powyżej. sierpień – 5 mieczy – a tu bym powiedziała, że się odezwie, 5 mieczy kilka razy pokazała mi kontakt telefoniczny więc może jednak zadzwoni z życzeniami albo wyśle sms wrzesień – moc – moc to w sprawie kontaktu u mnie ma miejsce, że na dwoje babka wróżyła więc nie wiem. Cytuj
foronemoment Napisano 31 Lipca 2015 Autor Napisano 31 Lipca 2015 Maj przeminął w milczeniu. W czerwcu zmiękłam i wysłałam życzenia z okazji święta, co sprowokowało wymianę kilkunastu sms. W lipcu skomentował zmianę zdjęcia na profilowym. Kontakt na zasadzie "fajne zdjęcie" "dzięki". Zobaczymy co przyniosą następne miesiące. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 wg mnie w sierpniu sama sie do niego odezwiesz tak jak i we wrz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Sierpnia 2015 Maestro Napisano 1 Sierpnia 2015 5 mieczy na kontakt pokazala mi, ze jedna strona, ta oczekujaca "zaczepila" te druga (niby pomylkowy sms rzekomo do kogo innego), a takze ze ktos chcial sie skontaktowac, ale wystapil problem typu : utrudnienia w funkcjonowaniu sieci komorkowej, czy rozladowanie sie telefonu, ew.problem z netem. Zatem checi w sierpniu moga byc, ale albo trzeba bedzie pobudzic te osobe, albo ona sama zadzwoni i np. nie uslyszysz dzwieku telefonu. Cytuj
babajaga33 Napisano 5 Sierpnia 2015 Napisano 5 Sierpnia 2015 Odezwie się w sierpniu:-) A we wrześniu Ty przejmiesz inicjatywę Cytuj
foronemoment Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Napisano 31 Sierpnia 2015 Odezwał się na początku sierpnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi