Ceres Napisano 30 Maja 2015 Napisano 30 Maja 2015 Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca dorywczo jak na razie za granicą ale nie narzekam Aura: Rycerz Monet, As Kielichów, IX Monet - aura jak w poprzednim miesiącu pod znakiem zarabiania pieniążków jakaś nowa praca wzbudzi we mnie emocje te 9 buław brzmi dla mnie dosłownie jakbym stała, przyglądała się i uczyła. Miesiąc raczej będzie spokojny bez niespodzianek. Dom : X Monet, VII RYDWAN, IV Monet - myślę, że karty pokazują wyjazd na urlop mojego brata do naszego rodzinnego domu w Polsce. Praca: X Buław, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, X KOŁO FORTUNY - Praca, której podołam, dam sobie radę Sprawiedliwość z Kołem sugerują mi, że może praca będzie na dłużej i dostanę umowę Finanse: XVI WIEŻA, Rycerz Buław, XXI ŚWIAT - Jakiś większy wydatek finansowy związany z podróżą widzę, mieliśmy zamiar z bratem kupić mamie nową kosiarkę do ogródka więc może karty pokazują właśnie ten wydatek Uczucia: II KAPŁAN, III Mieczy, II Buław - faceta nadal brak i nawet perspektyw na niego w tym miesiącu nie widzę ale będę się rozglądać Niespodzianka: Król Kielichów, III Buław, Rycerz Monet - noo nie wiem tak jakbym miała się gdzieś przeprowadzić z powodu pracy Ostrzeżenie: X Mieczy, I MAG, Król Mieczy - żebym nie polegała tylko na sobie ale poprosiła o pomoc jeżeli z czymś ne daje sobie rady Efekty na koniec miesiąca : X KOŁO FORTUNY, IV CESARZ, III Monet - miesiąc raczej nudny i będzie mi się wlókł ale na koniec miesiąca powinnam być zadowolona z siebie Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję Cytuj
Arcan Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 Ceres głównie koncentrujesz się na hajsie... i myślę że miesiąc Ci minie na zarabaniu.. Chociaż może n a chwile pojawić się jakiś papież..ale nic iz tego 1 Cytuj
Halsky Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 Tak tylko wtrącę. Czy nie czeka Cię zmiana pracy i wyjazd w inne miejsce? Bo przy tych finansach ta to widać. W ostrzeżeniu widać też jakąś walkę. Może sama ze sobą, ale jest też ten mag, który wg mnie może pomóc. Praca - no nie wiem patrząc na tą wierzę w finansach to może lepszą ofertę dostaniesz mimo, że uważasz, że będzie gorsza, wyjdzie na lepsze. W niespodziance Ci to wyszło. No i to może wszystkko w ciągu 3 miesięcy. 1 Cytuj
Ceres Napisano 31 Maja 2015 Autor Napisano 31 Maja 2015 no dokładnie po to w sumie wyjechałam za granicę kasa, kasa, kasa życia tu sobie w sumie nie mam jak na razie zamiaru układać tylko zarabiać pieniążki Cytuj
silver Napisano 1 Czerwca 2015 Napisano 1 Czerwca 2015 Dużo Monet czyli aura pieniędzy w przewadze Bardzo ładny miesiąc 1 Cytuj
Ceres Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Napisano 5 Grudnia 2015 Weryfikacja Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca dorywczo jak na razie za granicą ale nie narzekam Aura: Rycerz Monet, As Kielichów, IX Monet - aura jak w poprzednim miesiącu pod znakiem zarabiania pieniążków jakaś nowa praca wzbudzi we mnie emocje te 9 buław brzmi dla mnie dosłownie jakbym stała, przyglądała się i uczyła. Miesiąc raczej będzie spokojny bez niespodzianek. Dom : X Monet, VII RYDWAN, IV Monet - myślę, że karty pokazują wyjazd na urlop mojego brata do naszego rodzinnego domu w Polsce. Praca: X Buław, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, X KOŁO FORTUNY - Praca, której podołam, dam sobie radę Sprawiedliwość z Kołem sugerują mi, że może praca będzie na dłużej i dostanę umowę, raczej z ta pracą było że raz była a raz nie Finanse: XVI WIEŻA, Rycerz Buław, XXI ŚWIAT - Jakiś większy wydatek finansowy związany z podróżą widzę, mieliśmy zamiar z bratem kupić mamie nową kosiarkę do ogródka więc może karty pokazują właśnie ten wydatek, kupiliśmy mamie odjechany rower Uczucia: II KAPŁAN, III Mieczy, II Buław - faceta nadal brak i nawet perspektyw na niego w tym miesiącu nie widzę ale będę się rozglądać Niespodzianka: Król Kielichów, III Buław, Rycerz Monet - noo nie wiem tak jakbym miała się gdzieś przeprowadzić z powodu pracy Ostrzeżenie: X Mieczy, I MAG, Król Mieczy - żebym nie polegała tylko na sobie ale poprosiła o pomoc jeżeli z czymś ne daje sobie rady Efekty na koniec miesiąca : X KOŁO FORTUNY, IV CESARZ, III Monet - miesiąc raczej nudny i będzie mi się wlókł ale na koniec miesiąca powinnam być zadowolona z siebie Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję Ceres głównie koncentrujesz się na hajsie... i myślę że miesiąc Ci minie na zarabaniu.. Chociaż może n a chwile pojawić się jakiś papież..ale nic iz tego Dużo Monet czyli aura pieniędzy w przewadze Bardzo ładny miesiąc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi