silver Napisano 1 Czerwca 2015 Napisano 1 Czerwca 2015 Rozłożyłam karty na Czerwiec. Talia Illuminatti stosuje całą talię, nie odwracam kart. Jestem mężatką bez dzieci, pracuję jako pielęgniarka na etacie. Wszelkie sugestie mile widziane. AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Coś odejdzie, osaczenie, smutek, ale z godnością Cesarzowej. DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- Szykuje się wyjazd i nauka PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- Bardzo dobrze, zyskasz stabilną pozycję w pracy. FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. Początkowo dobre, później będziesz się o nie martwić ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. Depresyjnie, smutek. UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. Uuu ale super. Porozumienie. NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. Coś się uda zrobić. OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. Nie siedź w domu, unikaj konfliktów EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. Spełnienie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2015 Maestro Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Patrząc na ogół kart, wydaje mi się, że wydarzy się coś, co sprawi, że poczujesz się kobieca i podziwiana, jednak Twoje zasady nie pozwolą Ci na pewne ruchy, zaznacza się także wyjazd DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- widać wyjazd, ale i wizyty przyjaciół i pewnie kochający mąż PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- możesz wpaść w oko pewnemu mężczyźnie na wyjeździe FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. coś się może w tej kwestii nie powieść, jakby z początku była sielanka, a potem pojawić się miały wydatki ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. zaraz cos wymyślę UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. ja bym tu powiedziała, ze pojawią się wątpliwosci, ktoś z przeszłosci może wrócić NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. miłe spotkanie, może zajmiesz się jakims dzieckiem:) OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. uważaj na starcie dwóch mężczyzn krążących koło Ciebie EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. jak dla mnie to niespełnienie emocjonalne..Królowa Pucharów tęskni mocno, Pustelnik może oznaczać wsparcie starszej osoby z rodziny - 10 monet lub inaczej oddalenie od rodziny Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Inez2503 Cytuj
Ceres Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Aura przezwyciężenia ograniczeń DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- Wyjazd w kierunku czegoś nowego, emocjonujący PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- Buławiany może dawać znaki, że mu się podobasz FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. Tak mi to wygląda jakbyś miała mieś jakiś większy wydatek związany z mieszkaniem i obawiała się czy podołasz finansowo ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. A mi to wygląda jakby ktoś ci postawił błędną diagnozę na coś ale uda ci się wszystko wyjaśnić UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. Decyzja dotycząca kogoś z przeszłości z kim coś cię łączyło NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. Romansowanie, smsowanie, niespodziewane zauroczenie OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. Ostrzega cię przed robieniem rzeczy na pokaz, izolowaniem się i angażowaniem w niepotrzebne konflikty, bo to może pogorszyć tylko sytuację EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. Poszerzenie wiedzy, zadowolenie emocjonalne. Cytuj
silver Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Napisano 6 Czerwca 2015 Zawsze tak czekam na Wasze pomysły. Uwielbiam poszerzać horyzonty z Wami. :brum: Cytuj
gucio19 Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Rozłożyłam karty na Czerwiec. Talia Illuminatti stosuje całą talię, nie odwracam kart. Jestem mężatką bez dzieci, pracuję jako pielęgniarka na etacie. Wszelkie sugestie mile widziane. AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Coś odejdzie, osaczenie, smutek, ale z godnością Cesarzowej. Poczujesz się dowartościowana, możliwe, że gdzieś wyjedziesz,będziesz miała z kimś kontakt netowy/telefoniczny DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- Szykuje się wyjazd i nauka Odwiedziny pucharowego. PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- Bardzo dobrze, zyskasz stabilną pozycję w pracy. Wpadniesz komuś w oko. Chociaż z tego co pamiętam to już jakiś czas temu wychodził Ci adorator, może po prostu dopiero teraz się zdradzi /ostroznie / FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. Początkowo dobre, później będziesz się o nie martwić Nie szalej z wydatkami co by Ci nie zabraklo na podstawowe rzeczy:) ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. Depresyjnie, smutek. Unikaj stresu. Moze wlasnie jakas podroz ,relaks by pomogl. UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. Uuu ale super. Porozumienie. Ktoś może wrócić, jakaś dawna miłosc,to by pasowało do kart wyzej-korespondowanie z kims,moze rozdarcie. NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. Coś się uda zrobić. Ten kontakt wlasnie. OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. Nie siedź w domu, unikaj konfliktów Nie kieruj sie impulsem EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. Spełnienie Będziesz jakaś emocjonalna,drazliwa w tym miesiącu,skupisz się na sobie, wnętrzu,ale wyjdziesz z tego zwyciesko udanego miesiaca i zapraszam do mnie;) Edytowane 7 Czerwca 2015 przez gucio19 Cytuj
silver Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Patrząc na ogół kart, wydaje mi się, że wydarzy się coś, co sprawi, że poczujesz się kobieca i podziwiana, jednak Twoje zasady nie pozwolą Ci na pewne ruchy, zaznacza się także wyjazdDOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- widać wyjazd, ale i wizyty przyjaciół i pewnie kochający mąż PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- możesz wpaść w oko pewnemu mężczyźnie na wyjeździe FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. coś się może w tej kwestii nie powieść, jakby z początku była sielanka, a potem pojawić się miały wydatki ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. zaraz cos wymyślę. Z powodu rehabilitacji poszłam na zwolnienie, doszedł ból kręgosłupa. UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. ja bym tu powiedziała, ze pojawią się wątpliwosci, ktoś z przeszłosci może wrócić NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. miłe spotkanie, może zajmiesz się jakims dzieckiem:) OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. uważaj na starcie dwóch mężczyzn krążących koło Ciebie EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. jak dla mnie to niespełnienie emocjonalne. Królowa Pucharów tęskni mocno, Pustelnik może oznaczać wsparcie starszej osoby z rodziny - 10 monet lub inaczej oddalenie od rodziny Inez i Ceres bardzo dokładna prognoza jesteście niesamowite. Dzięki. Gucio dziękuję Ci również bardzo dobra prognoza. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi