Skocz do zawartości

Czerwiec 2015 (ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozłożyłam karty na Czerwiec. Talia Illuminatti stosuje całą talię, nie odwracam kart. Jestem mężatką bez dzieci, pracuję jako pielęgniarka na etacie. Wszelkie sugestie mile widziane.

AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Coś odejdzie, osaczenie, smutek, ale z godnością Cesarzowej.

DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- Szykuje się wyjazd i nauka

PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- Bardzo dobrze, zyskasz stabilną pozycję w pracy.

FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. Początkowo dobre, później będziesz się o nie martwić

ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. Depresyjnie, smutek.

UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. Uuu ale super. Porozumienie.

NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. Coś się uda zrobić.

OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. Nie siedź w domu, unikaj konfliktów

EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. Spełnienie

• Maestro
Napisano (edytowane)

AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Patrząc na ogół kart, wydaje mi się, że wydarzy się coś, co sprawi, że poczujesz się kobieca i podziwiana, jednak Twoje zasady nie pozwolą Ci na pewne ruchy, zaznacza się także wyjazd

DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- widać wyjazd, ale i wizyty przyjaciół i pewnie kochający mąż;)

PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- możesz wpaść w oko pewnemu mężczyźnie na wyjeździe

FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. coś się może w tej kwestii nie powieść, jakby z początku była sielanka, a potem pojawić się miały wydatki

ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. zaraz cos wymyślę

UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. ja bym tu powiedziała, ze pojawią się wątpliwosci, ktoś z przeszłosci może wrócić

NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. miłe spotkanie, może zajmiesz się jakims dzieckiem:)

OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. uważaj na starcie dwóch mężczyzn krążących koło Ciebie

EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. jak dla mnie to niespełnienie emocjonalne..Królowa Pucharów tęskni mocno, Pustelnik może oznaczać wsparcie starszej osoby z rodziny - 10 monet lub inaczej oddalenie od rodziny

Edytowane przez Inez2503
Napisano

AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Aura przezwyciężenia ograniczeń

DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- Wyjazd w kierunku czegoś nowego, emocjonujący

PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- Buławiany może dawać znaki, że mu się podobasz

FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. Tak mi to wygląda jakbyś miała mieś jakiś większy wydatek związany z mieszkaniem i obawiała się czy podołasz finansowo

ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. A mi to wygląda jakby ktoś ci postawił błędną diagnozę na coś ale uda ci się wszystko wyjaśnić

UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. Decyzja dotycząca kogoś z przeszłości z kim coś cię łączyło

NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. Romansowanie, smsowanie, niespodziewane zauroczenie

OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. Ostrzega cię przed robieniem rzeczy na pokaz, izolowaniem się i angażowaniem w niepotrzebne konflikty, bo to może pogorszyć tylko sytuację

EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. Poszerzenie wiedzy, zadowolenie emocjonalne.

Napisano

Zawsze tak czekam na Wasze pomysły. Uwielbiam poszerzać horyzonty z Wami. :brum:

Napisano (edytowane)
Rozłożyłam karty na Czerwiec. Talia Illuminatti stosuje całą talię, nie odwracam kart. Jestem mężatką bez dzieci, pracuję jako pielęgniarka na etacie. Wszelkie sugestie mile widziane.

AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Coś odejdzie, osaczenie, smutek, ale z godnością Cesarzowej.

Poczujesz się dowartościowana, możliwe, że gdzieś wyjedziesz,będziesz miała z kimś kontakt netowy/telefoniczny

DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- Szykuje się wyjazd i nauka

Odwiedziny pucharowego.

PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- Bardzo dobrze, zyskasz stabilną pozycję w pracy.

Wpadniesz komuś w oko. Chociaż z tego co pamiętam to już jakiś czas temu wychodził Ci adorator, może po prostu dopiero teraz się zdradzi /ostroznie :) /

FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. Początkowo dobre, później będziesz się o nie martwić

Nie szalej z wydatkami co by Ci nie zabraklo na podstawowe rzeczy:)

ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. Depresyjnie, smutek.

Unikaj stresu. Moze wlasnie jakas podroz ,relaks by pomogl.

UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. Uuu ale super. Porozumienie.

Ktoś może wrócić, jakaś dawna miłosc,to by pasowało do kart wyzej-korespondowanie z kims,moze rozdarcie.

NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. Coś się uda zrobić.

Ten kontakt wlasnie.

OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. Nie siedź w domu, unikaj konfliktów

Nie kieruj sie impulsem

EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. Spełnienie

Będziesz jakaś emocjonalna,drazliwa w tym miesiącu,skupisz się na sobie, wnętrzu,ale wyjdziesz z tego zwyciesko

udanego miesiaca i zapraszam do mnie;)

Edytowane przez gucio19
  • 4 tygodnie później...
Napisano
AURA: Cesarzowa, 8 Mieczy, 6 Mieczy- Patrząc na ogół kart, wydaje mi się, że wydarzy się coś, co sprawi, że poczujesz się kobieca i podziwiana, jednak Twoje zasady nie pozwolą Ci na pewne ruchy, zaznacza się także wyjazd

DOM: Świat, 3 Monet, Król Pucharów- widać wyjazd, ale i wizyty przyjaciół i pewnie kochający mąż;)

PRACA: Król Buław, 2 Buław, Cesarzowa- możesz wpaść w oko pewnemu mężczyźnie na wyjeździe

FINANSE: 4 Buław, Gwiazda, 9 Mieczy. coś się może w tej kwestii nie powieść, jakby z początku była sielanka, a potem pojawić się miały wydatki

ZDROWIE: 7 Mieczy, Świat, 6 Mieczy. zaraz cos wymyślę. Z powodu rehabilitacji poszłam na zwolnienie, doszedł ból kręgosłupa.

UCZUCIA: Kochankowie, 6 Pucharów, 2 Monet. ja bym tu powiedziała, ze pojawią się wątpliwosci, ktoś z przeszłosci może wrócić

NIESPODZIANKA: 9 Pucharów, Paź Monet, 2 Pucharów. miłe spotkanie, może zajmiesz się jakims dzieckiem:)

OSTRZEŻENIE: Królowa Monet, Rycerz Buław, Rycerz Mieczy. uważaj na starcie dwóch mężczyzn krążących koło Ciebie

EFEKTY NA KONIEC MIESIĄCA: Królowa Pucharów, Eremita, 10 Monet. jak dla mnie to niespełnienie emocjonalne. Królowa Pucharów tęskni mocno, Pustelnik może oznaczać wsparcie starszej osoby z rodziny - 10 monet lub inaczej oddalenie od rodziny

Inez i Ceres bardzo dokładna prognoza jesteście niesamowite. Dzięki.

Gucio dziękuję Ci również bardzo dobra prognoza.

• Lubię to! 1