pretoria Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 Zamierzam coś kupić ( dla psa ), ale nie wiem czy po 1, 2 użyciach się nie spiętroli.... Czy spełni moje oczekiwania? Sąd, królowa buław, 5buław Myślę, że urządzenie da radę i spełni me oczekiwania, choć po jakimś czasie wysiądzie... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 Będzie ok. Jeśli ma to szarpać, tarmosić (5 buław) to rzecz wytrzyma. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 nic nie jest trwałe W królowej buław mogłaś wyjść Ty lub kobieta, która doradziłaby. Wtedy 5 buław może mówić o burzy mózgów. też myślę, że wytrzyma Cytuj
pretoria Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Napisano 3 Czerwca 2015 Będzie ok. Jeśli ma to szarpać, tarmosić (5 buław) to rzecz wytrzyma. Obcinać Bo on ma pazury niczym lew, a ciągle u weta się nie opłaca obcinać. Wet też nieraz myślał, że zaraz cążki mu się rozwalą Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Powinno wytrzymać, widać że będzie w ruchu Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Wytrzyma, sąd mowi o tym ze bedzie trwałe. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 początkowo spełni, a później się z lekka wkurzysz Cytuj
gucio19 Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Tak,ale mozesz sie bic z myslami,moze dlatego,ze nadszarpnie budzet. No ale cos za cos:) Cytuj
pretoria Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Napisano 4 Czerwca 2015 Dziękuję Wszystkim Niebawem kupię więc w przyszłym tygodniu powinnam zweryfikować ;D Cytuj
pretoria Napisano 13 Czerwca 2015 Autor Napisano 13 Czerwca 2015 Przedmiot okej, 'spisuje' się i ciacha porządnie te lwie pazury. Aczkolwiek gorzej z psem, bo piszczy jak durny i nie daje sobie uciachać pazurów Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Czerwca 2015 Napisano 14 Czerwca 2015 Wypróbuj i weź torebkę z chrupkami które lubi i po każdym obcięciu pazura dawaj mu chrupkę, albo kilka. Wtedy skupi się na jedzeniu, a do tego skojarzy pielęgnacje pazurów ze smaczną przekąską. Z czasem na widok że bierzesz obcinarkę będzie spokojniejszy bo już mu się to pozytywnie skojarzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi