Skocz do zawartości

Czy zajdę w ciąże

Gość Gwiazdka7

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gwiazdka7
Napisano (edytowane)

AW. Zadałam karta pyt. Czy w niedlugim czasie zajde w ciąże staram sie juz jakis czas.

1. Aktualna sytuacja Wieza: XVI

W tym miesiacu nie zajde w ciaze moja nadzieja runie.

2.Przeszłość Koło Fortuny: X

Nie zalezne odemnie

3. Przyczyna problemu: śmierć XIII

hmm.. moze jakis strach i obawa przed wielka zmiana w zyciu.

4. Rada: Papiezyca: II

Musze byc cierpliwa,.

5.To co nieuniknione- dalsza przyszłość : Siła VIII

Uda mi sie pokonac trudnosci moze jakis problem zdrowotny?

6.Karta główna wynikowa: Cesarz IV

Zajde w ciaze bedzie to silny chłopiec.

Edytowane przez Gwiazdka7
Gość Bethany
Napisano

Według mnie Kapłanka może pokazywać, że powinnaś się zbadać. Moc pokazuje, że będzie ciąża, uda się pokonać trudności.

Gość Euterpe
Napisano

Może już jesteś :)

Dużo masz w rozkładzie kart zmian i takich, które kojarzą się z spokojem, opanowaniem.

Będzie dobrze. Idź jednak na wszelki wypadek do lekarza.

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Ja wysłałabym do lekarza - to niestety może być ten Cesarz w wyniku. Wydaje mi się, że mogłaś mieć w przeszłości jakąś burzę hormonalną, która wpłynęła w jakiś sposób na płodność, na dojrzewanie jajeczek, coś takiego...i farmakologicznie być może będzie trzeba Cię "pobudzić"...i ciąża byłaby możliwa, ale nie w niedługim czasie...a jeśłi można zapytać, jak długo już sie starasz zajść? :)

Gość Gwiazdka7
Napisano

Staram sie 3 miesiące. To mnie wystraszylas troszke, wiec musze pójsc do lekarza.

Gość Daffne
Napisano

Ja w Cesarzu upatrywałabym bardziej problemu z nasieniem partnera, gdzie plemniki mogą być mało ruchliwe lub krótko żywotne. Cesarz to energia "zastana", mało ruchliwa.

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

3 miesiące to jeszcze krótko tak naprawdę, starajcie się, na zdrowie ;) jeżeli będziesz miała możliwość, to oczywiście dobrze byłoby zrobić sobie poziom hormonów płciowych, jakieś USG narządów rodnych, nawet dla pewności, gdybym jednak się myliła :D

Gość SooYoung
Napisano
4. Rada: Papiezyca: II

Sprawy kobiece zbadaj. Głównie to co podwójne, bo Kapłanka ma nr 2, czyli jajniki są tu ważne i dobrze je zbadaj.

5.To co nieuniknione- dalsza przyszłość : Siła VIII

Walka z problemem. To jest karta na dbania o zdrowie i pokonywania ograniczeń. Niestety mało macieżyńska karta.

6.Karta główna wynikowa: Cesarz IV

Coś z partnerem. Dobrze żeby i on się przebadał, bo na pewnym etapie utkniecie.

On się zamknie na to, albo będzie sabotował Twoje działania.

Działajcie razem to ruszycie z tematem :)