Gość Gwiazdka7 Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) AW. Zadałam karta pyt. Czy w niedlugim czasie zajde w ciąże staram sie juz jakis czas. 1. Aktualna sytuacja Wieza: XVI W tym miesiacu nie zajde w ciaze moja nadzieja runie. 2.Przeszłość Koło Fortuny: X Nie zalezne odemnie 3. Przyczyna problemu: śmierć XIII hmm.. moze jakis strach i obawa przed wielka zmiana w zyciu. 4. Rada: Papiezyca: II Musze byc cierpliwa,. 5.To co nieuniknione- dalsza przyszłość : Siła VIII Uda mi sie pokonac trudnosci moze jakis problem zdrowotny? 6.Karta główna wynikowa: Cesarz IV Zajde w ciaze bedzie to silny chłopiec. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Gwiazdka7 Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Według mnie Kapłanka może pokazywać, że powinnaś się zbadać. Moc pokazuje, że będzie ciąża, uda się pokonać trudności. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Może już jesteś Dużo masz w rozkładzie kart zmian i takich, które kojarzą się z spokojem, opanowaniem. Będzie dobrze. Idź jednak na wszelki wypadek do lekarza. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Ja wysłałabym do lekarza - to niestety może być ten Cesarz w wyniku. Wydaje mi się, że mogłaś mieć w przeszłości jakąś burzę hormonalną, która wpłynęła w jakiś sposób na płodność, na dojrzewanie jajeczek, coś takiego...i farmakologicznie być może będzie trzeba Cię "pobudzić"...i ciąża byłaby możliwa, ale nie w niedługim czasie...a jeśłi można zapytać, jak długo już sie starasz zajść? Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Staram sie 3 miesiące. To mnie wystraszylas troszke, wiec musze pójsc do lekarza. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Ja w Cesarzu upatrywałabym bardziej problemu z nasieniem partnera, gdzie plemniki mogą być mało ruchliwe lub krótko żywotne. Cesarz to energia "zastana", mało ruchliwa. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 3 miesiące to jeszcze krótko tak naprawdę, starajcie się, na zdrowie jeżeli będziesz miała możliwość, to oczywiście dobrze byłoby zrobić sobie poziom hormonów płciowych, jakieś USG narządów rodnych, nawet dla pewności, gdybym jednak się myliła Cytuj
Gość SooYoung Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 4. Rada: Papiezyca: II Sprawy kobiece zbadaj. Głównie to co podwójne, bo Kapłanka ma nr 2, czyli jajniki są tu ważne i dobrze je zbadaj. 5.To co nieuniknione- dalsza przyszłość : Siła VIII Walka z problemem. To jest karta na dbania o zdrowie i pokonywania ograniczeń. Niestety mało macieżyńska karta. 6.Karta główna wynikowa: Cesarz IV Coś z partnerem. Dobrze żeby i on się przebadał, bo na pewnym etapie utkniecie. On się zamknie na to, albo będzie sabotował Twoje działania. Działajcie razem to ruszycie z tematem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi