bimba Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Od dluzszej chwili bez zwiazku, bogate zycie towarzyskie, zawsze cos sie dzieje, no wiec pytam jak wyglada kwestia realcji na stale w ciagu 3 miesiecy. Krol Pucharow, Umiarkowanie, Giermek Bulaw Pierwsze skojarzenia to ze bede brala pod uwage dwoch Panow Krola i Giermka, ale na chlodno bez szalu i raczej brak zdecydowania sie na cokolwiek powaznego. Podpowiedzi mile widziane Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Wg mnie będziesz wodziła za nos dwóch panów...umiarkowanie to często jest "praca na dwóch etatach" ...natomiast czy można mówić o związku? raczej nie...nie w ciągu 3 m-cy... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Będą jakieś okazje "na coś tam", ale nic zobowiązującego i trwałego. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Też myślę, że trwałego związku nie będzie, ale mniej poważne... będą :] Cytuj
Gość Bethany Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Jakiś romans może być, związek poważniejszy nie Cytuj
babajaga33 Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Dla mnie te karty wskazują na to, że pojawi się miły pan ( Król Pucharów ) + Umiarkowanie, które w pytaniach o poznanie kogoś mi pokazuje miłą osobę, ale zazwyczaj traktowaną jak przyjaciel. Być może coś tam poczujesz i jakiś romansik zaiskrzy, chociaż najpierw pomyślałam, że raczej nie:-) Jednak ten Giermek Buław może coś wykręcić, bo go przecież wszędzie pełno:-) 1 Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Mysle ze bedzie przyjazn bo umiar mowi bardziej o traktowaniu drugiej osoby po przyjacielsku. Cytuj
bimba Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) związku nie ma ale jest miłość, zaczęło się romansem, ale na dzień dzisiejszy już bym tak tego nie nazwała, proszę mnie źle nie zrozumieć relacja trwa nie wiem co tu jeszcze dodać, faktycznie był jeszcze jeden kandydat ale dawno odpadł, choć nadal za mną łazi. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez bimba 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi