Skocz do zawartości

czy bede w zwiazku w ciagu najblizszych 3 miesiecy? 3 karty (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od dluzszej chwili bez zwiazku, bogate zycie towarzyskie, zawsze cos sie dzieje, no wiec pytam jak wyglada kwestia realcji na stale w ciagu 3 miesiecy.

Krol Pucharow, Umiarkowanie, Giermek Bulaw

Pierwsze skojarzenia to ze bede brala pod uwage dwoch Panow Krola i Giermka, ale na chlodno bez szalu i raczej brak zdecydowania sie na cokolwiek powaznego.

Podpowiedzi mile widziane :)

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Wg mnie będziesz wodziła za nos dwóch panów...umiarkowanie to często jest "praca na dwóch etatach" ;)...natomiast czy można mówić o związku? raczej nie...nie w ciągu 3 m-cy...

Gość SooYoung
Napisano

Będą jakieś okazje "na coś tam", ale nic zobowiązującego i trwałego.

Gość grimmoire
Napisano

Też myślę, że trwałego związku nie będzie, ale mniej poważne... będą :]

Gość Bethany
Napisano

Jakiś romans może być, związek poważniejszy nie ;)

Napisano

Dla mnie te karty wskazują na to, że pojawi się miły pan ( Król Pucharów ) + Umiarkowanie, które w pytaniach o poznanie kogoś mi pokazuje miłą osobę, ale zazwyczaj traktowaną jak przyjaciel. Być może coś tam poczujesz i jakiś romansik zaiskrzy, chociaż najpierw pomyślałam, że raczej nie:-) Jednak ten Giermek Buław może coś wykręcić, bo go przecież wszędzie pełno:-)

• Lubię to! 1
Gość Gwiazdka7
Napisano

Mysle ze bedzie przyjazn bo umiar mowi bardziej o traktowaniu drugiej osoby po przyjacielsku.

• 2 miesiące temu...
Napisano (edytowane)

związku nie ma ale jest miłość, zaczęło się romansem, ale na dzień dzisiejszy już bym tak tego nie nazwała, proszę mnie źle nie zrozumieć relacja trwa ;)

nie wiem co tu jeszcze dodać, faktycznie był jeszcze jeden kandydat ale dawno odpadł, choć nadal za mną łazi.

Edytowane przez bimba
  • Lubię to! 1