Skocz do zawartości

Co nas czeka?

irenczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chciałam poprosić o waszą interpretację owego rozkładu na pytanie - czy będziemy razem/ co nas czeka.

O dziwo wszystkie trzy karty to arkany wielkie.

Cesarz + Siła + Pustelnik

nic chyba w tym dziwnego, że w każdym rozkładzie dla siebie wyszukuję i wypatruję rzeczy które bym chciała widzieć, w związku z tym proszę o waszą bardziej obiektywną interpretację :)

Napisano

Hehe, dzięki za podpowiedź :) zbyt pochopnie chyba założyłam wątek :):)

Karty ciągnięte z całej talii. Pytanie było co nas czeka w najbliższym czasie miesiąc, góra 2.

Sytuacja wygląda następująco: czuję do owego pana dużą sympatię, pan ten też okazuje mi duże zainteresowanie, pierwszy mnie zaczepia i równocześnie mnie... odtrąca. Jest osobą bardzo zajętą więc to może być wytłumaczeniem. Nie mogę zrozumieć o co chodzi.

To że wyciągnęłam same duże arkana, według mnie, potwierdza, że dane relacje nie należy ignorować. Ale jak pisałam,.. nie chciałabym szukać w tym nadinterpetacji...poza tym, ten pustelnik mnie zastanawia..

Co powiecie? :)

Napisano

wiesz z jednej strony on cos by chcial, ale ostatecznie zostanie przy swoich nawykach niczego nie bedzie mu sie chcialo zmieniac i pojdze w swoja strone

Gość Gwiazdka7
Napisano (edytowane)

Siła mowi o tym ze mu sie podobasz fizycznie ale według mnie bedzie sie izolował (Pustelnik ) raczej nic z tego. Cesarz jest stały wiec raczej zmian nie widze.

Edytowane przez Gwiazdka7