irenczyk Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Witam, chciałam poprosić o waszą interpretację owego rozkładu na pytanie - czy będziemy razem/ co nas czeka. O dziwo wszystkie trzy karty to arkany wielkie. Cesarz + Siła + Pustelnik nic chyba w tym dziwnego, że w każdym rozkładzie dla siebie wyszukuję i wypatruję rzeczy które bym chciała widzieć, w związku z tym proszę o waszą bardziej obiektywną interpretację Cytuj
Gość grimmoire Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 na wszelki wypadek podsunę regulamin http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html do interpretacji potrzebny jest jeszcze krótki opis sytuacji i informacja czy ciągnięte całej talii czy tylko z Arkan Wielkich :] oraz czy pytanie było z uwzględnieniem czasu (miesiąc, rok czy w ogóle itp.) Cytuj
irenczyk Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Napisano 4 Czerwca 2015 Hehe, dzięki za podpowiedź zbyt pochopnie chyba założyłam wątek :) Karty ciągnięte z całej talii. Pytanie było co nas czeka w najbliższym czasie miesiąc, góra 2. Sytuacja wygląda następująco: czuję do owego pana dużą sympatię, pan ten też okazuje mi duże zainteresowanie, pierwszy mnie zaczepia i równocześnie mnie... odtrąca. Jest osobą bardzo zajętą więc to może być wytłumaczeniem. Nie mogę zrozumieć o co chodzi. To że wyciągnęłam same duże arkana, według mnie, potwierdza, że dane relacje nie należy ignorować. Ale jak pisałam,.. nie chciałabym szukać w tym nadinterpetacji...poza tym, ten pustelnik mnie zastanawia.. Co powiecie? Cytuj
bimba Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 wiesz z jednej strony on cos by chcial, ale ostatecznie zostanie przy swoich nawykach niczego nie bedzie mu sie chcialo zmieniac i pojdze w swoja strone Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Siła mowi o tym ze mu sie podobasz fizycznie ale według mnie bedzie sie izolował (Pustelnik ) raczej nic z tego. Cesarz jest stały wiec raczej zmian nie widze. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Gwiazdka7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi