Arcan Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Będzie impreza:D Tralalala Jak mi minie dzisiejsza impreza? król kijów, mag, papież uuuuuuuuu:D Jakiś król kijów będzie mnie bajerował Papież... nie wiem czy odnosi się do osoby czy do okoliczności... Impreza mi głównie na pogaduchach zleci:D Cytuj
Gość grimmoire Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 gdyby nie ten Papież na końcu to fiu... :] ale i tak się będzie działo, pojawi się ktoś interesujący, inni także, będą rozmowy flirty i kokietowanie Cytuj
Gość anhana Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 A mnie się wydaję, że to życzeniówka i nie będzie sie działo Cytuj
Gość grimmoire Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 jest szansa, ciekawa jestem weryfikacji :] Cytuj
Arcan Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Napisano 5 Czerwca 2015 Weryfka: to był godny melanż. Śpiewy, tańce... Super... Jeden facet mnie ciągle adorował... mam nadzieje,że jeszcze się spotkamy 1 Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 to był godny melanż. Spadłam z krzesła Cytuj
Administrator Ismer Napisano 5 Czerwca 2015 Administrator Napisano 5 Czerwca 2015 Jeden facet mnie ciągle adorował... mam nadzieje,że jeszcze się spotkamy Arcan... ten sam czy inny? Cytuj
Arcan Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Napisano 5 Czerwca 2015 ale portfel mnie boli... Dziwne,że karty nie pokazały,że trochę hajsu pójdzie... Cytuj
Administrator Ismer Napisano 5 Czerwca 2015 Administrator Napisano 5 Czerwca 2015 dlaczego dziwne? Pytałaś o stan portfela czy o to jak minie impreza? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi