Nelka10 Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Mój sen składał się z dwóch cześci. Pierwsza to ja stojąca u siebie w domu i trzymająca na rękach swoją córkę, blondyneczke w wieku około 4 lat patrzyłam w lustro, obok w pokoju była moja mama. ( nie mam dzieci, jestem sama) Jesli chodzi o moje uczucia to czułam sie taka zmartwiona i zaniepokojona. Druga czesc to szłam przez miasto i na drodze spotkałam idaca w tym samym kierunku dawna przyjaciolke. Na poczatku nic do siebie nie mówiłysmy po czym zaczełysmy rozmawiac jak dawniej, poszłysmy razem na te zakupy a pozniej do niej do domu. Spedziłam miło czas. Cytuj
Tamaya Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Skoro nie masz dzieci może sen obrazuje twoje pragnienia macierzyństwa. Obserwujesz w lustrze jakby Ci było z dzieckiem. Dziecko samo może obrazować też jakiś twój projekt, coś nad czym pracujesz, troszczysz się o to i zastanawiasz jak pójdzie dalej. Co do drugiej części to może któraś z Was faktycznie podświadomie pragnie odnowić znajomość, a może nawet to się zdarzy. Cytuj
Tamaya Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Skoro nie masz dzieci może sen obrazuje twoje pragnienia macierzyństwa. Obserwujesz w lustrze jakby Ci było z dzieckiem. Dziecko samo może obrazować też jakiś twój projekt, coś nad czym pracujesz, troszczysz się o to i zastanawiasz jak pójdzie dalej. Co do drugiej części to może któraś z Was faktycznie podświadomie pragnie odnowić znajomość, a może nawet to się zdarzy. Cytuj
Nelka10 Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Napisano 6 Czerwca 2015 Mysle ze dziecko moze własnie oznaczać pragnienie macierzynstwa bo tak własnie czuje. CO do drugiej czesci to ja bym chciała sie pogodzic ale juz takie sny miewałam podobne i niestety sytuacja sie nie poprawiła. Dziekuje Cytuj
Tamaya Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 To ostatnie w takim przypadku może też być snem życzeniowym. Jeśli bardzo myślisz, że chcesz coś zrobić, ale nie masz możliwości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi