silver Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Tarot Illuminati cała talia. Mam problem z pracą mgr. Zastanawiam się czy można przesunąć termin złożenia pracy. Panie w dziekanacie poinformowały mnie o braku możliwości ponieważ już wykorzystałam jeden raz. Zrobiłam duży rozkład. Czy dziekan zgodzi się na przesuniecie terminu złożenia pracy? Wieża, Cesarz, 9 Buław-niestety nie będzie zgody nawet jak pójdę osobiście 3 Monet, Królowa Pucharów, 8 Pucharów-nie mogę też liczyć na promotorkę, mogła by wskazać jakąś możliwość ale jej nie dostrzega? Diabeł, Papież,2 Pucharów- możesz ulec lenistwu, zwyciężysz je tylko gdy uwierzysz, że możesz napisać tą pracę Kurczaki jestem w kropce . Edytowane 6 Czerwca 2015 przez silver Cytuj
silver Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Napisano 6 Czerwca 2015 Na pytanie czy napiszę tą pracę w terminie?: Mag, Paź Buław, Cesarz. Mag mówi by przysiąść do książek, a będą dobre wiadomości i obronię się w terminie. Cytuj
Arcan Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Nie dostaniesz zgody,.... zepniesz się w sobie i napiszesz na konkretny termin:D 1 Cytuj
Gość Noa20 Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Po całości kart to wydaje mi się, że teraz nie otrzymasz zgody na przedłużenie terminu. Do dziekana nawet raczej nie pójdziesz. Z ostatniego rozkładu wnioskuję też, że oddasz pracę w innym terminie. Może być w efekcie tak, że w ostatniej chwili Twoja promotorka warunkowo zgodzi się na inny termin i w następnym terminie uda Ci się oddać pracę. Powodzenia:) Cytuj
silver Napisano 29 Lipca 2015 Autor Napisano 29 Lipca 2015 Nie udało się jak napisałyście. Zawaliłam studia. Szukam innego wyjścia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi