Skocz do zawartości

przesunięcie terminu pracy (ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tarot Illuminati cała talia. Mam problem z pracą mgr. Zastanawiam się czy można przesunąć termin złożenia pracy. Panie w dziekanacie poinformowały mnie o braku możliwości ponieważ już wykorzystałam jeden raz. Zrobiłam duży rozkład.

Czy dziekan zgodzi się na przesuniecie terminu złożenia pracy?

Wieża, Cesarz, 9 Buław-niestety nie będzie zgody nawet jak pójdę osobiście :(

3 Monet, Królowa Pucharów, 8 Pucharów-nie mogę też liczyć na promotorkę, mogła by wskazać jakąś możliwość ale jej nie dostrzega?

Diabeł, Papież,2 Pucharów- możesz ulec lenistwu, zwyciężysz je tylko gdy uwierzysz, że możesz napisać tą pracę :)

Kurczaki jestem w kropce .

Edytowane przez silver
Napisano

Na pytanie czy napiszę tą pracę w terminie?:

Mag, Paź Buław, Cesarz.

Mag mówi by przysiąść do książek, a będą dobre wiadomości i obronię się w terminie.

Napisano

Nie dostaniesz zgody,.... zepniesz się w sobie i napiszesz na konkretny termin:D

• Lubię to! 1
Napisano

Po całości kart to wydaje mi się, że teraz nie otrzymasz zgody na przedłużenie terminu. Do dziekana nawet raczej nie pójdziesz.

Z ostatniego rozkładu wnioskuję też, że oddasz pracę w innym terminie.

Może być w efekcie tak, że w ostatniej chwili Twoja promotorka warunkowo zgodzi się na inny termin i w następnym terminie uda Ci się oddać pracę.

Powodzenia:)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Nie udało się jak napisałyście. Zawaliłam studia. Szukam innego wyjścia.