Arcan Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Auto-motywacja:D eremita, królowa kijów, król denarów Zawsze mam problem z takimi kartami jaki eremita, cesarz, wisielec, papież... Ponieważ z jednej strony mogą mówić o osobie (w tym przypadku-Eremita, starszy, doświadczony, mądry), a z drugiej o zdarzeniu (eremita to symbol mądrości, oświecenia) Tutaj więc są dwie opcje: moja znajomość z królem denarów wejdzie na inny poziom (tj mądrzejszy) Będzie dwóch facetów w moim życiu Cytuj
gucio19 Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Zawalczysz o coś dla siebie( faceta, albo może podwyżke?) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Będziesz się starała wyjaśnić z eksem jakąś sytuacje/ sprawę. Może to, co ta "koleżanka" o Tobie nagadała. W każdym razie przejdziesz do działania. Cytuj
_Aura_ Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Cześć Arkana to ja Aurka Widzę, że teraz tutaj przesiadujesz?? Pozdrawiam Cię i ściskam Cytuj
Gość Bethany Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Witam, tu Audrey Pozdro dla Was dziewczyny :) Cytuj
_Aura_ Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Witam, tu Audrey Pozdro dla Was dziewczyny :) Hahahah pozdro Audrey cmoki Cytuj
_Aura_ Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 kurde zapomniałam starego hasła na tym forumie...skleroza nie boli...musiałam pod nowym się logować Cytuj
Gość Bethany Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Lena, a Ty jesteś Leną z innego forum, czy nie? Cytuj
Lena75 Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Lena, a Ty jesteś Leną z innego forum, czy nie? na innym nie bywam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi