silver Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura:Gwiazda- w tym tygodniu Twoja gwiazda będzie błyszczała jak nigdy Dom: Księżyc- Twórczość lub kłamstwa, ułuda, bujanie w obłokach Uczucia: 9 Mieczy- jakieś załamanie widać Zmartwienie, kłopot. Zdrowie: Księżyc- coś będzie nie tak jak myślę lub iluzoryczny spokój. Praca: 7 Mieczy: Będę uciekała od obowiązków. Rada: 3 Monet - skup się na nauce Ostrzeżenie: Umiarkowanie- może cię zgubić brak umiaru Niespodzianka: Wisielec: niespodziewana wiadomość Podsumowanie: Król Pucharów- coś się nauczę Ogólnie ważny tydzień. Dużo AW oraz 2x Księżyc z Mieczami może dać nieporozumienia i plotki. Cytuj
Gość Bethany Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Aura i dom kojarzą mi się z marzeniami ogólnie Uczucia- tutaj dość smutno, depresyjnie Zdrowie: może trudności ze snem, albo stany depresyjne Praca- tak jak piszesz Rada- no nauce, albo pracy Ostrzeżenie: zachowaj równowagę we wszystkim, może chodzić o to nadmierne bujanie w obłokach Niespodzianka : może będziesz mogła w tym Wisielcu się wyciszyć, odpocząć, zrelaksować Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2015 Maestro Napisano 6 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura:Gwiazda- w tym tygodniu Twoja gwiazda będzie błyszczała jak nigdy Dom: Księżyc- Twórczość lub kłamstwa, ułuda, bujanie w obłokach Uczucia: 9 Mieczy- jakieś załamanie widać Zmartwienie, kłopot. Zdrowie: Księżyc- coś będzie nie tak jak myślę lub iluzoryczny spokój. Praca: 7 Mieczy: Będę uciekała od obowiązków. Rada: 3 Monet - skup się na nauce Ostrzeżenie: Umiarkowanie- może cię zgubić brak umiaru Niespodzianka: Wisielec: niespodziewana wiadomość Podsumowanie: Król Pucharów- coś się nauczę Ogólnie ważny tydzień. Dużo AW oraz 2x Księżyc z Mieczami może dać nieporozumienia i plotki. Masz dosyć mocno plotkarski i pełen podejrzeń tydzień. Karta rady mówi o rzetelnym sprawdzaniu każdej zasłyszanej informacji..W niespodziance Wisielec, w zdrowiu Ksiezyc wiesz, że te karty moga sugerowac ciażę? W podsumowaniu masz kochającego Ciebie mężczyznę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Czerwca 2015 Maestro Napisano 7 Czerwca 2015 Inez byłabym bardzo szczęśliwa Karty na to wskazują..Pamiętaj jeszcze o jednym, że czasami stawiamy karty na dany tydzień, a sprawdzają się np.po miesiącu:) W kazdym razie masz sygnał, że cos może już wisieć w powietrzu:). Z całego serca Ci tego życzę Cytuj
Gość Bethany Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Silver, mnie ten Wisielec też z ciążą się skojarzył, to może to ta suprise . Cytuj
silver Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Napisano 8 Czerwca 2015 Niestety nici z ciąży Może innym razem Cytuj
silver Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Napisano 14 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura:Gwiazda- w tym tygodniu Twoja gwiazda będzie błyszczała jak nigdy Zgadza się byłam w centrum zainteresowania. Dom: Księżyc- Twórczość lub kłamstwa, ułuda, bujanie w obłokach. Tęskniłam za domem bo byłam na wyjeździe. Uczucia: 9 Mieczy- jakieś załamanie widać Zmartwienie, kłopot. Martwiłam się o partnera- czy sobie poradzi. Miałam wyrzuty sumienia, że go zostawiłam Zdrowie: Księżyc- coś będzie nie tak jak myślę lub iluzoryczny spokój. Miesiączka Praca: 7 Mieczy: Będę uciekała od obowiązków. Nie pracowałam byłam na wyjeździe służbowym. Rada: 3 Monet - skup się na nauce Ostrzeżenie: Umiarkowanie- może cię zgubić brak umiaru Niespodzianka: Wisielec: niespodziewana wiadomość. Wiadomość, konieczność szybkiej reakcji potem zawieszenie Podsumowanie: Król Pucharów- coś się nauczę Dużo doświadczenia i wymiana informacji jak pracują gdzieś indziej. Ogólnie ważny tydzień. Dużo AW oraz 2x Księżyc z Mieczami może dać nieporozumienia i plotki. Tydzień fajny, wyjazd super podczas gdy inni harują ja odpoczywam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi