babajaga33 Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Powiem w skrócie, trochę się porobiło w moim związku, jest trochę napięcia i niechęci i zastanawiamy się czy być ze sobą jeszcze, czy zerwać? Dzisiaj po południu mamy na ten temat porozmawiać. Zapytałam karty czy zerwiemy? Zrobiłam trochę dziwny rozkład przypominający rozkład Decyzja H, Banzhafa, ale trochę zmodyfikowany. Karty odpowiadające na pytanie czy zerwiemy? To: 2 kielichy, 7 kielichów, Rycerz Kielichów Karty odpowiadające na pytanie czy nie zerwiemy? To: Księżniczka Mieczy ( Paź Mieczy ), Rycerz Buław, 4 Miecze Ogólna aura panujaca wokół tematu: 3 kielichy Używałam talii Crowleya Dla mnie te karty są bardzo wymowne. Zdecydowanie mówią, że nie zerwiemy bo 4 miecze to Pokój w talii Thotha:-) Ale Księżniczka Mieczy i Rycerz Buław to jest jeden wielki kocioł, Sodoma i Gomora!! Burzliwie przebiegnie ta rozmowa, a ja nawet wiem kogo pokazują te karty:-) Wiem, kto będzie się pienił, krzyczał i bardzo gwałtownie dochodził swoich racji:-) Karty mówiące czy zerwiemy nie są aż tak zdecydowane moim zdaniem, aczkolwiek widać, że w związku nie dzieje się dobrze. Ktoś bardzo mocno skrywa swoje uczucia, żyje w swiecie iluzji, chociaż 2 kielichy wskazują na miłość łączących nas jeszcze. Być może przyjaźń? Nigdy nie wiem " Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?" Ogólna aura w 3 kielichach myślę, że dobrze nam wróży. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 jeden i drugi rozklad jest dla mnie nieczytelny. bylo zapytac jaka decyzja zapadanie po rozmowie Cytuj
Elżbieta. Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Decyzje o rozstaniu odłożycie na inny termin, niejako sama się pojawi. W powietrzu wyczuwa się trzecią osobę, ktoś ma ją w głowie. Cytuj
Grahanka Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 2 kielichy + 7 kielichów + Rycerz Kielichów karty wskazują na sekret pana, wspomnienia o związku z przeszłości. Paź Mieczy + Rycerz Buław + 4 Miecze padną słowa o czasowym odpoczynku, rozłące. Wstrzymaj się, lepiej to przemilczeć. 3 pucharów to pozytywne rozwiązanie konfliktów. Wskazuje też, aby podejść do tej rozmowy lekko. Będzie cd :-) Cytuj
babajaga33 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Napisano 8 Czerwca 2015 Jeszcze pozwolę sobie coś dodać od siebie, troszkę inną interpretację:-) 2kielichy + 7kielichów + Rycerz Kielichów to dla mnie takie trochę zmęczenie miłością, chwilowe zerwanie i huśtawka emocjonalna, brak okazywania uczuć na zewnątrz, trudności z komunikacją, przeżywanie wszystkiego w sobie, emocjonalna bezradność. Ciekawe jest to ,że te karty są w znaczeniu dosyć do siebie podobne. Rycek Kielichów to taki trochę skomplikowany typ, który ma dosyć bogate życie wewnętrzne, ale jest jednocześnie chimeryczny i skupiony na sobie. Potrafi oczarować drugą osobę ale bywa również agresywny, a agresja w tym przypadku i w ogóle tak to z agresją bywa, jest spowodowana obawami i lękami, jakie ten typ przeżywa. Tu widać kompleksy i frustrację. Ale jak dla mnie rozkład ten pokazuje pogodzenie, chęć pracy nad związkiem, połączenie działania z umiejętnością rozmowy, kiedy jest to potrzebne i znalezienie jakiegoś wyjścia. Wiec myślę, że rozmowa przebiegnie pomyślnie. Cytuj
Elżbieta. Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Rycek Kielichów to taki trochę skomplikowany typ, który ma dosyć bogate życie wewnętrzne, ale jest jednocześnie chimeryczny i skupiony na sobie. Potrafi oczarować drugą osobę ale bywa również agresywny, a agresja w tym przypadku i w ogóle tak to z agresją bywa, jest spowodowana obawami i lękami, jakie ten typ przeżywa Rycerz Kielichów w skrócie - pomocnik ukrytych marzeń i nie ma nic wspólnego z agresją, wręcz odwrotnie. Agresja to buławy i miecze (rani słowami ) Cytuj
babajaga33 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Napisano 8 Czerwca 2015 Podaję weryfikację. Oczywiście nie doszło do rozstania. Nikt z nas oczywiście nie miał trzeciej osoby w głowie:-) Nie o to był ten spór. Dużo zmian w związku nastapi, ale myslę, że będziemy razem. Dzieki za odpowiedzi Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 moim zdaniem nie zerwiecie, 2 pucharów to jak najbardziej porozumienie, rozmowa będzie gorąca i emocjonalna, ale na szczęście księżniczka mieczy (pewnie Ty) odetniesz się do czegoś i dojdziecie do porozumienia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi