Skocz do zawartości

Czy nasze spotkanie dojdzie do skutku? (ZWERYFIKOWANY)

norsk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

w tym tygodniu pewien mężczyzna zapraszał mnie na randkę. Zadałam kartom pytanie czy to spotkanie dojdzie w ogóle do skutku. Myślę, że do środy już zweryfikuje :)

Król Mieczy p.p + 4 Kielichy p.o + Koło Fortuny p.p + 2 Kielichy p.p ( zazwyczaj kładę 3 karty na jedno krótkie pytanie, ale coś mnie podkusiło wyciągnąć jednak tą czwartą).

Wg mnie ten człowiek patrzy tylko na swoje interesy i to czy jemu akurat pasuje odbyć to spotkanie w tym czasie.Chyba raczej tego czasu w tym tygodniu dla mnie nie znajdzie. Coś stanie na przeszkodzie. Ale generalnie dalsze karty zapowiadaja jednak dobre zakonczenie i w niedługim czasie sie spotkamy.

• Maestro
Napisano

Widać,ze facet po jakichś przejściach i sam wątpi w powodzenie spotkania, ale dwie dołozone karty informują o niespodziance od losu i o spotkaniu. Tak na marginesie, bardzo często, gdy w kartach na podobne pytania wypada mi Koło Fortuny okazuje się, że dana rzecz dojdzie do skutku, ale w innych okolicznościach lub z kim innym. Zatem randkę masz pisaną, ale czy z nim :;)))

Napisano

Mnie też się wydaje, że spotkanie dojdzie do skutku tak jak pisze Inez 2503. Od siebie dodam na końcu są 2 puchary i mnie się wydaje to chęć spotkania porozumienia takiego bliższego.

Pozdrawiam

Napisano

Moim zdaniem ...niekoniecznie dojdzie do spotkania w wyznaczonym terminie.Jesli już to pózniej...

• Lubię to! 1
Napisano

Już mogę zweryfikować - odwołał jutrzejsze spotkanie ze względu na nagły wyjazd służbowy i przelozyl je na inny bliżej mi nieznany termin :)

• Lubię to! 1