Villandra Napisano 10 Czerwca 2015 Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Witam i proszę o pomoc w interpretacji . Mąż się naczepił, żeby postawić mu karty, do którego warsztatu postawić samochód - chodzi o zabezpieczenie podwozia przed korozją. Postawiłam karty na trzy warsztaty A, B, C Pytanie - co będzie, jak zrobią jeśli postawi samochód w: A - Król monet, Wieża, 8 mieczy B - Paź buław, Diabeł, R. pucharów C - Sąd, 3 kielichy, Śmierć, Kochankowie Moja interpretacja: A - tu od razu mnie tknęło żeby tam nie stawiać, bo coś rypnie nieoczekiwanego i trzeba będzie słono zapłacić a potem mąż będzie się gryzł, że tam postawił B - nie podoba mi się tu ten Diabeł, wygląda jakby facet był takim manipulatorem trochę, będzie nawijał dla męża makaron na uszy a z roboty nie będzie raczej zadowolony, bo wyjdą jakieś braki C - tutaj widać powrót do tematu, bo to pierwszy zakład o którym mąż myślał jeszcze kilka miesięcy wcześniej, ta opcja wygląda mi najlepiej, Śmierć czytam tu jako odrodzenie samochodu, odnowienie i Kochankowie jako zadowolenie ze wspópracy pomożecie Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Villandra Cytuj
Gość anhana Napisano 10 Czerwca 2015 Napisano 10 Czerwca 2015 Stawiam na C a jaka to karta odrodzenie ? Cytuj
Villandra Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Napisano 10 Czerwca 2015 Stawiam na C a jaka to karta odrodzenie ? odrodzenie - sąd, zmartwychwstanie no fakt można się nie domyślić, nie wiem czemu tak napisałam Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 10 Czerwca 2015 Napisano 10 Czerwca 2015 Stawiam na C a jaka to karta odrodzenie ? Chyba Sąd Obstawiam C Cytuj
Gość isahari Napisano 10 Czerwca 2015 Napisano 10 Czerwca 2015 Jeśli chodzi faktycznie o zabezpieczenie podwozia, to poszukałbym opcji D... ;-) Cytuj
Villandra Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Napisano 10 Czerwca 2015 Jeśli chodzi faktycznie o zabezpieczenie podwozia, to poszukałbym opcji D... ;-) hehe , jest i opcja D: Słońce, 7 monet, Wisielec, Kapłan - ale tu jakieś odwleczenie w czasie, niby ok ale trzeba by chyba trochę poczekać Cytuj
bridaa Napisano 10 Czerwca 2015 Napisano 10 Czerwca 2015 najlpiej z tych trzech wygląda opcja C, ale też przy niej pokazane jakby szukanie jeszcze czegoś innego Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Opcje c i d dobrze wyglądają. W a jest wieża i zaraz po niej 8 mieczy - zakład może być ok, ale coś was zmartwi albo zgubicie się we własnych myślach. W b jest diabeł, więc nie ma nad czym się zastanawiać. Odpada z miejsca. Cytuj
norsk Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Wybrałabym opcje C Wyglada najlepiej, widać zmiany i zadowolenie. Cytuj
Villandra Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Napisano 11 Czerwca 2015 pięknie dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi