filipina Napisano 10 Czerwca 2015 Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, w skrócie jaka jest sytuacja: gwałtowne ochłodzenie w relacjach ze strony Pana. Co prawda jest osobą bardzo zapracowaną, ale ... interesują mnie pewne pytania: 1. Co jest przyczyną zmiany? wisielec+II mieczy (od) +Rydwan - on nie może się zdecydować, nie potrafi połączyć pracy z relacjami + plus ma duży natłok obowiązków w pracy, podjęcie nowej pracy. 2. Czy mam dalej w to się angażować? Rydwan+ III mieczy (odw) +VIII buław - można próbować, ale już nic sensownego z tego nie będzie, 8 buław raczej traktuję jako znajomość która szybko się zaczyna i równie szybko się kończy, plus 3 mieczy odwrócona - rozczarowanie 3. Co będzie jeśli przestanę się angażować? Król buław (od) +10 monet + 2 mieczy (odw) - będzie to dla mnie bardzo trudna decyzja dla mnie, trudno będzie z tym się pogodzić + 2 mieczy (niedobra decyzja?) Rada z jednej karty - Siła - widzę to jako radę stłumić swoje uczucia i zapomnieć o tym. Co sądzicie o tym? Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi