jangocha Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Witam, co o tym sądzicie jestem początkująca: moje samopoczucie: 10 Buław atmosfera w pracy: As Kileichów atmosfera w domu MAG Istotne wydarzenie: Król Mieczy Tym powinnam się zająć: 3 Kielichów Efekty jakie otrzymam: As Mieczy Bede wdzięczna za wszelkie interpretacje. Cytuj
gucio19 Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Powinnas sama zinterpretowac dopiero potem my. powiem jak ja to widze w skrocie,w tym tygodniu dopadnie Cie zmeczenie fizycznie,w pracy bedzie przyjazna atmosfera,moze nawet szef w jakis sposob Cie doceni,co Cie poruszy, istotne wydarzenie to cos zwiazanego z pracą albo jakimś facetem, otwórz się bardziej na ludzi, spotykaj się z nimi także poza pracą,rozmawiaj,osiagniesz sukces Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Witam, co o tym sądzicie jestem początkująca: moje samopoczucie: 10 Buław atmosfera w pracy: As Kileichów atmosfera w domu MAG Istotne wydarzenie: Król Mieczy Tym powinnam się zająć: 3 Kielichów Efekty jakie otrzymam: As Mieczy Bede wdzięczna za wszelkie interpretacje. Niezgodne z regulaminem http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Cytuj
jangocha Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Napisano 11 Czerwca 2015 przepraszam następnym razem zacznę od swojej interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi