Skocz do zawartości

pytanie o znajomość

Ysabell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć, pomóżcie w interpretacji rozkładu na znajomość z mężczyną. Zaiskrzyło, ale nie wiem czy tak samo dla nas obojga. Jak się potoczy ta znajomość?

Karty

obecna sytuacja 7 mieczy+8 buław

bliska przyszłość 10 kielichów+paź mieczy

dalsza przyszłość as mieczy+Świat

podsumowanie Kapłanka

Wg mnie wróżna nie jest zbyt pomyślna. Miecze nie wróżą dobrze na związki uczuciowe. Pierwsze dwie karty nazwałabym właściwie szybką ucieczką ;-) Może nawet na tym powinnam skończyć wróżbę. Ale zgodnie z planem wyciągnęłam następne karty. Kielichy i paź mieczy sugerowałyby, że jednak będzie jakaś kontynuacja tej znajomości, ale wydaje mi się asymetryczna, jakby związek z niedojrzałą, gadatliwą osobą. Albo związek z młodszą osobą (ja jestem młodsza). Dalsza przyszłość jest trudna do interpretacji... ten miecz nie jest sam w sobie taki straszny, ale można oznaczać odcięcie się od czegoś, roztanie i z tym Światem po prostu rozejście się. Kapłanka - może nie ma szansy na związek, a tylko na romans?

Edytowane przez Ysabell
błąd w zapisie
Gość grimmoire
Napisano

Ysabell brakuje opisu sytuacji/relacji (tym bardziej jeśli o Kapłankę chodzi), czy on zajęty, czy Ty zajęta, ile buław jest w obecnej sytuacji?

Napisano

uzupełniam: 8 buław

Jesteśmy oboje wolni, spotkaliśmy się kilka razy (znajomość ma ok. 2 miesięcy), poznaliśmy się przez internet w związku z naszymi zainteresowaniami

Napisano

No obecnie masz intensywną wymianę wiadomości, ale Pan nie jest z Tobą do końca szczery, bliska przyszłość to dalej taka gra słowem, możliwe jakieś snucie idealistycznych panów - tzn rzucanie jakiś dwuznacznych tekstów, trochę na zasadzie droczenia się, bajanie w stylu "masz kogoś? -nie -to już masz:>" - czyli takie niby-żarty i cukierkowe podchody, miłe spotkania z bajerowaniem w tle, tak, że ta relacja cały czas będzie miała taki status nieoczywisty. Ale w dalszej przyszłości nie widzę Was razem, wydaje mi się, że ta znajomość dość szybko się urwie (ktoś do kogoś przestanie pisać, przestaniecie się widywać). Kapłanka w podsumowaniu kojarzy mi się z tym, że jednak Pan kręci co do swej wolności, moim zdaniem nie jesteś jedyna na chwilę obecną. Ewentualnie Kapłankę można by czytać jakoś indywidualnie, nie wiem co ta karta dla Ciebie najczęściej oznacza, jak ją czujesz. Być może jest to na tej pozycji coś w stylu byś nie pytała o tę relację, a zdała się na swoją intuicję, bo to ona podpowiada Ci słusznie co będzie.

Napisano

Myslę że do poważnego związku raczej nie dojdzie, jesli to zanjomośc internetowa to możecie w dalszym ciągu sie kontaktować, ale As mieczy ze Światem to dla mnie taka znajomośc na odleglość lub odcięcie się i "odejście w świat". Obecnie pan może być nie do końca szczery, ale to początek znajomości więc to raczej norma. Kapłanka wynika ze zliczenia kart czy to jest ostatnia wynikowa karta? - bo mi ta Kapłanka pachnie jeszcze inną kobietą, która może juz istnieć (patrząc na 7 mieczy) lub pojawić się w przyszłości, (oczywiście ukrywaną kobietą).

Napisano

obecna sytuacja 7 mieczy+8 buław

wymiana wiadomosci - nie jestescie chyba oboje ze soba tak do konca szczerzy..potwierdza to suma: XV. Diabel

bliska przyszłość 10 kielichów+paź mieczy

to zaiskrzenie, lub nawet cos wiecej w bliskiej przyszlosci, to bedzie wszystko - sadzac po kartach na dalsza przyszlosc

dalsza przyszłość as mieczy+Świat

czegos Cie ta znajomosc nauczy, w jakiejs dziedzinie "oswieci" i z ta wiedza raczej "pojdziecie w swiat", ewentualnie na tym glownie internetowym sie skonczy

podsumowanie Kapłanka

i tu dwojako - jesli to suma / kwintesencja, to nie wiesz jeszcze o czyms, lub wrecz nie powinnas o te znajomosc jeszcze pytac..ale jesli to byla karta wynikowa, to mozesz stac sie ta "ukrywana kobieta"

Napisano

Dzięki za odpowiedzi. Niektóre uwagi sa bardzo trafne, np. Czarownicy to, że ta znajomość ma mocno nieoczywisty charakter.

Trudno mi powiedzieć, czy ta znajomość urwie się nagle ;-) na razie trwa i powoli się rozwija. Myślę, że mamy sobie coś do zaoferowania, ale jest zbyt wcześnie i za mało się znamy, żeby tak na logikę coś powiedzieć. Dlatego kłaniają się karty :D

Co do tej Kapłanki - to ostatnia karta, która mi się wylosowała. Mnie osobiście bardziej kojarzy się z przyjaciółką niż kochanką, chociaż wiem, że takie interpretacje też wchodzą w grę. Mieszkamy blisko siebie, więc ten Świat mówi o czymś innym niż że rozdzieli nas geograficzna odległość. W ogóle to jest silna karta, więc bardziej bym się skłaniała do opcji, że coś sobie wzajemnie damy, może czegoś się nauczymy...

Napisano

Swiat czasem wcale nie znaczy geograficzna odleglosc, czesto znalezienie swego miejsca w swiecie (Milosc/Partner/Dom), ale jest tez ostatnim WA, wiec czasem mowi zwyczajnie o koncu relacji, lub, ze beda zyc " w roznych swiatach", a "pojsc kazdy w swoja strone" mozna i mieszkajac "pod jednam dachem";) Powodzenia!

• 2 miesiące temu...