panna.marta Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Witam, poddałam się diecie i treningom u specjalisty. Oczywiście redukcja masy ciała i jego wyrzeźbienie. Zaczynam jutro. Postawiłam karty tj rozkład wróżbity Macieja a pytanie brzmi: Czy w pierwszej fazie (2 tygodnie) schudnę podczas tej diety? 1. Aktualna sytuacja. 2. Przeszłość zdarzenia. 3. Źródło, przyczyna problemu. 4. Rada. 5. To co nieuniknione. 6. Karta główna, wynik. Karty wylosowane: 1. Rycerz denarów 2. Cesarz IV 3. Wieża XVI 4. 7 buław 5. 9 mieczy 6. Siła VIII moja interpretacja: jestem gotowa do działania. Wcześniej była zbyt mała aktywność fizyczna, przekonanie, że wiem wszystko.Nie bardzo wiem jak traktować radę, ale myślę że może nie wpadać w nerwy, frustrację? Niestety to co nieuknienione, to ciężka trudne chwile, spędzające sen z powiek Wynik - bardzo dobry!Schudnę a jeśli nie to na pewno poprawi się ciało. Będę wdzięczna za wsze porady!! A weryfikacja pod koniec czerwca! Marta. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Czy w pierwszej fazie (2 tygodnie) schudnę podczas tej diety? 1. Aktualna sytuacja. 2. Przeszłość zdarzenia. 3. Źródło, przyczyna problemu. 4. Rada. 5. To co nieuniknione. 6. Karta główna, wynik. Karty wylosowane: 1. Rycerz denarów - masz solidny plan 2. Cesarz IV - czyżby jakiś pan maczał w tym swoje palce bądź próby walki na własną rękę, swoimi sposobami 3. Wieża XVI - zasiedzenie w domku (lub w połączeniu z Cesarzem pasuje do zajedzonego stresu po rozstaniu? jeśli nie trafiłam bardzo przepraszam ) 4. 7 buław - dużo aktywności fizycznej, ruchu 5. 9 mieczy - trochę się pomęczysz, być może dieta na początku będzie trudna do przyzwyczajenia 6. Siła VIII - efekty będą, ważna jest tu aktywność fizyczna, dosłowna fizyczna praca trzymam kciuki, powodzenia :] plan z głową musi się udać :] pierwsza faza chudnięcia jest najbardziej spektakularna (podobno, prawda Tri ? ) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 Tak, nawet do 8 kilogramów ( karta Siła) Jest zmiana sylwetki - karta Wieża Jest walka ze sobą i wysiłek fizyczny - 7 buław Nieuniknione - 9 mieczy - zwątpienie, niepokój czy uda się osiągnąć zamierzony cel, ale to normalne zwłaszcza przy diecie z ograniczeniem cukru, kiedy to mózg "się smuci" i pojawia się spadek nastroju. Jak masz do tego ćwiczenia aerobowe i specjalną dietę to zrzucenie nawet 8 kilo w dwa tygodnie jest do osiągnięcia. Powodzenia Cytuj
pretoria Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 No wynik ekstra, jak dla mnie osiągniesz swój cel. Życzę powodzenia i wytrwałości Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 hej panna.marta- widac, ze jestes zdeterminowana i przy pomocy tenera osiagniesz zamierzony efekt- trzeba przygotowac sie na boj zarowno z kilogramami i rzezba jak i wlasna psychika a rada dla Ciebie- badz wytrwala w tym co robisz i juz po aby utrzumac efekt jak najdluzej. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Czerwca 2015 Napisano 14 Czerwca 2015 siła na końcu rozkładu przy takich kartach zwiastuje happy end Dasz radę, chociaż może nie być łatwo. Będziesz musiała walczyć z swoimi pragnieniami, skłonnościami do czegoś, słabostkami. Podołasz zadaniu i będziesz szczęśliwa. Ulży Ci Cytuj
norsk Napisano 14 Czerwca 2015 Napisano 14 Czerwca 2015 Będzie dobrze, a co najwazniejsze bedziesz zadowolona z efektu o czym mowi koncowa karta Cytuj
Lena11 Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Karty wylosowane: 1. Rycerz denarów - wg moj interpretacji zdecydowalas sie zainwestowac w swoj wyglad nie patrzac na koszty 2. Cesarz IV - zmobilizowal Cie wazny dla Ciebie meżczyzna 3. Wieża XVI - przytrafila Ci sie jakas niemila sytuacja, mialas dosc i postanowilas to zmienic 4. 7 buław - duzo wysiłku, cwiczen 5. 9 mieczy - nieuniknione przezwyciezanie slabosci jak np. slodycze, brak sily do systematycznosci 6. Siła VIII - wynik koncowy zapowiada sie obiecujaco, wyjdziesz z tego doswiadczenia silniejsza i zadowolona Cytuj
panna.marta Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Napisano 25 Czerwca 2015 Weryfikacja ogólna: zatem udało się schudnąć w 1 fazie, czyli pierwsze 2 tygodnie - 4,6 kg , poszło w talii i nogach kilka cm. Na początku było ciężko, ale potem się przyzwyczaiłam. Byłam bardzo dokładna i sumienna, zdyscyplinowana. Musiałam pokonać swoje lęki, gdyż jadłam rzecz, której nie znoszę! Było też sporo ruchu i przemieszczanie się do specjalisty, który jest kawałek drogi ode mnie. Pozostała jeszcze redukcja wody, więc nie wyszło poszło w 100% zgodnie z planem. Wszystko robię dla siebie, nie dla kogoś. Dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi