Skocz do zawartości

jak bedzie we Wloszech?

*_*Starblue*_*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!

nie długo wyjeżdżam do Włoch, praca+ wakacje

zapytałam wiec kart, jak tam bedzie

7 monet - odpoczynek, przerwa od pracy a zarazem czekanie na zysk

6 Kielichow -przyjemne czasy, troche powrot do wspomnien

Giermek bulaw - nie wiem czy to chodzi o mnie , ze jestem osoba sprytna itd czy raczej o faceta ktory obok moze sie pojawic

6 buław -zwyciestwo, zadowolenie - ogolnie bede zadowolona z pracy bedzie zysk oraz wakacje beda udane

as mieczy - bede musiala byc asertywna, uwazna

diabel - nie wiem czy oznacze w tym ukladzie przygodny seks,romans czy raczej przestrogę

pozdrawiam i bardzo byłabym wdzieczna za pomoc w interpretacji

Napisano

Czemu 6 kart i jakie one maja pozycje? jak w zasadzie wyglada ten rozklad?

Napisano

ten wyjazd jest pewny? bo wygląda to tak jakby miał się nie odbyć.

Karty ciągnięte kolejno na to samo pytanie czy dla każdej karty inne?

Napisano

LunaSol po ktorych kartach wnioskujesz ze nie pewny? Właśnie wychodzi na to ze się chyba nie odbędzie. Te 3 ostatnie karty odłożone ;)

Napisano

trzy ostatnie karty "dolozone" do samego Giermka bulaw? ani 7 monet, ani 6 kielichow nie jest karta wyjazdu w nowe / nieznane i tam jakiejs wyraznej aktywnosci...jedynie ten Giermek bulaw bylby w tym stylu, ale jesli pierwsza byla glowna..jesli byla..jesli ten wyjazd bedzie taki, jak ten rozklad...

Napisano

ooo, to tego jeszcze nie grali:) jestem dociekliwa..czemu tak?:) i czy te 3 (glowne?) karty byly lacznie odpowiedzia, czy ktoras z nich byla glowna lub wynikowa?

Napisano

te 3 były łącznie odpowiedzia.

no nie wiem mama tak wrozyla zwykle wiec ja tez proboje ;)

jednak jade tam. wiec jak z interpretacja, dobrze mi wyszla?

Gość SooYoung
Napisano

Twoja interpretacja -> życzeniowa, w różowych kolorach jakbyś nastawiała się na uczucia a nie pracę, więc to co napisze może Ci się nie spodobać, ale że nie owijam w bawełnę, zwłaszcza jak są nieciekawe karty to:

7 monet - czekanie na zysk a kończy się kartą Diabła, hmm... uważaj żeby Cię nie oszukali, możesz nie dostać pieniędzy

Diabeł jako zależność, uwiązanie - pasuje tez na stręczycielstwo i opłacanie się swojemu "Opiekunowi"

Giermek buław i 6 buław - szukanie okazji do zdobycia pieniędzy, wywiązania się ze zobowiązania

As mieczy - umowa, dokumenty, żeby nie zabrali Ci paszportu, bo potem jest karta Diabła - zależności od kogoś

Niestety to raczej nie romans, ale wpadnięcie w pułapkę.

Jeśli jedziesz do opieki nad dziećmi - 6 puch to sprawa może wyglądać na lżejszą, ale i tak na końcu masz kartę Diabła, czyli nie przywieziesz tyle pieniędzy ile masz dostać, cześć stracisz na kogoś albo przez kogoś

Jak jedziesz do pracy fizycznej, sprzątanie, zbieranie czegoś na polach, w sadach to widać niewolniczą prace i warunki pobytu.

Połozyłaś karty tak sobie, bez przypisanych im pytań, to czytam to jak potoczy się tam Twój pobyt - od 7 monet do karty Diabła, jednym słowem - Uważaj.

Napisano

A czy ten Diabeł na końcu nie mówi o zostaniu tam na stałe? 7 Monet na początku, tak jakby "zapuszczenie tam korzeni".

Tak tylko, to moja luźna myśl była.

Faktycznie, kiepski rozkład jak na taką sprawę. Taki bez tołku.

Napisano

Zakładając, że wyjazd wypali (bo mimo wszystko po kartach jakoś go nie "czuję") to uważaj na siebie, możesz wpaść w sidła i zostać zmuszana do czegoś wbrew własnej woli, wynagrodzenia nie dostaniesz i możesz zostać odcięta od powrotu do domu. Kolorowo nie będzie, tak to widzę niestety:/

Napisano

no tak tylko tam moj chlopak pracuje i jezdzi nie raz wiec to troche dziwnie brzmi ;D

zapytam jak przebiegnie moj pobyt moze wtedy bedzie mozna cos z tego wywnioskowac

Napisano

Czy uwazasz, ze z rozkladu 3 kart rownowaznych bez pozycji i do kazdej z niej po jednej karcie dolozonej (jako tlo, lub komentarz?) mozna sie czegos dowiedziec i czy Tobie osobiscie taki rozklad przyniosl juz jakis sukces w postaci jasnej odpowiedzi na jakies zagadnienie? Nie pytam zlosliwie, ale faktycznie jestem ciekawa, czy z takiego..porzadku mozna miec pozytek?

Napisano

chyba raczej nie ;/ zapytam po prostu inaczej, a jaki rozklad bylby odpowiedni na sprawdzenie tej sytuacji? "jak przebiegnie moj pobyt we wloszech" i jaki do tego rozklad? jestem niestety poczatkujaca i przepraszam za to ;d..

Napisano

Wiesz, ponoc najlepiej zaczac od najprostszych rozkladow, wiec bez duzej ilosci kart, ale mozesz sobie sama ustalic co chcesz wiedziec i ulozyc na kazdy szczegol (np. atmosfera, korzysci, wynik wyjazdu ogolnie) odpowiedni rozklad (zapisac np. na kartce wazne dla Ciebie kwestie i uklad kart). Jesli Twoj Partner zna to miejsce (czy tez tego pracodawce?), to inna sprawa - tam byla w Twoich kartach informacja, ze to moze nie byc tak calkiem nowe i 100% obce miejsce (bodajze 6 pucharow), dlatego mnie to nie wygladalo na jechanie tak calkiem "w ciemno" - na to, to nie wygladalo.

Jesli jestes na tym Forum, to masz dostep do internetu..wiec mozesz wyszukac sobie przez google rozklady, poprzegladac i wybrac najlepszy dla Ciebie na to zagadnienie, ewentualnie mozna zadac pytanie o wyjazd ktorejs z Wrozek, chocby w ktoryms z Gabinetow na tym Forum, ale gwaracji nie da Ci nikt, a przynajmniej nie powinien..

Powodzenia w szukaniu i doskonaleniu swoich umiejetnosci - ja tez profesjonalistka nie jestem, to i wiecej dopomoc nie moge :-)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hejka napisze tylko ze sie sprawdzilo, ogolnie bylo swietnie ale z pracy mnie zwolnili i wywalili z mieszkania :D. Dolozona karta byla tam wieza a zapomnialam dopisac wtedy. Wiec kolejna wrozba sie sprawdzila

Napisano

Rzeczywiście namotany ten rozkład. Nie wiadomo co która karta oznacza. Ale dla mnie to też coś nie tak z tym wyjazdem. Odczytując po swojemu to as mieczy odcina coś. Ale nie znając pozycji kart ciężko to odczytać.

Napisano

Ogólnie było świetnie, ale zwolnili mnie z pracy i wywalili z mieszkania... i to się nazywa podejście :haha::haha:

Napisano

Wiesz nie bylo tak zle , nie zaluje.Zawsze jakies przygody sa. Poprostu Szef sie okazal zboczonym gnojem ;)

Napisano (edytowane)

Też lubię przygody 3D_emoticon_S301.gif

BTW: A tam już zboczonym... Po prostu przyparło faceta w kroku i wszystko.

Edytowane przez x-latek
Napisano
Wiesz nie bylo tak zle , nie zaluje.Zawsze jakies przygody sa. Poprostu Szef sie okazal zboczonym gnojem ;)

Czyli zgodnie z kartami. 6 buław była praca, as mieczy odciął Diabłe ł czyli seksulany manipulant no i wieża wspomniana później. Ale wieża burzy coś z impetem i hukiem, po to by było lepiej:)

• Maestro
Napisano

BTW: A tam już zboczonym... Po prostu przyparło faceta w kroku i wszystko.

:lol: :lol: Tak, przyparło w kroku;))

Napisano

czyli wieża niekoniecznie oznacza zalamanie zyciowe, ale czasem to ze moze byc lepiej?

Napisano (edytowane)
czyli wieża niekoniecznie oznacza zalamanie zyciowe, ale czasem to ze moze byc lepiej?

Wieża załamuje ale po to by było lepiej. Czasem coś musi runąć żeby narodziło się coś nowego. Gdy uparcie idziemy w mur wieża to zburzy, niestety z bólem i łomotem. W talii po XVI Wieży następuje XVII Gwiazda spokój, dostrzeganie nowych nadziei.

Edytowane przez silyen