*_*Starblue*_* Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Sąsiad ciągle się na mnie patrzy zagaduje nie wiem o co mu chodzi co myśli o mnie. Poistawilam karty: Rycerz bulaw nnie wiem on czy ja ta karta wyskoczyła w trakcie trasowania - ze jestem młoda pełną energii zapalczywa (jeśli to o mnie) Karty odłożone do każdej z osobna : 1 monet Kochankowie 0 glupiec Cesarz -as monet - ma mnie za dobrze ustawiona, silna i wladcza 9 mieczy -kochankowie - to chyba o nim ze ma jakiś kryzys w związku i dlatego szuka może odskoczni Krolowa monet - glupiec - młoda w sumie bogata ale trochę nie poważną kobiete Jeśli ktoś mógłby mi poradzić bylabym wdzięczna pozdrawiam
werona Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Post niezgodny z regulaminem. Nie zweryfikujesz tego.
*_*Starblue*_* Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Napisano 12 Czerwca 2015 To co mam zrobi? Inne pytanie czy przenieść?
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Nie przeniesiesz tego nigdzie bo dział w którym można umieszczać tego typu pytania, jest dla osób, które mają 100 postów. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi