Skocz do zawartości

Rozkłąd na przyszłego partnera/partnerkę- pomoc!!!

lumena

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Ostatnio w ramach ćwiczeń zrobiłam sobie rozkład na przyszłego partnera. W pytaniu o wygląd partnera wyszły karty:

Królowa monet - 5monet - 2monet

Królowa monet pokazuje mi na partnera o ciemnych włosach,ciemnych oczach, średniego wzrostu, o masywnej budowie.

Jeżeli chodzi o 5 i 2 monet to kompletnie nie umie odczytać tego co karty chcą mi przekazać.

Bardzo proszę o pomoc.

Z góry dziękuje :)

Napisano
Jeżeli chodzi o 5 i 2 monet to kompletnie nie umie odczytać tego co karty chcą mi przekazać.

Jednak zasady tego działu są takie, że musisz spróbować zinterpretować te karty najpierw sama. Popatrz na obrazki z Twojej talii i pomyśl z jakim wyglądem Ci się kojarzą.

• 5 tygodni później...
Napisano

Jak kojarzą mi się te karty odnośnie wyglądu:

2 monet. Wąż zwinięty w ósemkę -hmm...może nosić okulary,aparat....albo może mieć jakieś tatuaże.

5 monet. Ktoś o postawnej budowie nie koniecznie przy sobie czy napakowany,ale też nie chucherko,ktoś kto dba o siebie. Hmm...Nie wiem, takie było pierwsze moje skojarzenie.

Napisano

A moim zdaniem właśnie trochę takie chucherko ;)

Ale ostatnio wszyscy chłopcy tacy jacyś.. giętcy i w rureczkach... Tak mi się kojarzą te karty.

Królowa monet - 5monet - 2monet

Facet wychodzący w monetowej to taki metro... Bardzo zadbany (może nawet do przesady), ciemne włosy (mogą być dłuższe), średniego wzrostu, szczuplutki, wątły bym powiedziała, delikatny (Denarowa i 5 denarów. Fakt, że wychodzi w kobiecie to jednak niezbyt przemawia za muskulaturą. 5 den mi zawsze pokazywało np utratę wagi), zadbane dłonie, ładne rysy twarzy (taki typ co to bardziej pasuje określenie "ładny" a nie "przystojny"); faktycznie, może nosić okulary i to spore (kujonki?). Może nie jakoś AŻ TAK wylansowany, ale ponieważ denarowa to luksus, a z kolei 5 den to "bieda", czyli teoretycznie karty te przeczą sobie, to obstawiam jednak trochę hipstera, czyli niby sweter wygląda jak z PRLu, a tak naprawdę to najnowsza kolekcja X;)

Napisano

Czarownica

Dziękuje bardzo za Twoje spostrzeżenia:) Dopiero się uczę i poznaje karty,wiec jakakolwiek rada mi się przyda :)

Pozdrawiam :)