lumena Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 Witam, Ostatnio w ramach ćwiczeń zrobiłam sobie rozkład na przyszłego partnera. W pytaniu o wygląd partnera wyszły karty: Królowa monet - 5monet - 2monet Królowa monet pokazuje mi na partnera o ciemnych włosach,ciemnych oczach, średniego wzrostu, o masywnej budowie. Jeżeli chodzi o 5 i 2 monet to kompletnie nie umie odczytać tego co karty chcą mi przekazać. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje Cytuj
Czarownica Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 Jeżeli chodzi o 5 i 2 monet to kompletnie nie umie odczytać tego co karty chcą mi przekazać. Jednak zasady tego działu są takie, że musisz spróbować zinterpretować te karty najpierw sama. Popatrz na obrazki z Twojej talii i pomyśl z jakim wyglądem Ci się kojarzą. Cytuj
lumena Napisano 13 Lipca 2015 Autor Napisano 13 Lipca 2015 Jak kojarzą mi się te karty odnośnie wyglądu: 2 monet. Wąż zwinięty w ósemkę -hmm...może nosić okulary,aparat....albo może mieć jakieś tatuaże. 5 monet. Ktoś o postawnej budowie nie koniecznie przy sobie czy napakowany,ale też nie chucherko,ktoś kto dba o siebie. Hmm...Nie wiem, takie było pierwsze moje skojarzenie. Cytuj
Czarownica Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 A moim zdaniem właśnie trochę takie chucherko Ale ostatnio wszyscy chłopcy tacy jacyś.. giętcy i w rureczkach... Tak mi się kojarzą te karty. Królowa monet - 5monet - 2monet Facet wychodzący w monetowej to taki metro... Bardzo zadbany (może nawet do przesady), ciemne włosy (mogą być dłuższe), średniego wzrostu, szczuplutki, wątły bym powiedziała, delikatny (Denarowa i 5 denarów. Fakt, że wychodzi w kobiecie to jednak niezbyt przemawia za muskulaturą. 5 den mi zawsze pokazywało np utratę wagi), zadbane dłonie, ładne rysy twarzy (taki typ co to bardziej pasuje określenie "ładny" a nie "przystojny"); faktycznie, może nosić okulary i to spore (kujonki?). Może nie jakoś AŻ TAK wylansowany, ale ponieważ denarowa to luksus, a z kolei 5 den to "bieda", czyli teoretycznie karty te przeczą sobie, to obstawiam jednak trochę hipstera, czyli niby sweter wygląda jak z PRLu, a tak naprawdę to najnowsza kolekcja X;) Cytuj
lumena Napisano 16 Lipca 2015 Autor Napisano 16 Lipca 2015 Czarownica Dziękuje bardzo za Twoje spostrzeżenia:) Dopiero się uczę i poznaje karty,wiec jakakolwiek rada mi się przyda Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi