Gość Linkinia Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 Kolega zaproponował, byśmy obejrzeli razem ostatni odcinek lubianego przez nas serialu. Wcześniej nie po drodze mu było umawianie się ze mną, dlatego jestem sceptycznie nastawiona. Zapytałam kart i mam problem, by je zinterpretować. Widzę dwie opcje. Będę wdzięczna za pomoc obiecuję się, że się odwdzięczę interpretacją. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że się spotkamy w poniedziałek? XVIII Księżyc, As kielichów, XIII Śmierć --> HB IV Cesarz Optymistycznie: Wieczorowa pora, coś zimnego do picia i zmiana relacji w Śmierci, Cesarz jako spotkanie u niego w domu. Lub spotkania nie będzie, bo się wymówi w ostatniej chwili. Jak będzie przebiegało? X Koło Fortuny, XX Sąd, XXI Świat --> HB VI Kochankowie Może jednak się zobaczymy, Koło mówi o zaskoczeniu, Sąd i Świat o spotkaniu, miłej relacji, szczerej rozmowie, lepszym poznawaniu siebie, otwartości. Lub wymówi się, zostanę w domu i sama obejrzę Jakie będą moje wrażenia po spotkaniu? VI Rydwan, paź denarów, 6 buław --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa Pozytywne, widać zadowolenie, może padnie propozycja by się jeszcze zobaczyć przed wakacjami. Coś mnie zaskoczy. Nie spotkamy się (Rydwan, Wisielec). Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 XVIII Księżyc, As kielichów, XIII Śmierć --> HB IV Cesarz - według mnie do spotkania raczej nie dojdzie co mowi smierc na koncu. No chyba ze rzeczywiscie bedzie jakas transformacja waszej relacji i zmieni sie duzo Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Czerwca 2015 Napisano 14 Czerwca 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że się spotkamy w poniedziałek? XVIII Księżyc, As kielichów, XIII Śmierć --> HB IV Cesarz księżyc na początku czasami pokazuje obawy pytającego. Dalsze karty traktowałabym jako odpowiedź. As kielichów to po pierwsze nowość, po drugie coś nagłego. Śmierć oznacza zmianę. Też jestem zdania, że spotkanie może nie wypalić. Jak będzie przebiegało? X Koło Fortuny, XX Sąd, XXI Świat --> HB VI Kochankowie nie przebiegnie, bo go nie będzie. Koło fortuny oznacza zmianę niezależną od ciebie. Sąd uwolnienie się. Świat koniec, pełnia. Jak wyżej - spotkania nie będzie, zostaniesz w swoim świecie. Jakie będą moje wrażenia po spotkaniu? VI Rydwan, paź denarów, 6 buław --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa rydwan przeważnie oznacza rozejście się dróg. Chyba że pytasz o podróż, wtedy jest pozytywny. Paziem denarów jesteś ty = studentka. Albo inny znajomy ze studiów. Może też oznaczać koleżankę. 6 buław wskazuje, że ten brak spotkania w ostateczności wyjdzie Ci na dobre. Cytuj
norsk Napisano 14 Czerwca 2015 Napisano 14 Czerwca 2015 wg mnie do spotkania nie dojdzie, on sie czyms wymiga Cytuj
silyen Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 to ja też dołożę swoje Księżyc - tajemnica, która tkwi w tym spotkaniu może nie chodzi o do końca o film As kielichów - to by potwierdzało, że nie chodzi tylko o film. Chyba że ma to być jakieś romansidło. Ale pojawi się możliwość uczuć Śmierć - transformacja czyli coś pójdzie nie tak, trzeba by położyć na to jaki on jest i czego oczekuje po tym spotkaniu Cesarz - zostaniesz w domu Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Zostałam w domu i sama obejrzałam Nie wiem, dlaczego nagle dziś taki zabiegany... To był jego pomysł... wykręcił się w Księżycu. I to niby my kobiety jesteśmy skomplikowane? ;p Dzięki za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi