silver Napisano 14 Czerwca 2015 Napisano 14 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura: Rycerz Pucharów- piękny , emocjonalny tydzień się szykuje. Jak na skrzydłach Dom: 8 Pucharów - wygląda na to, że nie spędzę w nim dużo czasu, Uczucia: 2 Mieczy- czyżby brak zaufania do partnera ? Zdrowie: Gwiazda- zdrowie wspaniałe na każdej linii Gwiazda jest najpomyślniejszą kartą na zdrowie. Praca: As Monet-myślę, że nadchodzi sukces, awans, nagroda.No no no. Rada: 6mieczy-ruszaj śmiało do przodu. Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy - uwaga na konflikty. Niespodzianka: 5 Monet- niespodziewanie zabraknie na coś pieniędzy lub będę miała nadzieję na jakieś pieniądze ale ich nie dostanę. Podsumowanie: Paź Mieczy - będę odczuwała skutki konfliktu. Ogólnie tydzień fajny. W pracy super, ale wydaje mi się, że zazdrośnicy dadzą o sobie znać. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Czerwca 2015 Maestro Napisano 17 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura: Rycerz Pucharów- piękny , emocjonalny tydzień się szykuje. Jak na skrzydłach Dom: 8 Pucharów - wygląda na to, że nie spędzę w nim dużo czasu, Uczucia: 2 Mieczy- czyżby brak zaufania do partnera ? Zdrowie: Gwiazda- zdrowie wspaniałe na każdej linii Gwiazda jest najpomyślniejszą kartą na zdrowie. Praca: As Monet-myślę, że nadchodzi sukces, awans, nagroda.No no no. Rada: 6mieczy-ruszaj śmiało do przodu. Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy - uwaga na konflikty. Niespodzianka: 5 Monet- niespodziewanie zabraknie na coś pieniędzy lub będę miała nadzieję na jakieś pieniądze ale ich nie dostanę. Podsumowanie: Paź Mieczy - będę odczuwała skutki konfliktu. Ogólnie tydzień fajny. W pracy super, ale wydaje mi się, że zazdrośnicy dadzą o sobie znać. Możliwe, że czeka Cię nieplanowany wydatek, albo dowiesz się, że mąż ma jakis dług, z tego powodu może być ostry spór i chęc pójścia z domu, ze złości, możesz czuc szarpaninę emocjonalną. Rada mówi, żebyś odsunęła emocje na bok, których jak widać nie zabraknie.Zdrowie bardzo dobre:). Trzymaj się Cytuj
silver Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Napisano 20 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura: Rycerz Pucharów- piękny , emocjonalny tydzień się szykuje. Jak na skrzydłach Dom: 8 Pucharów - wygląda na to, że nie spędzę w nim dużo czasu, Uczucia: 2 Mieczy- czyżby brak zaufania do partnera ? Zdrowie: Gwiazda- zdrowie wspaniałe na każdej linii Gwiazda jest najpomyślniejszą kartą na zdrowie. Praca: As Monet-myślę, że nadchodzi sukces, awans, nagroda.No no no. Rada: 6mieczy-ruszaj śmiało do przodu. Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy - uwaga na konflikty. Niespodzianka: 5 Monet- niespodziewanie zabraknie na coś pieniędzy lub będę miała nadzieję na jakieś pieniądze ale ich nie dostanę. Podsumowanie: Paź Mieczy - będę odczuwała skutki konfliktu. Ogólnie tydzień fajny. W pracy super, ale wydaje mi się, że zazdrośnicy dadzą o sobie znać. Już dzisiaj weryfikuję. Tydzień pełen emocji. Dom- smutno, poczucie osamotnienia. Uczucia- przygnębienie smutną wiadomością. Rany słowne zadane przez partnera. Zdrowie- na nic nie narzekałam. Praca- dostałam nagrodę finansową. Rada- raczej nie masz na pewne rzeczy wpływu- muszą odejść. Niespodzianka- odebrana nadzieja. Podsumowanie- odczuwam skutki smutnej wiadomości. Dziękuję za pomoc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi