Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2015 Maestro Napisano 14 Czerwca 2015 Praca Mag Król Mieczy Królowa Monet jakby miała mnie czekać rozmowa z mężczyzną (szefem?) odnosnie mojej pracy, Królowa Monet jest usatysfakcjonowana, może cos pozytywnego?Mag oznacza duży przełom.. Uczucia Moc 4 buław Umiarkowanie będzie dobrze, miłe rozmowy z moim mężczyzną, w końcu sie wyciszę Dom Giermek Monet Świat Księżyc Śmierc Giermek Buław Cesarz wpływ finansowy, poza tym jakas niepewność odnośnie mojego syna się zakończy, widac stanowczość wobec smarka, albo smarkacz pójdzie na dwór i bede go szukac... Niespodzianka 2 buław 6 kielichów Słonce spotkanie z kims kogo dawno nie widziałam, będzie miło i przyjaźnie Cytuj
silver Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Praca- możliwe, ż zostanie Ci zaproponowane szkolenie, będziesz zadowolona-myślę, że ty wyszłaś w Królowej Uczucia- jakieś przedsięwzięcie widać, że coś zrobicie razem Dom- uważaj na młodego w giermku buław mam wrażenie jakby coś miał odwalić- np. ucieknie lub przez chwile stracisz z nim kontakt, ale spokojnie po akcji młody się zmieni i wyciągnie dobre wnioski. Myślę, że wraz z mężczyzną staniecie ramię w ramię i dacie radę. Fajny tydzień Pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Maestro Napisano 17 Czerwca 2015 Może ktoś jeszcze? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Praca Mag Król Mieczy Królowa Monet mag jest tutaj pozytywną kartą. Dasz z siebie wszystko, co najlepsze, inni Cię dostrzegą, postarasz się i będziesz z tego zbierać dorodne owoce Król mieczy - szef, klient. W królowej denarów chyba przejdziesz się pod koniec tygodnia na zakupy albo zrobisz dla samej siebie inną przyjemność Uczucia Moc 4 buław Umiarkowanie bardzo spokojny i stabilny okres, wszystko pod kontrolą. W 4 buławach możesz chcieć wybuchnąć (przez króla mieczy?), ale powstrzymasz się. Będzie miło, ale bez większych porywów. Dom Giermek Monet Świat Księżyc Śmierc Giermek Buław Cesarz twoje dziecko i siedzenie nad nim do późna, aby wszystko pozaliczał na dobre oceny Również stabilnie. Pociecha może ci przynieść szczęśliwą wiadomość. Może jakiś pan się odezwie albo krewny. Niespodzianka 2 buław 6 kielichów Słonce tryumfujące dziecko (rozdanie świadectw- może mile zaskoczy cię jakaś ocena czy średnia) spotkanie kogoś z przeszłości wiadomość z daleka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Maestro Napisano 22 Czerwca 2015 Praca Mag Król Mieczy Królowa Monet jakby miała mnie czekać rozmowa z mężczyzną (szefem?) odnosnie mojej pracy, Królowa Monet jest usatysfakcjonowana, może cos pozytywnego?Mag oznacza duży przełom.. Uczucia Moc 4 buław Umiarkowanie będzie dobrze, miłe rozmowy z moim mężczyzną, w końcu sie wyciszę Dom Giermek Monet Świat Księżyc Śmierc Giermek Buław Cesarz wpływ finansowy, poza tym jakas niepewność odnośnie mojego syna się zakończy, widac stanowczość wobec smarka, albo smarkacz pójdzie na dwór i bede go szukac... Niespodzianka 2 buław 6 kielichów Słonce spotkanie z kims kogo dawno nie widziałam, będzie miło i przyjaźnie W pracy dobrze,w uczuciach spory wybuch emocji, po prostu coś we mnie pękło, ryczałam kilka dni z rzędu, wczoraj się wyciszyłam; w domu ok, ale karty ewidentnie pokazały moje lęki i ich usunięcie Księzyc Śmierć, jestem spokojna, po długich rozmowach z moim partnerem;) Niespodzianka to to, ze umówiłam się z kolegą, ktory od dawna tego chciał na spotkanie za dwa tygodnie, spotkanie czysto kolezeńskie, bez podtektów przynajmniej z mojej strony.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi