Skocz do zawartości

Najblizszy tydzień 15 - 21.06.2015 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca Mag Król Mieczy Królowa Monet jakby miała mnie czekać rozmowa z mężczyzną (szefem?) odnosnie mojej pracy, Królowa Monet jest usatysfakcjonowana, może cos pozytywnego?Mag oznacza duży przełom..

Uczucia Moc 4 buław Umiarkowanie będzie dobrze, miłe rozmowy z moim mężczyzną, w końcu sie wyciszę;)

Dom Giermek Monet Świat Księżyc Śmierc Giermek Buław Cesarz wpływ finansowy, poza tym jakas niepewność odnośnie mojego syna się zakończy, widac stanowczość wobec smarka, albo smarkacz pójdzie na dwór i bede go szukac...

Niespodzianka 2 buław 6 kielichów Słonce spotkanie z kims kogo dawno nie widziałam, będzie miło i przyjaźnie

Napisano

Praca- możliwe, ż zostanie Ci zaproponowane szkolenie, będziesz zadowolona-myślę, że ty wyszłaś w Królowej

Uczucia- jakieś przedsięwzięcie widać, że coś zrobicie razem

Dom- uważaj na młodego w giermku buław mam wrażenie jakby coś miał odwalić- np. ucieknie lub przez chwile stracisz z nim kontakt, ale spokojnie po akcji młody się zmieni i wyciągnie dobre wnioski. Myślę, że wraz z mężczyzną staniecie ramię w ramię i dacie radę.

Fajny tydzień :) Pozdrawiam

Gość Euterpe
Napisano

Praca Mag Król Mieczy Królowa Monet

mag jest tutaj pozytywną kartą. Dasz z siebie wszystko, co najlepsze, inni Cię dostrzegą, postarasz się i będziesz z tego zbierać dorodne owoce :) Król mieczy - szef, klient.

W królowej denarów chyba przejdziesz się pod koniec tygodnia na zakupy albo zrobisz dla samej siebie inną przyjemność :)

Uczucia Moc 4 buław Umiarkowanie

bardzo spokojny i stabilny okres, wszystko pod kontrolą. W 4 buławach możesz chcieć wybuchnąć (przez króla mieczy?), ale powstrzymasz się. Będzie miło, ale bez większych porywów.

Dom Giermek Monet Świat Księżyc Śmierc Giermek Buław Cesarz

twoje dziecko i siedzenie nad nim do późna, aby wszystko pozaliczał na dobre oceny :) Również stabilnie. Pociecha może ci przynieść szczęśliwą wiadomość. Może jakiś pan się odezwie albo krewny.

Niespodzianka 2 buław 6 kielichów Słonce

tryumfujące dziecko (rozdanie świadectw- może mile zaskoczy cię jakaś ocena czy średnia)

spotkanie kogoś z przeszłości

wiadomość z daleka

• Maestro
Napisano
Praca Mag Król Mieczy Królowa Monet jakby miała mnie czekać rozmowa z mężczyzną (szefem?) odnosnie mojej pracy, Królowa Monet jest usatysfakcjonowana, może cos pozytywnego?Mag oznacza duży przełom..

Uczucia Moc 4 buław Umiarkowanie będzie dobrze, miłe rozmowy z moim mężczyzną, w końcu sie wyciszę;)

Dom Giermek Monet Świat Księżyc Śmierc Giermek Buław Cesarz wpływ finansowy, poza tym jakas niepewność odnośnie mojego syna się zakończy, widac stanowczość wobec smarka, albo smarkacz pójdzie na dwór i bede go szukac...

Niespodzianka 2 buław 6 kielichów Słonce spotkanie z kims kogo dawno nie widziałam, będzie miło i przyjaźnie

W pracy dobrze,w uczuciach spory wybuch emocji, po prostu coś we mnie pękło, ryczałam kilka dni z rzędu, wczoraj się wyciszyłam; w domu ok, ale karty ewidentnie pokazały moje lęki i ich usunięcie Księzyc Śmierć, jestem spokojna, po długich rozmowach z moim partnerem;)

Niespodzianka to to, ze umówiłam się z kolegą, ktory od dawna tego chciał na spotkanie za dwa tygodnie, spotkanie czysto kolezeńskie, bez podtektów przynajmniej z mojej strony..