Aislinn Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Właśnie wysłałam prace na konkurs graficzny i zastanawiam się, jak mi pójdzie Karty stawiałam na każdą z trzech prac, pytając, jakie mają szanse w konkursie: Praca nr 1: 3 puchary, 7 pucharów, 8 pucharów Same puchary Myślę, że może być szansa na kolejny etap, ale bez wygranej. Praca nr 2: Kapłan, Król mieczy, 6 buław Może dostanę pochwałę, która zmotywuje mnie do dalszej pracy? Myślę, że może się pojawić prośba o wprowadzenie poprawek i wtedy praca spodoba się bardziej. Ten projekt ma największą szansę na wygraną. Praca nr 3: Koło fortuny, Diabeł, Cesarz Tutaj zupełnie nie wiem, jak to interpretować. Może z dwóch osób oceniających projekty jednej się spodoba, drugiej nie? Mimo wszystko, z tą pracą nie mam większych szans. A wy jak myślicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi