Skocz do zawartości

Czy jestem w ciązy (ZWERYFIKOWANY)

Lena11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Od jakiegoś czasu staramy się o dziecko :) Jutro po badaniach zweryfikuje :) Karty jakie wyszły mi na pytanko czy jestem obecnie w ciąży:

Kochankowie p.p + Moc p.o + As buław p.p + Najwyzsza Kapłanka p.o

I tutaj mam zagwozdkę... karta Kochankowie pokazuje nasz niezalegalizowany związek, uczucie i jednak szczesliwe zakonczenie. Tak samo wg mnie As Buław zwiastuje nowy poczatek, ale miedzy nimi Moc i Najwyzsza Kapłanka w pozycji odwróconej. Chyba pojawi sie jakis problem i niezbedne bedzie podjecie leczenia?

Bede wdzieczna za interpretacje :)

Pozdrawiam :)

Napisano

Uważam, że nie. As buław mógłby wprawdzie świadczyć o poczęciu ale nie w towarzystwie kart odwróconych:/

Napisano
Uważam, że nie. As buław mógłby wprawdzie świadczyć o poczęciu ale nie w towarzystwie kart odwróconych:/

Własnie tak mi sie wydawało.

Napisano

Też nie widzę ciąży. A As Buław przy odwróconych kartach to pewnie po prostu bezowocne starania.

Napisano
Witajcie,

Od jakiegoś czasu staramy się o dziecko :) Jutro po badaniach zweryfikuje :) Karty jakie wyszły mi na pytanko czy jestem obecnie w ciąży:

Kochankowie p.p + Moc p.o + As buław p.p + Najwyzsza Kapłanka p.o

I tutaj mam zagwozdkę... karta Kochankowie pokazuje nasz niezalegalizowany związek, uczucie i jednak szczesliwe zakonczenie. Tak samo wg mnie As Buław zwiastuje nowy poczatek, ale miedzy nimi Moc i Najwyzsza Kapłanka w pozycji odwróconej. Chyba pojawi sie jakis problem i niezbedne bedzie podjecie leczenia?

Bede wdzieczna za interpretacje :)

Pozdrawiam :)

Kochankowie z Mocą odwróconą to "Niemoc" + As Buław = widzę niemoc seksualną w zapłodnieniu.

Do tego odwrócona Cesarzowa = brak płodności,niemoc poczęcia

Karty pokazują,że nie zaszłaś w ciążę.

Mimo wszystko,życzę szczęścia :)

Napisano

Okazało się tak jak mówilyscie - nie jestem w ciązy :)

Dziękuje za pomoc w interpretacji i pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
Napisano

Wiem, że wątek jest już zweryfikowany, ale pozwolę sobie dodać jeszcze swoje przemyślenia. Nie kładę odwróconych kart, tak nauczył mnie mój nauczyciel tarota, patrzyłem na te karty jakby nie były odwrócone. I pokazały wspaniałą historię, która przez Kapłankę nie mogła skończyć się happy endem. Bo Kapłanka mówi też o tajemnicy lub o czymś na co trzeba jeszcze poczekać. Że jeszcze nie teraz, to jest trochę takie wycofanie. Równie dobrze mogło dojść do zapłodnienia, ale w wyniku jakiś bliżej nam nie znanych przyczyn medycznych nie może dojść do utrzymania ciąży w tej najbardziej początkowej fazie. To tyle. Dziękuję.