silver Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Jakie będzie szkolenie na które idę 29.08 ? 7 Buław, Słońce, Cesarz Będę musiała pokonać jakieś przeciwności lecz Słońce zapowiada radosne chwile spędzone na szkoleniu a Cesarz mówi o podwyższeniu samooceny w dodaniu pewności siebie. Ogólnie fajnie będzie Cytuj
norsk Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 7 buław mówi o determinacji, rozwoju, spotkasz ciekawych ludzi o podobnych zainteresowaniach Generalnie wrócisz zadowolona i bedziesz mieć poczucie zwiększenia swoich kompetencji Cytuj
silver Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Napisano 26 Czerwca 2015 Po zsumowaniu wyszła Siła VIII wspaniały znak Cytuj
Arcan Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Sama sobie najlepiej zinterpretowałaś...nic dodać nic ująć Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Czerwca 2015 Maestro Napisano 27 Czerwca 2015 Z początku moga byc jakieś nerwy, albo zwyczajny stres, ale potem widać, ze wyjdziesz zadowolona;) Cytuj
Ceres Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 Pójdziesz trochę nie do końca przekonana co do tego szkolenia ale końcowy efekt będzie taki, że będziesz z niego zadowolona, coś jakby będziesz miała poczucie, że teraz jesteś mądrzejsza niż przed. Cytuj
silver Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Napisano 31 Sierpnia 2015 No to weryfikuję. Wszyscy mieliście rację na początku z powodu dużej ilości nieznajomych ludzi byłam zdenerwowana i skrępowana. Nauczyłam się dużo fajnych rzeczy i podwyższyłam swoją samoocenę. Warto było pójść. Dało mi to siłę do dalszego rozwoju. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi