silyen Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 Nie znalazłem takiego tematu, dlatego utworzyłem nowy, ale jeśli przez przeoczenie to proszę o przekierowanie postu tam gdzie mam być. Chciałem podjąć temat wróżenia za darmo. Jest na tym forum dział, w którym osoby proszą o wróżbę. Każdy doświadczony tarocista (nie mówię o sobie bo dopiero zbieram doświadczenie) wie, że prawo energii mówi o tym, że to co dajemy, to dostajemy w zamian. Jeżeli dajemy komuś wróżbę i nie otrzymujemy nic w zamian i nie chodzi mi tu bynajmniej o pieniądze, w pewien sposób ściągamy na siebie energię osoby, której wróżymy. Zdarzało mi się wróżyć znajomym, od których nie chciałem nic brać, dlatego prosiłem ich o trzy monety, nawet najmniejszego nominału, żeby odciąć się energetycznie od wróżby. Czy nie powinno w tym dziale być coś takiego, żeby osoby które otrzymują darmową wróżbę chociażby energetycznie w jakiś sposób podziękowały wróżącemu np. like-em czy oceną czy czymś podobnym? Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 Regulamin działu Wróżb 1. Osoba prosząca o wróżbę jest zobowiązana do: c) Podziękowania osobie wróżącej poprzez funkcję podziękuj lub poprzez dodanie punktu reputacji. Wystarczy troszkę poszukać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi