beata4ozo Napisano 20 Czerwca 2015 Napisano 20 Czerwca 2015 mam cały czas sny ze sie gubię wszędzie w miesicie w bloku na polu i nie mogę zkorzystac z telefonu komurkowego bo się akurad psuje albo nie ma zasiegu jestem rozpaczona bo nie mogę się znikim połączyć ten sen przesiladuje mnie od roku bez przerwy gubie się gdzieś a ze siwiatem nie mam kontaktu? Cytuj
Tamaya Napisano 20 Czerwca 2015 Napisano 20 Czerwca 2015 Taki sen może odzwierciedlać uczucie zagubienia w życiu, problem z odnalezieniem swojego celu lub obawy o znalezienie się w takiej sytuacji, oraz trudność w znalezieniu zrozumienia u innych osób, brak kontaktu z kimś, kto by Ci pomógł. Może przechodzisz trudniejszy okres, czujesz się bardziej niezrozumiana, sama ze swoimi wątpliwościami i problemami. Cytuj
beata4ozo Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Napisano 21 Czerwca 2015 Bardzo dziekuje wszystko prawda . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi