gucio19 Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Aura : Paź kielichów Dom : Rycerz mieczy Uczucia:8 denarów Zdrowie: 9 buław 8 mieczy Praca:kochankowie Rada:3 buław 3 denarów Ostrzeżenie Król kielichów Niespodzianka Paź mieczy Podsumowanie 10 mieczy wieża sprawiedliwość Zinterpretuje potem wrzucilam zeby nie przepadlo , nie mam gdzie zapisac : ) prosze o nie kasowanie tematu wroce po poludniu Cytuj
adivino Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Aura: Paź kielichów - jak patrzę na tę kartę, to widzę jakieś niespełnienie, niby fajnie, ale czegoś brakuje, przygaszenie, bez szaleństw, ale też uczucia Dom: Rycerz mieczy - akurat tutaj coś się zadzieje Uczucia: 8 denarów - dobra karta, stabilny czas, nie wiem czy masz kogoś...jeżeli tak to czas spędzany na realizowaniu wspólnych potrzeb, jeżeli nie to początki, kształtowanie uczucia Zdrowie: 9 buław 8 mieczy - coś cię zatrzyma, obie karty mówią o nieprawidłowym i niewystarczającym działaniu czegoś do normalnego funkcjonowania, fizyczna i psychiczna niemoc Praca: kochankowie - będziesz musiała wybierać, niepewności, współpraca Rada: 3 buław 3 denarów - korzystaj z nowych wyzwań, propozycji, rozwijaj się Ostrzeżenie Król kielichów - nie nadużywaj alkoholu, uważaj na jakiegoś faceta podejrzanie dobrego Niespodzianka Paź mieczy - wiadomość, kłopot zdrowotny, uważaj na złamania - obawiam się, że tutaj mamy połączenie przede wszystkim z 9 buław i 8 mieczy Podsumowanie 10 mieczy wieża sprawiedliwość - kiepski czas, spadną na ciebie gwałtowne niespodziewane sytuacje, z którymi będziesz musiała sobie dać radę, a nie będzie łatwo, coś cię uziemi, jeszcze raz powtórzę się w kwestii złamania kończyny, zdrowotnie najgorzej to wypada, możliwe że jakiś problem z przeszłości wróci trzymaj się :-) Cytuj
gucio19 Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Napisano 22 Czerwca 2015 Dziekuję ;** zaraz wrzuce swoja interpretacje , może jeszcze ktoś ? Cytuj
gucio19 Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Napisano 22 Czerwca 2015 Aura : Paź kielichów może jakies spotkania Dom : Rycerz mieczy Kłótnia,złość Uczucia:8 denarów Szansa na zwiazek? albo skupie sie na pracy Zdrowie: 9 buław 8 mieczy oby to nie było coś, co mnie dosłownie uziemi... wyglada na to,ze cos sie szykuje,mam nadzieje,ze "tylko"przeziebienie/cos w ten desen/ Praca:kochankowie A może będzie miła współpraca z jakas konkretna osoba (bo raczej nie z całą fałszywa klika),albo kogos poznam, ewentualnie dalej bede walczyc z myslami czy nie rzucic tej pracy Rada:3 buław 3 denarów Zadbac o szczegóły, poszerzac horyzonty..pomyslalam o doszlifowaniu języków obcych bo to czesc mojej pracy Ostrzeżenie Król kielichów Na mysl przyszedł mi facet czy też osoba pozornie miła(manipulant/ka) Niespodzianka Paź mieczy Hmm czyzby jakies plotki lub ogolne wkurzenie na kogos/cos.. moze tez bede musiala poniesc jakies konsekwencje prawne... Podsumowanie 10 mieczy wieża sprawiedliwość Cos mnie zaboli, ciezki tydzien Cytuj
gucio19 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Napisano 29 Czerwca 2015 aura minela pod znakiem adoratorów, jakies zaczepki, propozycje,spotkania itp. Ogarnela mnie jakas niemoc w tym tygodniu, chyba z przepracowania, jestem przemęczona. Rada to chyba wyjazd, muszę się zregenerować,a najlepiej działa na mnie morze :-) Wkurzylam sie na wlasciciela mieszkania ktore wynajmuje oraz jednego lokatora,to chyba byla ta niespoodzianka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi