norsk Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Witajcie mam pewien problem zdrowotny i wygląda na to, że moje dolegliwości wróciły. Dlatego zapytałam kart czy uda mi się jutro umówić jakimś cudem wizytę u bardzo dobrej Pani dermatolog. Śmierć p.p + 4 Denarów p.o + Paź Kielichów p.p + Król Kielichów p.p + Wieża p.p Interpretuje to tak, że rzeczywiście czekaja mnie zmiany zdrowotne, więc nie jest to moje urojenie. 4 Denarów w pozycji odwróconej mówi o nieplanowanych i niemałych wydatkach na które nie byłam raczej przygotowana (konsultacja jest niestety droga). Generalnie otrzymam dobre wiadomości i uda mi się umówić do Pani doktor (paź kielichów). Pomóc mi moze starszy mężczyzna, również jeśli chodzi o kwestie finansowe. Podejrzewam, że pomoże mi mój tata, który przejmuje się ta sprawa. Wieża na koncu w nawiązaniu do zdrowia mówi, że bede zaskoczona rezultatem tej wizyty, dowiem sie czegos. Bede wdzieczna za Wasze interpretacje Cytuj
adivino Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Widać w tej śmierci, że coś się zmieniło. Chodzi o twarz? Bo giermek kielichów kojarzy mi się z dbaniem o cerę, estetyką, wymuskaniem. Uda się załatwić wizytę i to faktycznie cudem, ale chyba u Pana dermatologa 1 Cytuj
norsk Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Napisano 21 Czerwca 2015 Tak, chodzi o cere Pana Dermatologa nie bralam pod uwagę, ale kto wie... okaze sie jutro Cytuj
norsk Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Weryfikuje - Rzeczywiście trafiłam do Pana dermatologa - starszego Pana. Mój tata pomógl mi w umówieniu tej wizyty, jednym słowem mialam szczescie, że jakoś się udalo Niestety wracam do leczenia, które przyniesie duza poprawe, ale cala terapia troche potrwa. Dziękuje adivino za trafna interpretacje Edytowane 22 Czerwca 2015 przez norsk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi