Skocz do zawartości

wizyta u specjalisty(ZWERYFIKOWANY)

norsk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie :)

mam pewien problem zdrowotny i wygląda na to, że moje dolegliwości wróciły.

Dlatego zapytałam kart czy uda mi się jutro umówić jakimś cudem wizytę u bardzo dobrej Pani dermatolog.

Śmierć p.p + 4 Denarów p.o + Paź Kielichów p.p + Król Kielichów p.p + Wieża p.p

Interpretuje to tak, że rzeczywiście czekaja mnie zmiany zdrowotne, więc nie jest to moje urojenie. 4 Denarów w pozycji odwróconej mówi o nieplanowanych i niemałych wydatkach na które nie byłam raczej przygotowana (konsultacja jest niestety droga). Generalnie otrzymam dobre wiadomości i uda mi się umówić do Pani doktor (paź kielichów). Pomóc mi moze starszy mężczyzna, również jeśli chodzi o kwestie finansowe. Podejrzewam, że pomoże mi mój tata, który przejmuje się ta sprawa. Wieża na koncu w nawiązaniu do zdrowia mówi, że bede zaskoczona rezultatem tej wizyty, dowiem sie czegos.

Bede wdzieczna za Wasze interpretacje :kwiatek:

Napisano

Widać w tej śmierci, że coś się zmieniło. Chodzi o twarz? Bo giermek kielichów kojarzy mi się z dbaniem o cerę, estetyką, wymuskaniem. Uda się załatwić wizytę i to faktycznie cudem, ale chyba u Pana dermatologa ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Tak, chodzi o cere :) Pana Dermatologa nie bralam pod uwagę, ale kto wie... okaze sie jutro :)

Napisano (edytowane)

Weryfikuje - Rzeczywiście trafiłam do Pana dermatologa - starszego Pana. Mój tata pomógl mi w umówieniu tej wizyty, jednym słowem mialam szczescie, że jakoś się udalo :)

Niestety wracam do leczenia, które przyniesie duza poprawe, ale cala terapia troche potrwa.

Dziękuje adivino za trafna interpretacje :)

Edytowane przez norsk